2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
sağol canım hak ettiğim 30lira zam değil ama onuda çok bi b.k muş gibi geri alıyorlar ya ondan deliriyorum, zaten neyi neyle yamayacağımı şaşırmışım bide 30 liranın peşine düşmüşler, du bakim el mi yama bey mi yaman .. hamileyim diye hepten çıktılar tepeme.. :sinir::sinir:

evet ya hamile olunca birde bunların kaprisleri ile uğraşıyorsun valla...

bakalım patronun ne diyecel kesin alacaktır 30 tl yi ihtiyaçları var ya

ardila

Üye
Tepki
16
sağol canım hak ettiğim 30lira zam değil ama onuda çok bi b.k muş gibi geri alıyorlar ya ondan deliriyorum, zaten neyi neyle yamayacağımı şaşırmışım bide 30 liranın peşine düşmüşler, du bakim el mi yama bey mi yaman .. hamileyim diye hepten çıktılar tepeme.. :sinir::sinir:

haklısın canım o 30 liranın acısını hayli hayli çıkarırken bu kadın hamile mi paraya mı ihtiyacı var diyen yok ben bu gibi durumlarda öbür dünyaya saklıyorum hesaplarımı napiym bu dünyada kendimi üzmekten başka birşey olmuoy çünkü...

ardila

Üye
Tepki
16
evet ya hamile olunca birde bunların kaprisleri ile uğraşıyorsun valla...

bakalım patronun ne diyecel kesin alacaktır 30 tl yi ihtiyaçları var ya

birde koskoca patron 30 liranın hesabını yapıyor ayıp be ayıp hadi 10 çalışana yanlış vermiş ol parayı 300 lirayı hergün nereye vermiyor acaba?onun akşam yemeği parasıdır o 300 lira..

kansekeri

Aktif Üye
Tepki
221
günaydın kızlar.
benimde ayaklarım yavaş yavaş sanki şişiyor.bu dönemde normal bişi sanırım...
ee 5 ay bitti kolay mı...:sirin:
ben henüz kahvaltı yapmadım.gidiyim bişiler yiyim...:bebek:
pazar günü kardeşimin nikahı var umarım yağmurlu olmaz... o kadar emeğe çok yazık olacak.... :acep:

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
Bazen gerçekten bizden daha çok paraya ihtiyaçları olduğunu düşünüyorum bu patroncukların :cikolata::cikolata:

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
günaydın kızlar.
pazar günü kardeşimin nikahı var umarım yağmurlu olmaz... o kadar emeğe çok yazık olacak.... :acep:

yağmur 3 gün sürecekmiş tatlım aman olsun be yağmur berekettir

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
kızım para yok diye ağlıyorlar zam yapmıyorlar, kocaman plaza yapılıyor, market açlıyor..
eeeee hani para yoktu, sen yatırım yapacaksın ben sıkıntı çekicem..
onlara sorsan zor durumdalar,
eee be adam senin dünya mal varlığın varken zorlanıyorsunda benim üç kuruş maaşla geçinmemi nasıl bekliyorsun?
demem lazım , bakim bu sinirle neler dökülücem.. fırsat kolluyorum bi tenhada kıstırıcam :eek:yna4

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
birde koskoca patron 30 liranın hesabını yapıyor ayıp be ayıp hadi 10 çalışana yanlış vermiş ol parayı 300 lirayı hergün nereye vermiyor acaba?onun akşam yemeği parasıdır o 300 lira..

o tip patronlarıda bilirim ama bu onlardan değil yatırım manyağı, trilyonluk adam 4+1 dairede kalır, altında eski model l200 mitsubishi.. demezsin parası var..:ilknur:

pembedana

Aktif Üye
Tepki
185
günaydın kızlar.

canım günaydın. ben ayrıca kan doktoruna gidiyorum, onun için iyi biliyorum, 19. haftada normalmiş ödem başlaması...ama tuzu azaltıcaz.yürüyüş yapıcaz. bunun başkada çaresi yok...çalışanlaraa zor olacak, ayakları aşağı sarkıtınca dahada çok şişecek. ama ılık suyla duş alıp yastıkla havada yarım saat bi saat di,nlenecekler...kan akışınıda hızlandırırmış bu işlem...

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
canım günaydın. ben ayrıca kan doktoruna gidiyorum, onun için iyi biliyorum, 19. haftada normalmiş ödem başlaması...ama tuzu azaltıcaz.yürüyüş yapıcaz. bunun başkada çaresi yok...çalışanlaraa zor olacak, ayakları aşağı sarkıtınca dahada çok şişecek. ama ılık suyla duş alıp yastıkla havada yarım saat bi saat di,nlenecekler...kan akışınıda hızlandırırmış bu işlem...

o zaman öyle yapayım bende canım şişki ayaklarım oldu komikler valla

artık kendimi tam hamile hissediyorum valla

sevbor

Aktif Üye
Tepki
177
günaydınnnnn hamişlerrrrrrrrrrrr

kız gülay toplanıp gelelim senin patronla konuşalım adam değil zammı geri almak üstüne 30 daha verir susalım die:lala:

ardila

Üye
Tepki
16
kızım para yok diye ağlıyorlar zam yapmıyorlar, kocaman plaza yapılıyor, market açlıyor..
eeeee hani para yoktu, sen yatırım yapacaksın ben sıkıntı çekicem..
onlara sorsan zor durumdalar,
eee be adam senin dünya mal varlığın varken zorlanıyorsunda benim üç kuruş maaşla geçinmemi nasıl bekliyorsun?
demem lazım , bakim bu sinirle neler dökülücem.. fırsat kolluyorum bi tenhada kıstırıcam :eek:yna4

ayyy benimde sinirlerim bozuldu sabah sabah...bundan 7-8 yıl önce bende özel bir klinikte çalışıyordum hemde okuyordum paraya ihtiyacım yoktu hatta istemedim bile ama patronlardan biri emek karşılıksız olmaz diyerek belli bir sisteme bağlamıştı ötekide ne yapsakta paralarını vermesek diye uğraşıyordu hem danışmaya giriyodum hemde halkla ilişkilerini üstlenmiştim hala 150 lira alacağım var ve adamın o zaman tek bir seansı 100 liraydı...

kansekeri

Aktif Üye
Tepki
221
Bazen gerçekten bizden daha çok paraya ihtiyaçları olduğunu düşünüyorum bu patroncukların :cikolata::cikolata:
ağlamayan patron görmedim.hep ağlarlar.nasıl patron olmuşlar.... :uzgun:
neyse ki şurda 2-3 ay kaldı....:sirin:
yağmur 3 gün sürecekmiş tatlım aman olsun be yağmur berekettir
pazar günü de o kıyafetlerle gelin taaa gebze de.nikah fatihte... bakalım yetişebilecekmiyiz 2,5 a....

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
günaydınnnnn hamişlerrrrrrrrrrrr

kız gülay toplanıp gelelim senin patronla konuşalım adam değil zammı geri almak üstüne 30 daha verir susalım die:lala:

he valla gelin de bi ağzını burnunu kıralım...
ay şiddet eyilimim geldi yine :nanik::nanik::nanik:
neyse dünürüm haklı boşverelim.. allahından bulsun looouuuuklar.. :zonk:

sevbor

Aktif Üye
Tepki
177
he valla gelin de bi ağzını burnunu kıralım...
ay şiddet eyilimim geldi yine :nanik::nanik::nanik:
neyse dünürüm haklı boşverelim.. allahından bulsun looouuuuklar.. :zonk:

valla sen patron dedinde ben yarın izinliyim ama patronum daha bilmiyor bak sabah sabah tutuştum yine-rgulu
tetanoz olucam yarın birde kendidoktoruma ayrıntılı sonucunu göstercem ohhh ohhh şansada yağmur var:acep:

kansekeri

Aktif Üye
Tepki
221
amaaan bende de bir tuhaflık var diyorum neden...zaten az şişmiştik ya biraz daha şişelim haydii bakelimmm:

ne yapalım kuzucuklarımızın canları saolsun....

ben pazartesi günü nikah için kıyafet aldım.dün birkez daha denedim yani aldıktan bir gün sonra daha sıkı oldu.umarım pazara kadar daha fazla şişmem...:acep:

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
ben pazartesi günü nikah için kıyafet aldım.dün birkez daha denedim yani aldıktan bir gün sonra daha sıkı oldu.umarım pazara kadar daha fazla şişmem...:acep:

yapıştırsana görelim elbiseni...
benimde görümcemin düğünü var haziranda ne giyicem, saçımda beyaz dolu ne yapıcam bilmiyorum ama ömürün eski sevgilisi var bitane aileden o da gelicek o yüzden şikko da olsam güzel olmam lazım.. ühühühühühühühühühühühü bunalıma girmek üzereyim. çıkarın laaa beni.. :ilknur:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar