newmotherr
Yeni Üye
kaç haftalıktı canım senin bebiş
20.haftanın ıcınde tatlım
kaç haftalıktı canım senin bebiş
yapıştırsana görelim elbiseni...
benimde görümcemin düğünü var haziranda ne giyicem, saçımda beyaz dolu ne yapıcam bilmiyorum ama ömürün eski sevgilisi var bitane aileden o da gelicek o yüzden şikko da olsam güzel olmam lazım.. ühühühühühühühühühühühü bunalıma girmek üzereyim. çıkarın laaa beni.. :ilknur:
günaydın herkesciklereeeeee bugun recep tayyip erdoğan burda kızlar bizim minnoşlara oyuncak isteyim bariiii oyuncaklar geldi poşetleniyorrr:cicek::cicek::cicek:
günaydın herkesciklereeeeee bugun recep tayyip erdoğan burda kızlar bizim minnoşlara oyuncak isteyim bariiii oyuncaklar geldi poşetleniyorrr:cicek::cicek::cicek:
evet evet zam daha iyi olur zaten oyuncaklar çok uydurukbizim minnoşlara oyuncak değilde, asgari ücrete zam isteyelim :teytey:
günaydın cnmmmmne koparabilirsen al işine yaramaza ihtiyacı olana verirsin -rgulu
Melis den haberi olan varmı?
Melis den haberi olan varmı?
[sıze="2"]
yapıştırsana görelim elbiseni...
Benimde görümcemin düğünü var haziranda ne giyicem, saçımda beyaz dolu ne yapıcam bilmiyorum ama ömürün eski sevgilisi var bitane aileden o da gelicek o yüzden şikko da olsam güzel olmam lazım.. ühühühühühühühühühühühü bunalıma girmek üzereyim. çıkarın laaa beni.. :ilknur:[/sıze]
herkese günaydınnn
Kızlar vermidon geldi mi yahu?msnden de ulaşmadı da o kadar banlandım
ben anlamıyorum şu saçlarınızı neden boyatmıyorsunuz ya ben muntazam her ay giderdim ama hamile kalınca doktora ilk onu sordum hiç bir sakıncası yok boyat dedi bende 3 ay biter bitmez gittim boyattım şimdi gene geldi beyazlar bu hafta yada önümüzeki hafta gene boyatacağım bu arada daha yavaş beyazladı benim saçlar 2 ay idare ettiler ilk defa
herkese günaydınnn
kızlar vermidon geldi mi yahu?msnden de ulaşmadı da o kadar banlandım
gelmedi vermidon hala kivim arıyormuş bizi buldumu bilmiyorum
[sıze="2"]
kuzum ne marka boya kullanıyorlar. Organik filan muhabbeti dönüyo, yoksa normal alıp boyasak mı ki?[/sıze]
Kuzum ne marka boya kullanıyorlar. organik filan muhabbeti dönüyo, yoksa normal alıp boyasak mı ki?
günaydın haydariyem nasılsın?
nasıl bulacaklar çok zor çok.
Bu arada kivimin mesajını silmişler değilmi göremedim![]()
evet cnm silmişler bende göremedim.. Birde ne dieycem bizim açtığımız topikleride silseler göbekdi cicydi ne dersiniz? Mahkemeye mi versek acep