2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
eylül 2011 anneleri sizden kopuk yaşıyor gibiyim... yazdıklarınızı ara sıra okuyorum ama muhabbetinize balıklama dalmıyım diye yazmıyorum..
ben de eylül annesiyim diğer taraftan transfer oldum :1:
canım ben sana geçen günde yazmıştım seni gördüğüme çok sevindim diye ama çıkmış oldun buarada dal araya yaa mutlaka ölee çekingen kalma başka türlü nasıl geçer bu hamilelik
Yok evelallah kız eşim gibi konuştun bir an oda bana net kurdu diyor.
Bu arada özledik ve merak ettik nerdesin sen bakemmmmm

yaa temizlik yapayım dedim sahilin eşyaları bnm çekmeceği çökertti banyoda bir çekmece ve dolapta bir yer ayırdım onalrı derle topla bak falan baya zaman kaybettirdi bana evi süpürcek dermanım kalmadı düşün buarada bişi diyimde kızın bana ben koltuk ittim eski tip ama tekerlekli tv sehpası ittim çektim falan ama böle acayip bir güçgeldi sonra çok alakasız bir iş yaparken çöktü kaldım

karanfilimm

Aktif Üye
Tepki
247
Slm kızlarr nihayet bende aranızdayım.Geçmişi okuyamadan direk daldım 340 sayfa olmuş çünkü :sok Bu arada gebelik çizelgesini nasıl yapıyoruz bi yardımcı olurmusunuz rica yapsam -ciko
hosgeldın tatlımmm
Hoşgeldin merhaba
Sende bizi yeni buldun sanırım asıl soru nasıl buldun?
aynı soruyu bende yoneltecektım kuzummm sen caldın:nanik:
nasıl buldun bizi canım
hoşgeldin bu arada
handeee odaya ozellıkle halıya bayıldım benn mawı hastası olarakk
merhaba kızlar, ben çok geç girebildim. umarım herkes iyidir. geçmişi okuyayım dedim ama o kadar çok konuşmuşunuz ki başaramadım malesefff. bu arada beni de üyelikten atmışlar :))) ben kimseye mesaj da atmamıştım ama.....
merhaba canım hosgeldınnn..

hndrdl

Aktif Üye
Tepki
74
kızlar kızlar kızlar
şu havalar düzelene kadar ben yine bunalıma giriyorum
Düzelince yine kendime gelirim
Selamlar hepinize

OP
perle

perle

Daimi Üye
Tepki
400
Slm kızlarr nihayet bende aranızdayım.Geçmişi okuyamadan direk daldım 340 sayfa olmuş çünkü :sok Bu arada gebelik çizelgesini nasıl yapıyoruz bi yardımcı olurmusunuz rica yapsam -ciko

hoşgeldin canım burdan yapabilirsin ;

ordan en üstten pregnancy seçin beğendiğinizi işaretleyin her ikisinde de

count date : son regl tarihinizi yazın in weeks işaretleyin mesajınızı yazın rengini seçin create my ticker and get the cod a tıklayın

sonra bb code bölümünü kopyalayın.. profilime gelin sonra orda imzayı düzenle varorda çıkan mesaj bölümüne yapıştırın kaydedin bukadar

ardila

Üye
Tepki
16

count date : son regl tarihinizi yazın in weeks işaretleyin mesajınızı yazın rengini seçin create my ticker and get the cod a tıklayın

sonra bb code bölümünü kopyalayın.. profilime gelin sonra orda imzayı düzenle varorda çıkan mesaj bölümüne yapıştırın kaydedin bukadar

canım bb code in hangi kısmını kopyalıyoruz hepsini mi

karanfilimm

Aktif Üye
Tepki
247
sen nisaya mı gidiyordun canım???
eewt canımm asıye hanıma
canım ben sana geçen günde yazmıştım seni gördüğüme çok sevindim diye ama çıkmış oldun buarada dal araya yaa mutlaka ölee çekingen kalma başka türlü nasıl geçer bu hamilelik

yaa temizlik yapayım dedim sahilin eşyaları bnm çekmeceği çökertti banyoda bir çekmece ve dolapta bir yer ayırdım onalrı derle topla bak falan baya zaman kaybettirdi bana evi süpürcek dermanım kalmadı düşün buarada bişi diyimde kızın bana ben koltuk ittim eski tip ama tekerlekli tv sehpası ittim çektim falan ama böle acayip bir güçgeldi sonra çok alakasız bir iş yaparken çöktü kaldım

melısssssssss dayak ıstıyon sen he:zopa::zopa::zopa::zopa:
sakın bıdaha duymıyımmm

incimtanem

Yeni Üye
Tepki
5

Çok teşekkür ederim canım yaptımm

karanfilimm

Aktif Üye
Tepki
247
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar