o tawsanlıdan yoktu canımmm:ilknur::ilknur:
bu arada melısten haberın warmı bugun dr gıdecektı nasıl gecmıss
ben yatıyorum gercı kımsede yok zaten kımsede sewmıyo benıı:sim3::sim3::sim3::sim3:
benim popomdan bacağıma inen bir krampım var...kasılıyor resmen bacağımmmmm...otururken bile yavaş yavaş kalkıyorum...olsun bee kızlar az kaldı tosunlar kucağımıza gelmeye başlasın heleee... bakalım birinci kim olucak:nanik:
Günaydın Kızlarrrrr
benim ayak ve bileklerim şişiyor hemde davul gibiler allahtan acı yok ama tombul ayaklarım oldu
kızlar anneler gününde kocalarımız bişeyler yaparlar di mi? anneyiz biz artık di miiiiii?:1:
Günaydın Kızlarrrrr
benim ayak ve bileklerim şişiyor hemde davul gibiler allahtan acı yok ama tombul ayaklarım oldu
günaydın cnm benimde bugünlerde başladı yaa geçen akşam farkettim ayaklarım ve ayak bileklerim baya şişmiş nasıl geçer acaba fazla tuzluda yemiyorum ama normalmi bu durum :acep:bugün kontrole gidince bunuda sorayım
amaaaaaaaan bizimki evlilik yıldönümünü unutuyo bunu mu hatırlıcak..:nanik::nanik:
günaydın canım, ayakları yüksek bi yerlere koyun, bende tuzlu yerim genelde ama bende daha başlamadı..
daha bu iyi günlerimiz davul gibi olacak ayaklarımız..
günaydın arkadaşlar. ağrıları olanlar geçmiş olsun. benimde gögsümün altındaki kaburgalar 20 gündür ağrıyor. geçmeksizin. neyse deyip geçiştiriyorum. esra kontrolün varmıi. güzel haberlerle gelirsin inşallah
günaydın arkadaşlarrr..nasılsınız bugünnn? gülaycım patronların hepsinin köküne kibrit suyu,al birini vur ötekine benimki maaşımı vermiyor devlet veriyor ama sanki dersin özel sektörün en özelinde çalışıyoruz inşallah hakkını verirler canım Allah yardımcın olsun,rastgele...
dün iş yerinden avans istedim , daha doğrusu avans da sayılmaz yani bu ayın parası..
neyse zaten her ay en az 15 gün geç veriyorlar maaşları...
akşam alıp çıkıcam gülay bi kaç aydır hata olmuş muş , asgari ücrete gelen 30 tl zammı vermişler yanlışlıkla, onu düşeceklermiş, alacağımdan.. zaten 3 sene önce aldığım maaşa çalıştırıyorlar bide utanmadan üç kuruş zammı geri alıyorlar. bugün patrona balıklama dalıcam. bakim nolcak.. -kizgin