2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
::

şıngırdak mı :besik::besik:
bende severim zürafaları,oğlum dayısına benzerse farkı olmuycak zürafadan zati 190 boyla :dusun:
iyi günlerde gülün o zaman o şıngırdadıkca ikinisde :ayna:

1.98 dayısı
bizimki dayısına benzemese iyi olur, evde kalır valla...( uzun kızlar zor koca buluyo ya) :hihi::hihi:

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
kızlarrr ben geldimmm sabah sabah bi sürü travma yaşadı bebeğim ya bir köye gönderdiler beni aklınız durur yollar asfalt bile değildi,çukurların içine gire çıka gittik en son girdiğimiz yol o kadar kaygandı ki dünkü yağmurdan sonra çamur deryası olmuştu,uçuyoduk neredeyse çok moralim bozuldu ya benden başka gönderecek kimse yokmuydu beddua etmiyorum ama bana ve bebeğime bunları yaşatanları Allah bildiği gibi yapsın

kim niye gönderdi canım?

ardila

Üye
Tepki
16
canım çok sevgili müdürüm,kurum gönderiyo en başından beri mücadele ediyodum gitmemek için anlatmıştım ya insanlar terapiye gelmiyolar biz ayaklarına gidiyoruz diye uzak bir köyden bir seminer talebi geldi 5 aydır ne güzel Allah yardım ediyodu hep bir aksilik çıkıyodu benden istediklerinde ama bugün öyle bir köye gittik ki inanılmaz sarsıldım ve resmen aşağı doğru çekilen birşeyler hisssediyorum içimde bebeğim kıpır kıpır ama korkuyorum birşey olacak diye o kadar çok sarsıldık ki

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
canım çok sevgili müdürüm,kurum gönderiyo en başından beri mücadele ediyodum gitmemek için anlatmıştım ya insanlar terapiye gelmiyolar biz ayaklarına gidiyoruz diye uzak bir köyden bir seminer talebi geldi 5 aydır ne güzel allah yardım ediyodu hep bir aksilik çıkıyodu benden istediklerinde ama bugün öyle bir köye gittik ki inanılmaz sarsıldım ve resmen aşağı doğru çekilen birşeyler hisssediyorum içimde bebeğim kıpır kıpır ama korkuyorum birşey olacak diye o kadar çok sarsıldık ki

olmaz tatlım içini ferah tut, evet hamilesin düşünceli davranmaları gerekiyor ama maalesef

mymel

Daimi Üye
Tepki
371
kızlarrr ben geldimmm sabah sabah bi sürü travma yaşadı bebeğim ya bir köye gönderdiler beni aklınız durur yollar asfalt bile değildi,çukurların içine gire çıka gittik en son girdiğimiz yol o kadar kaygandı ki dünkü yağmurdan sonra çamur deryası olmuştu,uçuyoduk neredeyse çok moralim bozuldu ya benden başka gönderecek kimse yokmuydu beddua etmiyorum ama bana ve bebeğime bunları yaşatanları Allah bildiği gibi yapsın

canım çok sevgili müdürüm,kurum gönderiyo en başından beri mücadele ediyodum gitmemek için anlatmıştım ya insanlar terapiye gelmiyolar biz ayaklarına gidiyoruz diye uzak bir köyden bir seminer talebi geldi 5 aydır ne güzel Allah yardım ediyodu hep bir aksilik çıkıyodu benden istediklerinde ama bugün öyle bir köye gittik ki inanılmaz sarsıldım ve resmen aşağı doğru çekilen birşeyler hisssediyorum içimde bebeğim kıpır kıpır ama korkuyorum birşey olacak diye o kadar çok sarsıldık ki

ama çok kötü doğum yapana kadar böyle yerlere seni göndermesinler hay allahım insanların beyinlerinden zorları var sanırım.

adamavi

Aktif Üye
Tepki
86

hayırdır ne iş yapıyosun canım?benide yolluyolardı sürekli ama şimdi biraz daha sakinledik hamilelikle..

sevbor

Aktif Üye
Tepki
177
ayten ne yaptı bilmiyorum kızlar ama.ben zaten size çok şaşırıyorum nickleri gerçek isimleriyle hitap edip sohbet ediyorsunuz.çoğunu hatırlıyorsunuz.kızın oğlun felan diye.
ben hiç aklımda tutamıyorum.
elimden gelen gördüğümü paylaşmak ve beğenmek.:panter:
aranıza girmek ve samimi olmak istiyorum sizin gibi ama zamanla tanıycaz işte böyle birbirimizi...
ama eşime bile anlatıyorum...
kızlar şöyle diyo... kızlar böyle yapıyor...
o bile sizi tanıyor....
hee şu kızlar diyo.... :hihi:

kan şekeri fazla anlatma kocişinde seni hacklemesin sonra :D
benimki bazen gündüz onu aramayınca isyan edio nerdesin işin bu kadar mı yoğun diye diorum kızlarla konuşuorum hemen sitem moduna geçiyor:D :D

ardila

Üye
Tepki
16
olmaz tatlım içini ferah tut, evet hamilesin düşünceli davranmaları gerekiyor ama maalesef

canım hamileliğim boyunca bir tek an bile anlayış göstermediler bana zaten evimden,eşimden ayrıyım,tek başınayım, şu anda öğretmenevinde kalıyorum inanabiliyomusunm hayatım yeterince zor zaten birde çalıştığım yerdeki zorluklar beni o kadar yoruyorki bu kadr emek vermemiş olsam çoktan istifayı basardım bunların hiçbirne değmez çünkü çektiklerim evimi,eşimi o kadar çok özlüyorum ki.....

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
canım hamileliğim boyunca bir tek an bile anlayış göstermediler bana zaten evimden,eşimden ayrıyım,tek başınayım, şu anda öğretmenevinde kalıyorum inanabiliyomusunm hayatım yeterince zor zaten birde çalıştığım yerdeki zorluklar beni o kadar yoruyorki bu kadr emek vermemiş olsam çoktan istifayı basardım bunların hiçbirne değmez çünkü çektiklerim evimi,eşimi o kadar çok özlüyorum ki.....

ay caaaaaaaaaaaaaanıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııım
allah kolaylık versin, bunun tesellisi olmaz, oturduğum yerden gazel okumuyayım..

ama biz burdaki bütün arkadaşlarımızı çok seviyoruz, sanalda olsa hep desteğiz .. :kayris:

kimono

Aktif Üye
Tepki
93
öncelikle slm.laaaaarr herkese oğlumla ikimizden :cicek: sizlere
heeee götür damadımı düzgün düzgün baksın.. :hihi: :hihi: :hihi:

:gul::gul::gul:

cnm çok üzüldüm ya anlattıklarına öğretmensin galiba zorunlu hizmet mi

Su78

Aktif Üye
Tepki
95
1.98 dayısı
bizimki dayısına benzemese iyi olur, evde kalır valla...( uzun kızlar zor koca buluyo ya) :hihi::hihi:
yok Gülay korkma ya,kız olursa olmas o kadar uzun, halasına benzeyecek ya o zaman. halasının boyu kaç.. bizim oğlanın dayısı 190 halası 150-155 falan.. oğluşum dayısına kızım halasına benzerse bakın siz yanyana ikisnin haline gari :)))

hem ben bi site bulmuştum,bebginizin tahmini boyunu hesaplayın diye, benim ve eşimin boyunu giğrdik kız:176 erkek:192 cıkmıştı :))) lindki bulursa koyayım buraya du

duygusedat

Aktif Üye
Tepki
177
sayın başkanımız yarın burda olacaklarmış eşi ve kızıyla birlikte görseniz bir temizlik bir titizlik anaaammmmmm bir yoğunluk ruhum daraldı yafffff

Tepki
21
yok Gülay korkma ya,kız olursa olmas o kadar uzun, halasına benzeyecek ya o zaman. halasının boyu kaç.. bizim oğlanın dayısı 190 halası 150-155 falan.. oğluşum dayısına kızım halasına benzerse bakın siz yanyana ikisnin haline gari :)))

hem ben bi site bulmuştum,bebginizin tahmini boyunu hesaplayın diye, benim ve eşimin boyunu giğrdik kız:176 erkek:192 cıkmıştı :))) lindki bulursa koyayım buraya du

ayy canım bence huyları çekmesinnnn önemli olan o bizim kız hele ne yapıp edip kendime benzetmem lazım. halasını pek hazetmem de :hihi:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar