2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Su78

Aktif Üye
Tepki
95
ardila üzüldüm okuduklarıma, Allah vicdan versin içlerine demekten başka bişey gelmiyor aklıma,konuşsan mı ki yarın bi,gerek bile yok ama yarın lafı gecer kendisi bişey söylemedi ki demesinler sonra

kansekeri

Aktif Üye
Tepki
221
canım çok sevgili müdürüm,kurum gönderiyo en başından beri mücadele ediyodum gitmemek için anlatmıştım ya insanlar terapiye gelmiyolar biz ayaklarına gidiyoruz diye uzak bir köyden bir seminer talebi geldi 5 aydır ne güzel Allah yardım ediyodu hep bir aksilik çıkıyodu benden istediklerinde ama bugün öyle bir köye gittik ki inanılmaz sarsıldım ve resmen aşağı doğru çekilen birşeyler hisssediyorum içimde bebeğim kıpır kıpır ama korkuyorum birşey olacak diye o kadar çok sarsıldık ki

bende öğretmensin kalıcı olarak gidiyorsun sandım...
neyse sadece seminermiş.
evet merak ediyoruz bebeklerimizi.ama bebeklerimiz en konunaklı haldeler şuan...eğer biz güvendeysek onlarda güvendeler...
moralini yüksek tut... ayrıca kanaman felan olursa endişelenmen gerek böyle durumlarda rahat ol...
su kesesinin içinde hoplayıp zıplayıp durmuş bebeğin.... :panter::panter:

Su78

Aktif Üye
Tepki
95
ayy canım bence huyları çekmesinnnn önemli olan o bizim kız hele ne yapıp edip kendime benzetmem lazım. halasını pek hazetmem de :hihi:
tamam seninkiler sana benzesin,benim oğluş kardeşime benzesin hem yakışıklıdır hem de akıllı ve terbiyelidir benim kadişim ( yada bana mı öyle geliyo ki ) kızım olursa halasına benzerse huyu benzeyebilirde boyu benzemesin derim ben, bişizm evde boy kompleksine girer yavrucak hepimiz uzun, kendini iycene kısacık sanar :)

kansekeri

Aktif Üye
Tepki
221
ardila üzüldüm okuduklarıma, Allah vicdan versin içlerine demekten başka bişey gelmiyor aklıma,konuşsan mı ki yarın bi,gerek bile yok ama yarın lafı gecer kendisi bişey söylemedi ki demesinler sonra

ayrıca sanada katılıyorum arkadaşım.. allah akıl fikir versin..:zopa:

Tepki
21
tamam seninkiler sana benzesin,benim oğluş kardeşime benzesin hem yakışıklıdır hem de akıllı ve terbiyelidir benim kadişim ( yada bana mı öyle geliyo ki ) kızım olursa halasına benzerse huyu benzeyebilirde boyu benzemesin derim ben, bişizm evde boy kompleksine girer yavrucak hepimiz uzun, kendini iycene kısacık sanar :)

ayy yok yok kesinlikle anneye babaya benzer çocuk :sila: benzetmek için de elimizden geleni yapiciiiz :cee

Su78

Aktif Üye
Tepki
95
ayy yok yok kesinlikle anneye babaya benzer çocuk :sila: benzetmek için de elimizden geleni yapiciiiz :cee
elimizden geleni de yapsak var ya bi laf cinsine tükürdüğüm cinsine ceker diye, az da korkmuyo değilim amcasına falan benziycek diye. sonuçta bizi görerek büyüecek ama bakalım artıkım

anam bizim kız 1.80cm çıktı...:hamis:
sende uzun boylusun dimek ki, olsun voleybolcu olur mis gibi, bende sporcu yapiccim oğluşu, yani ilkokulda yolluycam kursalara sonrası kendi tercihi tabikisi

Tepki
21
elimizden geleni de yapsak var ya bi laf cinsine tükürdüğüm cinsine ceker diye, az da korkmuyo değilim amcasına falan benziycek diye. sonuçta bizi görerek büyüecek ama bakalım artıkım

evet evet atalarımız boşa söylemiyo bunları... neyse inşalllah huyları güzel olur. dayıyada halaya da çeksin istemem :lala:

Su78

Aktif Üye
Tepki
95
evet evet atalarımız boşa söylemiyo bunları... neyse inşalllah huyları güzel olur. dayıyada halaya da çeksin istemem :lala:
amin amin. hayırlı evlat olsunlar da, vatana millete insanlığa ve bize gerisi no prablım :)
ayyyyyh şu topikte bi dünürüm bilem yok yaaa :ayk:
nerelisin sen queen, kayseri yazaıyor, 35 yazıyor anlayamdım da
benimde yok dünürcaazım buralardan,hem kızın boylu-poslu olucakmış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar