2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kansekeri

Aktif Üye
Tepki
221
elimizden geleni de yapsak var ya bi laf cinsine tükürdüğüm cinsine ceker diye, az da korkmuyo değilim amcasına falan benziycek diye. sonuçta bizi görerek büyüecek ama bakalım artıkım

sende uzun boylusun dimek ki, olsun voleybolcu olur mis gibi, bende sporcu yapiccim oğluşu, yani ilkokulda yolluycam kursalara sonrası kendi tercihi tabikisi

benimki 173cm eşimde 188cm.... ben boşnağım...voleybolcu olsunda.babasının yüreği hop hop olsun....
o minicik şortu giyince... :nanik:

Tepki
21
amin amin. hayırlı evlat olsunlar da, vatana millete insanlığa ve bize gerisi no prablım :)

nerelisin sen queen, kayseri yazaıyor, 35 yazıyor anlayamdım da
benimde yok dünürcaazım buralardan,hem kızın boylu-poslu olucakmış

aa canım bakma sen kayseri yazdığına babamız astsubay olduğu için burdayız. yoksa anası da babasıda izmirli benim kızımın

Su78

Aktif Üye
Tepki
95
benimki 173cm eşimde 188cm.... ben boşnağım...voleybolcu olsunda.babasının yüreği hop hop olsun....
o minicik şortu giyince... :nanik:

:) bideo var dimi kıs cocuklarında,ben vıoleybol maçlarına gittiğimde hayran kalırdım ofiziğe o güzelliğe ya, mayo giymeseler şort giyseler iyi de, tamam sen de kızçeyi asker yaparsın şöyle boyluca güsel biteğmen olur, ok der mi babası ? :)

kansekeri

Aktif Üye
Tepki
221
benim kız 1.65 çıktı ideal bi boy bence inş. tutar sağlıklı olsunda kısada olsa sorun deil anası 1.53 ama beğenmeyen yok çıtı pıtılığını kendimide övdüm iki arada:hihi:

normalde türk standartı 160 felan herhalde yalnış bilmiyorsam...
çok iğrenç bir espri yapıyım mı ...
önemli olan ... ile başlayan...:hihi:
yaptım bile sanırsam... iğrencim...:ayk:

kansekeri

Aktif Üye
Tepki
221
:) bideo var dimi kıs cocuklarında,ben vıoleybol maçlarına gittiğimde hayran kalırdım ofiziğe o güzelliğe ya, mayo giymeseler şort giyseler iyi de, tamam sen de kızçeyi asker yaparsın şöyle boyluca güsel biteğmen olur, ok der mi babası ? :)
erkek gibi yetiştiricem diyor....
bekleyip görücez...
allah iyi günler görmeyi nasip etsin hepimize....

Su78

Aktif Üye
Tepki
95
aa canım bakma sen kayseri yazdığına babamız astsubay olduğu için burdayız. yoksa anası da babasıda izmirli benim kızımın

bizde izmirdeyizde, akdenizliyiz çalışıyos diye burdayız yani,kültürler yakın gibi gibi queen ha, akşam sen beyinle bi görüş bakalım, kabul etcek mi bisi,ama erken haber ver malum hazırlık yapicciiz :gulcicek::cicek::fisfis::keman1:rose::incim::sackurutma::sackurutma::sackurutma::hhhhhh:

Tepki
21
bizde izmirdeyizde, akdenizliyiz çalışıyos diye burdayız yani,kültürler yakın gibi gibi queen ha, akşam sen beyinle bi görüş bakalım, kabul etcek mi bisi,ama erken haber ver malum hazırlık yapicciiz :gulcicek::cicek::fisfis::keman1:rose::incim::sackurutma::sackurutma::sackurutma::hhhhhh:

ahahahaha akdenzde olur memleketinize gelip tatil yaparlar büyüyünce :panter: gelin canım gelin ne demek şeref duyarız biz :panter::panter:

Su78

Aktif Üye
Tepki
95
erkek gibi yetiştiricem diyor....
bekleyip görücez...
allah iyi günler görmeyi nasip etsin hepimize....

cokda iyi değil erkek gibi yetiştirmek,beni öyle yetiştirmişler naz-niyaz hiç bilmem,imrenirim kız gibi hatunlara, düşün cocukken bebek bile oynamamışım hiç,hep silah-tüfek-araba :) yapımda varmış sanırım onlarda tuz-biber olmuşlar erkek gibi yetiştirmeye ugrasarak.

ama kız gibiolsun nazlı olsun azcık derim ben kızım olursa 2.

ardila

Üye
Tepki
16
canım kaç kez konuştum,baktık olmuyo araya birilerini soktuk,doktorlarla konuşturdum adam nuh diyor peygamber demiyor yola çıkması sakıncalı diye rapor almayı düşündüm evet iyi olur seni 2 yere görevlendirebilirim böylece dedi onuda kendine çevirdi anlıycağın...bir keresinde hiç unutmam ilk aylarda mide bulantsından uyuyamadım diye sabah 1 saat müsade istedim kapıma dayandı hadi seni bekliyoruz köye gidilecek diye,elim kesildi aradım bişe olmaz.kan akması iyidir dedi böyle bir insandan ne beklersin ki...ne diyeyim Allaha havale ettim,en güzel cezayı o versin ona....

Su78

Aktif Üye
Tepki
95
kayserili olsaydı kesin zengin olurdu... :hihi:
en azından sıkı pazarlık yapardı dimi....:panter:
iyi olmuş kayserili olmadığı, nasıl alacaktık kızı değilse, orta halli memurlarız biz, bisürü altın neyim isterlerdi,izmirlileri severim içleirndeyim kaç yıldır,huzur yeter onlara,bide lüks yaşamayı severler altınmış takıymış nanay dimi queen

Tepki
21
tabi canım ama şunu unutmayalım burda doğcak bizimki havasından suyundan alır artık pazarlığı falan öğrensin kazıklanmasın:hihi:

ardila

Üye
Tepki
16
bende öğretmensin kalıcı olarak gidiyorsun sandım...
neyse sadece seminermiş.
evet merak ediyoruz bebeklerimizi.ama bebeklerimiz en konunaklı haldeler şuan...eğer biz güvendeysek onlarda güvendeler...
moralini yüksek tut... ayrıca kanaman felan olursa endişelenmen gerek böyle durumlarda rahat ol...
su kesesinin içinde hoplayıp zıplayıp durmuş bebeğin.... :panter::panter:

canım keşke mdürüm anlayışlı olsada kalıcı olsam ona bile razıyım ama o gidiş gelişler beni öyle yoruyor ki anlatamam..ve birde şartlarımı görmeni isterdim..ne diyebilirimki imtihanım buymuş demekki...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar