2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kansekeri

Aktif Üye
Tepki
221
yapıştırsana görelim elbiseni...
benimde görümcemin düğünü var haziranda ne giyicem, saçımda beyaz dolu ne yapıcam bilmiyorum ama ömürün eski sevgilisi var bitane aileden o da gelicek o yüzden şikko da olsam güzel olmam lazım.. ühühühühühühühühühühühü bunalıma girmek üzereyim. çıkarın laaa beni.. :ilknur:

nikahta çektiririm illaki. o zaman eklerim... fatihte aker mağzasından aldım.bluz etek gibi görünüyor.bel altından pulları var ve göbeği kapatan küçük bir parçası var.üst kısmı pudra pembesi alt kısmı siyah.... elbise....
hamileler için abiye kıyafet yok arkadaşlar... görümce olmasam hayatta almazdım.... o kadar para verip...:acep:
eklerim umarım beğenirsiniz...

duygusedat

Aktif Üye
Tepki
177
günaydın herkesciklereeeeee bugun recep tayyip erdoğan burda kızlar bizim minnoşlara oyuncak isteyim bariiii oyuncaklar geldi poşetleniyorrr:cicek::cicek::cicek:

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
[sıze="2"]

yapıştırsana görelim elbiseni...
Benimde görümcemin düğünü var haziranda ne giyicem, saçımda beyaz dolu ne yapıcam bilmiyorum ama ömürün eski sevgilisi var bitane aileden o da gelicek o yüzden şikko da olsam güzel olmam lazım.. ühühühühühühühühühühühü bunalıma girmek üzereyim. çıkarın laaa beni.. :ilknur:
[/sıze]

ben anlamıyorum şu saçlarınızı neden boyatmıyorsunuz ya ben muntazam her ay giderdim ama hamile kalınca doktora ilk onu sordum hiç bir sakıncası yok boyat dedi bende 3 ay biter bitmez gittim boyattım şimdi gene geldi beyazlar bu hafta yada önümüzeki hafta gene boyatacağım bu arada daha yavaş beyazladı benim saçlar 2 ay idare ettiler ilk defa

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
ben anlamıyorum şu saçlarınızı neden boyatmıyorsunuz ya ben muntazam her ay giderdim ama hamile kalınca doktora ilk onu sordum hiç bir sakıncası yok boyat dedi bende 3 ay biter bitmez gittim boyattım şimdi gene geldi beyazlar bu hafta yada önümüzeki hafta gene boyatacağım bu arada daha yavaş beyazladı benim saçlar 2 ay idare ettiler ilk defa

Kuzum ne marka boya kullanıyorlar. organik filan muhabbeti dönüyo, yoksa normal alıp boyasak mı ki?:panter:

elmakurdumusun

Daimi Üye
Tepki
295

gunaydin fistiklarrrrr

Günaydın Haydariyem nasılsın?

herkese günaydınnn
kızlar vermidon geldi mi yahu?msnden de ulaşmadı da o kadar banlandım:hihi:

gelmedi vermidon hala kivim arıyormuş bizi buldumu bilmiyorum

Nasıl bulacaklar çok zor çok.
Bu arada kivimin mesajını silmişler değilmi göremedim :(

sevbor

Aktif Üye
Tepki
177
Kuzum ne marka boya kullanıyorlar. organik filan muhabbeti dönüyo, yoksa normal alıp boyasak mı ki?:panter:

ganıer naturels midir nedir onlar organik diolar fiyatlarıda uygun benim doktorda bişi olmaz boya dedi ama ben sapsarı saçlarımdan vazgeçip kısacık kestirdim ve artık kahverengi saçlıyım :))))))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar