2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tepki
29
Kızlar günaydın,

limango da Dr.Brown´s Popüler Paket (Dar Ağızlı 240ml Biberon 1.2.3.Aşama Ve Y Kesimli 4 Adet Biberon Emziği HEDİYE!) var sizce almalı mıyım? Dar ağızlılar hakkında bilgisi olan var mı?:huhuu:

kansekeri

Aktif Üye
Tepki
221
Kızlar günaydın,

limango da Dr.Brown´s Popüler Paket (Dar Ağızlı 240ml Biberon 1.2.3.Aşama Ve Y Kesimli 4 Adet Biberon Emziği HEDİYE!) var sizce almalı mıyım? Dar ağızlılar hakkında bilgisi olan var mı?:huhuu:

biberon alıyorsunuz ya.. emzirmiycekmisiniz. neden biberon alıyorsunuz merak ettim..:acep:

ardila

Üye
Tepki
16
günaydın herkesciklereeeeee bugun recep tayyip erdoğan burda kızlar bizim minnoşlara oyuncak isteyim bariiii oyuncaklar geldi poşetleniyorrr:cicek::cicek::cicek:

canım ya birde benim tayinimi çıkarsa memlekete ben başka hiçbişe istemem hamileliğimin geri kalanını huzurlu geçirsem barii....

elmakurdumusun

Daimi Üye
Tepki
295
Gurbet abla sana yazmıştımda arada kaynadı sanırım şimdi tekrar yazayım...
Sen çalışmalara devam ediyormusun,bebek işine ara vermiştin kendini zayıflamaya adamıştın.
Son durum ne ?
Offf çok sordum

kansekeri

Aktif Üye
Tepki
221
A-Belki hiç emmeyecek ya da bir sorun olacak(Allah korusun)
B-Eninde sonunda ek gıdaya geçecek (Meyve suyu,ilaç,su,mama...)

doğru söylüyorsun aslında... ama yenidoğan emziğiyle diğerleri farklı yalnış hatırlamıyorsam....
ben sütü sağıp biberonla alıştırmak istiyorum.işe başlarsam süt sağıp verince biberonu alsın diye.ama nasıl olucak konusu kafamı kurcalıyor...:uzgun:

ardila

Üye
Tepki
16
ben anlamıyorum şu saçlarınızı neden boyatmıyorsunuz ya ben muntazam her ay giderdim ama hamile kalınca doktora ilk onu sordum hiç bir sakıncası yok boyat dedi bende 3 ay biter bitmez gittim boyattım şimdi gene geldi beyazlar bu hafta yada önümüzeki hafta gene boyatacağım bu arada daha yavaş beyazladı benim saçlar 2 ay idare ettiler ilk defa

olur mu ya bebeğin beyin gelişimini etkiliyor diye bas bas bağırıyo uzmanlar ben doktorlara bu konularda pek güvenmiyorum çünkü onlara ne sorarsan hiçbirşeyyy olmazzz ama boya neticede kimyasal, ben cilt bakımı yaptırmaya çekiniyorum kimyasal maddelerle hepsini emiyor vücut neticede onunda bebeğe gitmesi o kadar koaly kii eski ürünlerimi kullanmıyorum hatta biz zaten yeterince maruz kalıyoruz sakıncalı maddelere bari karnımızdayken almaya başlamasın...

Lehale

Aktif Üye
Tepki
124
Günaydınn canlarımmmm....
Günaydınn canım bebeğimin cannn arkadaşlarııııı
Kapalı kararsız güneşsiz ama bir o kadarda huzur dolu bir izmir sabahından hepinize kucak dolusu sevgilerrrrrr:cicek::cicek::cicek::cicek::cicek::cicek::cicek::cicek::cicek::cicek:

Tepki
29
doğru söylüyorsun aslında... ama yenidoğan emziğiyle diğerleri farklı yalnış hatırlamıyorsam....
ben sütü sağıp biberonla alıştırmak istiyorum.işe başlarsam süt sağıp verince biberonu alsın diye.ama nasıl olucak konusu kafamı kurcalıyor...:uzgun:

Bu pakette 4 emzik var
0-3 ay
3-6 ay
6 +
ve bir de Y kesimli (püre için )

ardila

Üye
Tepki
16
Günaydınn canlarımmmm....
Günaydınn canım bebeğimin cannn arkadaşlarııııı
Kapalı kararsız güneşsiz ama bir o kadarda huzur dolu bir izmir sabahından hepinize kucak dolusu sevgilerrrrrr:cicek::cicek::cicek::cicek::cicek::cicek::cicek::cicek::cicek::cicek:

ayy ne güzel bir giriş bu böyle sanada günaydın canım,günün aydın,işlerin yolunda olsun..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar