2 günde alışırsın tatlım
hemen sık kullanılanlara eklemekle başladım
2 günde alışırsın tatlım
neki bu gülay, diş kaşıyıcı mı?
ay kuzumm kıyamam yaa sendemi atıldın hay allah yaa cidden kurunun yanında yanan yaşlardan oldunuzzz
çookk tatlıı bende onca şeyin içinde bu oyuncaklarını seviorumm ayyy ne gülecekler bunlarrı salladığımızdaa verir gibi yapıp vermicezz kopacaklarr kahkahadann ayyyy heyecan yaptım
aaaaaaaaaaaaaaaa yuuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hoşgeldinnnnnnnnnnn:cee
yok yaa kimse öle demez herkes okur mutlaka da ama ayten gibi yapmadın hiç helal sana
dün esra dediki duru göbeğim ütüne kadar çıktıı aaa dedi bende hemen gülayın yokluğunu hissettirmiyim dedim gazdır o gaz dedimmmmmky: nı
hah
hoşgeldin çok sevindim seni gördüğümee valla sormaa a diyeni attılar burdayız artık zaiyatımız aza indi çok şükür bir kaç kişiye ulaşamıoruz üyelikleri silindi bizde inşallah bizi bulurlar diye beklioruz
hayırlı olsun cnm atılmayan kaldımıki:acep:
dün esra dediki duru göbeğim ütüne kadar çıktıı aaa dedi bende hemen gülayın yokluğunu hissettirmiyim dedim gazdır o gaz dedimmmmmky: nı
hah
hoşgeldin çok sevindim seni gördüğümee valla sormaa a diyeni attılar burdayız artık zaiyatımız aza indi çok şükür bir kaç kişiye ulaşamıoruz üyelikleri silindi bizde inşallah bizi bulurlar diye beklioruz
ayten ne yaptı bilmiyorum kızlar ama.ben zaten size çok şaşırıyorum nickleri gerçek isimleriyle hitap edip sohbet ediyorsunuz.çoğunu hatırlıyorsunuz.kızın oğlun felan diye.
ben hiç aklımda tutamıyorum.
elimden gelen gördüğümü paylaşmak ve beğenmek.
aranıza girmek ve samimi olmak istiyorum sizin gibi ama zamanla tanıycaz işte böyle birbirimizi...
ama eşime bile anlatıyorum...
kızlar şöyle diyo... kızlar böyle yapıyor...
o bile sizi tanıyor....
hee şu kızlar diyo....
ben daha atılmadım)):sirin:
hee onu bende yapıyorum, eşine pek anlatma istersen..
benimki baya sıkıldı bi ara, aaaaa noluyo sen bana çalışıyom yoruluyom diyosun bütün gün internettemisin dedi , şey eeee kem küm oldum..:nanik:
kız bunlar ne fenaaaaaaa aralarına girene kadar canım çıktı, ne gaz muhabbetleri kaldı, ne aile faciaları, zorla komik komik sızdım aralarına
ayten ne yaptı bilmiyorum kızlar ama.ben zaten size çok şaşırıyorum nickleri gerçek isimleriyle hitap edip sohbet ediyorsunuz.çoğunu hatırlıyorsunuz.kızın oğlun felan diye.
ben hiç aklımda tutamıyorum.
elimden gelen gördüğümü paylaşmak ve beğenmek.
aranıza girmek ve samimi olmak istiyorum sizin gibi ama zamanla tanıycaz işte böyle birbirimizi...
ama eşime bile anlatıyorum...
kızlar şöyle diyo... kızlar böyle yapıyor...
o bile sizi tanıyor....
hee şu kızlar diyo....
arkadaşlar benim bir sorum olacak size ,
1,5 aylık hamileliğimden beri elevit
son 1 aydır oligefer
1 haftadırda magnezyum kullanıyorum .
Bu kadar çok vitamin acaba kullanan varmı aranızda :ilknur:
Meraktayım :acep:
bende öyle kansekeri,cok da dahilolamıyorum burdaki muhabbetin içine ama eşime anlatıyrum burdan duyduklarımı,ögrendiklerimi.dün kakao yağı al dedim mesela,aramış beni,bu bozuk gibi bulanık biraz sorsana forumdaki kızlara böyle mi oluyomuş bu diyo![]()
![]()
cok güldüm bende,hemen geldim sorudm evet öyle oluyomuş,ısınınca cözünüyomuş dedim
ŞINGIRDAK..
zürefaya bayıldım yauu.. :sila:
kızzzz ne kandırıyon bebeleri verde oynasınlar (bebeye niyet kendi oynamaya almış.. :dill: )
son 1 aydır oligefer
son 1 aydır oligefer