Bencede madem bizi siliyorlar.
Tüm konularımızı kaldırsınlar :zopa:
sen pro iyi depilmiydin seni neden sildiler :acep:
sen pro iyi depilmiydin seni neden sildiler :acep:
Kızlar günaydın,
limango da Dr.Brown´s Popüler Paket (Dar Ağızlı 240ml Biberon 1.2.3.Aşama Ve Y Kesimli 4 Adet Biberon Emziği HEDİYE!) var sizce almalı mıyım? Dar ağızlılar hakkında bilgisi olan var mı?
Günaydınlar bağımlılık yaratan 2011 Eylül Anneleriiiiiiiii:sila::sila::sila:
Bugün çok işim var çookkkkkk:böö:
He Pro üyeydim ama sildiler işte.
Söylenecek çok şey varda sustum
............. ............ ......... ............. :zopa:
günaydın herkesciklereeeeee bugun recep tayyip erdoğan burda kızlar bizim minnoşlara oyuncak isteyim bariiii oyuncaklar geldi poşetleniyorrr:cicek::cicek::cicek:
biberon alıyorsunuz ya.. emzirmiycekmisiniz. neden biberon alıyorsunuz merak ettim..:acep:
A-Belki hiç emmeyecek ya da bir sorun olacak(Allah korusun)
B-Eninde sonunda ek gıdaya geçecek (Meyve suyu,ilaç,su,mama...)
ben anlamıyorum şu saçlarınızı neden boyatmıyorsunuz ya ben muntazam her ay giderdim ama hamile kalınca doktora ilk onu sordum hiç bir sakıncası yok boyat dedi bende 3 ay biter bitmez gittim boyattım şimdi gene geldi beyazlar bu hafta yada önümüzeki hafta gene boyatacağım bu arada daha yavaş beyazladı benim saçlar 2 ay idare ettiler ilk defa
Ces hala gelmemiş,rapor falan mı aldı acaba ?:acep:
doğru söylüyorsun aslında... ama yenidoğan emziğiyle diğerleri farklı yalnış hatırlamıyorsam....
ben sütü sağıp biberonla alıştırmak istiyorum.işe başlarsam süt sağıp verince biberonu alsın diye.ama nasıl olucak konusu kafamı kurcalıyor...:uzgun:
Günaydınn canlarımmmm....
Günaydınn canım bebeğimin cannn arkadaşlarııııı
Kapalı kararsız güneşsiz ama bir o kadarda huzur dolu bir izmir sabahından hepinize kucak dolusu sevgilerrrrrr:cicek::cicek::cicek::cicek::cicek::cicek::cicek::cicek::cicek::cicek:
Benimçıplak resimlerim vardıııııııııı:3: sildirelimmmmmaman cnm iyi yapmışsın onların seviyesine düşmemek lazım ama ben siteyi bile göremiyorum bizim göbüşler ve ciciler duruyorsa nasıl sildirecez kiys:
Ces hala gelmemiş,rapor falan mı aldı acaba ?:acep:
Bu pakette 4 emzik var
0-3 ay
3-6 ay
6 +
ve bir de Y kesimli (püre için )