2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
perle

perle

Daimi Üye
Tepki
400
ben de çıkıyorum kızlar çok uykum geldi:uyku::uyku::uyku:
iyi geceler tatlı rüyalar herkesee:utan::utan:

esra1980

Aktif Üye
Tepki
197
benim popomdan bacağıma inen bir krampım var...kasılıyor resmen bacağımmmmm...otururken bile yavaş yavaş kalkıyorum...olsun bee kızlar az kaldı tosunlar kucağımıza gelmeye başlasın heleee... bakalım birinci kim olucak:nanik:

cnm 2-3 gündür bendede çok ağrı var kuyruk sokumum ve sol kalçamdan bacağım kasıyor yürüyemiyorum ya akşam ağlıcaktım bugün kontrolüm var kısmetse kızımı görcem hem doktoruma şikayetlerimide söylücem

esra1980

Aktif Üye
Tepki
197
Günaydın Kızlarrrrr

benim ayak ve bileklerim şişiyor hemde davul gibiler allahtan acı yok ama tombul ayaklarım oldu

günaydın cnm benimde bugünlerde başladı yaa geçen akşam farkettim ayaklarım ve ayak bileklerim baya şişmiş nasıl geçer acaba fazla tuzluda yemiyorum ama normalmi bu durum :acep:bugün kontrole gidince bunuda sorayım

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
kızlar anneler gününde kocalarımız bişeyler yaparlar di mi? anneyiz biz artık di miiiiii?:1:

amaaaaaaaan bizimki evlilik yıldönümünü unutuyo bunu mu hatırlıcak..:nanik::nanik:

Günaydın Kızlarrrrr

benim ayak ve bileklerim şişiyor hemde davul gibiler allahtan acı yok ama tombul ayaklarım oldu

günaydın canım, ayakları yüksek bi yerlere koyun, bende tuzlu yerim genelde ama bende daha başlamadı..
daha bu iyi günlerimiz davul gibi olacak ayaklarımız..

arslananası

Aktif Üye
Tepki
204
günaydın arkadaşlar. ağrıları olanlar geçmiş olsun. benimde gögsümün altındaki kaburgalar 20 gündür ağrıyor. geçmeksizin. neyse deyip geçiştiriyorum. esra kontrolün varmıi. güzel haberlerle gelirsin inşallah

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
günaydın cnm benimde bugünlerde başladı yaa geçen akşam farkettim ayaklarım ve ayak bileklerim baya şişmiş nasıl geçer acaba fazla tuzluda yemiyorum ama normalmi bu durum :acep:bugün kontrole gidince bunuda sorayım

sor canım bende cuamrtesi soracam internette çalışan hamilelerde olur diye yazıyor direk tuz değil ayaklarımız bütün gün aşağıda ya o yüzdenmiş birde sıcaklar gelecek bakalım ne yapacağız

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
amaaaaaaaan bizimki evlilik yıldönümünü unutuyo bunu mu hatırlıcak..:nanik::nanik:

günaydın canım, ayakları yüksek bi yerlere koyun, bende tuzlu yerim genelde ama bende daha başlamadı..
daha bu iyi günlerimiz davul gibi olacak ayaklarımız..

Bende severim dünürüm tuzluyu ama tuzuda kesmeyin diyor internet neyse doktor amcamız söler cuamrtesi yürü diyecek kesin

esra1980

Aktif Üye
Tepki
197
günaydın arkadaşlar. ağrıları olanlar geçmiş olsun. benimde gögsümün altındaki kaburgalar 20 gündür ağrıyor. geçmeksizin. neyse deyip geçiştiriyorum. esra kontrolün varmıi. güzel haberlerle gelirsin inşallah

evet cnm bugün kontrolümüz var tam bir ay oldu sabırsızlanıyorum kızım ne kadar büyüdü acaba bugün zaman geçmez bana inş. güzel haberlerle gelirim akşama

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
dün iş yerinden avans istedim , daha doğrusu avans da sayılmaz yani bu ayın parası..
neyse zaten her ay en az 15 gün geç veriyorlar maaşları...

akşam alıp çıkıcam gülay bi kaç aydır hata olmuş muş , asgari ücrete gelen 30 tl zammı vermişler yanlışlıkla, onu düşeceklermiş, alacağımdan.. zaten 3 sene önce aldığım maaşa çalıştırıyorlar bide utanmadan üç kuruş zammı geri alıyorlar. bugün patrona balıklama dalıcam. bakim nolcak.. -kizgin

ardila

Üye
Tepki
16
günaydın arkadaşlarrr..nasılsınız bugünnn? gülaycım patronların hepsinin köküne kibrit suyu,al birini vur ötekine benimki maaşımı vermiyor devlet veriyor ama sanki dersin özel sektörün en özelinde çalışıyoruz inşallah hakkını verirler canım Allah yardımcın olsun,rastgele...

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
günaydın arkadaşlarrr..nasılsınız bugünnn? gülaycım patronların hepsinin köküne kibrit suyu,al birini vur ötekine benimki maaşımı vermiyor devlet veriyor ama sanki dersin özel sektörün en özelinde çalışıyoruz inşallah hakkını verirler canım Allah yardımcın olsun,rastgele...

sağol canım hak ettiğim 30lira zam değil ama onuda çok bi b.k muş gibi geri alıyorlar ya ondan deliriyorum, zaten neyi neyle yamayacağımı şaşırmışım bide 30 liranın peşine düşmüşler, du bakim el mi yama bey mi yaman .. hamileyim diye hepten çıktılar tepeme.. :sinir::sinir:

esra1980

Aktif Üye
Tepki
197
dün iş yerinden avans istedim , daha doğrusu avans da sayılmaz yani bu ayın parası..
neyse zaten her ay en az 15 gün geç veriyorlar maaşları...

akşam alıp çıkıcam gülay bi kaç aydır hata olmuş muş , asgari ücrete gelen 30 tl zammı vermişler yanlışlıkla, onu düşeceklermiş, alacağımdan.. zaten 3 sene önce aldığım maaşa çalıştırıyorlar bide utanmadan üç kuruş zammı geri alıyorlar. bugün patrona balıklama dalıcam. bakim nolcak.. -kizgin

cnm sinir olmamaya çalış kızınada yansımasın onuda üzme hem ne demişler bebekler kısmetiyle gelirmiş allah verir bi kolaylığını yeterki siz sağlıklı olun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar