canım çok sevgili müdürüm,kurum gönderiyo en başından beri mücadele ediyodum gitmemek için anlatmıştım ya insanlar terapiye gelmiyolar biz ayaklarına gidiyoruz diye uzak bir köyden bir seminer talebi geldi 5 aydır ne güzel Allah yardım ediyodu hep bir aksilik çıkıyodu benden istediklerinde ama bugün öyle bir köye gittik ki inanılmaz sarsıldım ve resmen aşağı doğru çekilen birşeyler hisssediyorum içimde bebeğim kıpır kıpır ama korkuyorum birşey olacak diye o kadar çok sarsıldık ki
tamam seninkiler sana benzesin,benim oğluş kardeşime benzesin hem yakışıklıdır hem de akıllı ve terbiyelidir benim kadişim ( yada bana mı öyle geliyo ki ) kızım olursa halasına benzerse huyu benzeyebilirde boyu benzemesin derim ben, bişizm evde boy kompleksine girer yavrucak hepimiz uzun, kendini iycene kısacık sanarayy canım bence huyları çekmesinnnn önemli olan o bizim kız hele ne yapıp edip kendime benzetmem lazım. halasını pek hazetmem de
ardila üzüldüm okuduklarıma, Allah vicdan versin içlerine demekten başka bişey gelmiyor aklıma,konuşsan mı ki yarın bi,gerek bile yok ama yarın lafı gecer kendisi bişey söylemedi ki demesinler sonra
tamam seninkiler sana benzesin,benim oğluş kardeşime benzesin hem yakışıklıdır hem de akıllı ve terbiyelidir benim kadişim ( yada bana mı öyle geliyo ki ) kızım olursa halasına benzerse huyu benzeyebilirde boyu benzemesin derim ben, bişizm evde boy kompleksine girer yavrucak hepimiz uzun, kendini iycene kısacık sanar
erkek cocuk için tahmini boy hesaplayıcısıZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
kız cocuk için tahmini boy hesaplayıcıZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
erkek cocuk için tahmini boy hesaplayıcısıZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
kız cocuk için tahmini boy hesaplayıcıZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
elimizden geleni de yapsak var ya bi laf cinsine tükürdüğüm cinsine ceker diye, az da korkmuyo değilim amcasına falan benziycek diye. sonuçta bizi görerek büyüecek ama bakalım artıkımayy yok yok kesinlikle anneye babaya benzer çocuk :sila: benzetmek için de elimizden geleni yapiciiiz :cee
sende uzun boylusun dimek ki, olsun voleybolcu olur mis gibi, bende sporcu yapiccim oğluşu, yani ilkokulda yolluycam kursalara sonrası kendi tercihi tabikisianam bizim kız 1.80cm çıktı...
ayy bizim kız 1.73 olcak diyoooooo ayyy :cee az daha uzun olsa koca bulamıcak büyüyünce
elimizden geleni de yapsak var ya bi laf cinsine tükürdüğüm cinsine ceker diye, az da korkmuyo değilim amcasına falan benziycek diye. sonuçta bizi görerek büyüecek ama bakalım artıkım
Arabada şehzade var yazısı nerdne bulunur acep
anam bizim kız 1.80cm çıktı...
senin kıza kertmediniz mi burdan bi damat queen:
amin amin. hayırlı evlat olsunlar da, vatana millete insanlığa ve bize gerisi no prablımevet evet atalarımız boşa söylemiyo bunları... neyse inşalllah huyları güzel olur. dayıyada halaya da çeksin istemem
nerelisin sen queen, kayseri yazaıyor, 35 yazıyor anlayamdım daayyyyyh şu topikte bi dünürüm bilem yok yaaa :ayk: