2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
neki bu gülay, diş kaşıyıcı mı?

ŞINGIRDAK..
zürefaya bayıldım yauu.. :sila:

ay kuzumm kıyamam yaa sendemi atıldın hay allah yaa cidden kurunun yanında yanan yaşlardan oldunuzzz

çookk tatlıı bende onca şeyin içinde bu oyuncaklarını seviorumm ayyy ne gülecekler bunlarrı salladığımızdaa verir gibi yapıp vermicezz kopacaklarr kahkahadann ayyyy heyecan yaptım

aaaaaaaaaaaaaaaa yuuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hoşgeldinnnnnnnnnnn:cee

kızzzz ne kandırıyon bebeleri verde oynasınlar (bebeye niyet kendi oynamaya almış.. :dill: )

kansekeri

Aktif Üye
Tepki
221
yok yaa kimse öle demez herkes okur mutlaka da ama ayten gibi yapmadın hiç helal sana

ayten ne yaptı bilmiyorum kızlar ama.ben zaten size çok şaşırıyorum nickleri gerçek isimleriyle hitap edip sohbet ediyorsunuz.çoğunu hatırlıyorsunuz.kızın oğlun felan diye.
ben hiç aklımda tutamıyorum.
elimden gelen gördüğümü paylaşmak ve beğenmek.:panter:
aranıza girmek ve samimi olmak istiyorum sizin gibi ama zamanla tanıycaz işte böyle birbirimizi...
ama eşime bile anlatıyorum...
kızlar şöyle diyo... kızlar böyle yapıyor...
o bile sizi tanıyor....
hee şu kızlar diyo.... :hihi:

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
dün esra dediki duru göbeğim ütüne kadar çıktıı aaa dedi bende hemen gülayın yokluğunu hissettirmiyim dedim gazdır o gaz dedimmmmm:eek:ky: nıhahahah

hoşgeldin çok sevindim seni gördüğümee valla sormaa a diyeni attılar burdayız artık zaiyatımız aza indi çok şükür bir kaç kişiye ulaşamıoruz üyelikleri silindi bizde inşallah bizi bulurlar diye beklioruz

gaz muhabbetimi ben yokkende sürdürdüğün için teş..
yok laaa ne teşekkürü niye milletin duygularıyla oynuyon ki :dill::dill::dill:

adamavi

Aktif Üye
Tepki
86
dün esra dediki duru göbeğim ütüne kadar çıktıı aaa dedi bende hemen gülayın yokluğunu hissettirmiyim dedim gazdır o gaz dedimmmmm:eek:ky: nıhahahah

hoşgeldin çok sevindim seni gördüğümee valla sormaa a diyeni attılar burdayız artık zaiyatımız aza indi çok şükür bir kaç kişiye ulaşamıoruz üyelikleri silindi bizde inşallah bizi bulurlar diye beklioruz

böylesi daha hayırlıymış demekki nasıl böyle bir tutum takındılar aklım almadı aman neyse boşverelim canım..boşuna sıkmayalım canımızı hiç..

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
ayten ne yaptı bilmiyorum kızlar ama.ben zaten size çok şaşırıyorum nickleri gerçek isimleriyle hitap edip sohbet ediyorsunuz.çoğunu hatırlıyorsunuz.kızın oğlun felan diye.
aranıza girmek ve samimi olmak istiyorum sizin gibi ama zamanla tanıycaz işte böyle birbirimizi...
o bile sizi tanıyor....

hee onu bende yapıyorum, eşine pek anlatma istersen..
benimki baya sıkıldı bi ara, aaaaa noluyo sen bana çalışıyom yoruluyom diyosun bütün gün internettemisin dedi , şey eeee kem küm oldum..:nanik:

kız bunlar ne fenaaaaaaa aralarına girene kadar canım çıktı, ne gaz muhabbetleri kaldı, ne aile faciaları, zorla komik komik sızdım aralarına :hihi::hihi::hihi:

Tepki
72
arkadaşlar benim bir sorum olacak size ,

1,5 aylık hamileliğimden beri elevit
son 1 aydır oligefer
1 haftadırda magnezyum kullanıyorum .

Bu kadar çok vitamin acaba kullanan varmı aranızda :ilknur:

Meraktayım :acep:

kansekeri

Aktif Üye
Tepki
221
hee onu bende yapıyorum, eşine pek anlatma istersen..
benimki baya sıkıldı bi ara, aaaaa noluyo sen bana çalışıyom yoruluyom diyosun bütün gün internettemisin dedi , şey eeee kem küm oldum..:nanik:

kız bunlar ne fenaaaaaaa aralarına girene kadar canım çıktı, ne gaz muhabbetleri kaldı, ne aile faciaları, zorla komik komik sızdım aralarına :hihi::hihi::hihi:

biz eşimle birlikte çalışıyoruz.bazen gün içinde yanımda oluyor.görüyor boş anlarımda forumda olduğumu.:panter::panter:
bende sızmak istiyorum... :hulya:

Su78

Aktif Üye
Tepki
95
o bile sizi tanıyor....

bende öyle kansekeri,cok da dahilolamıyorum burdaki muhabbetin içine ama eşime anlatıyrum burdan duyduklarımı,ögrendiklerimi.dün kakao yağı al dedim mesela,aramış beni,bu bozuk gibi bulanık biraz sorsana forumdaki kızlara böyle mi oluyomuş bu diyo :) :) :) cok güldüm bende,hemen geldim sorudm evet öyle oluyomuş,ısınınca cözünüyomuş dedim :)

kansekeri

Aktif Üye
Tepki
221

son 1 aydır oligefer

ya sorma bende 4 aya kadar felibol ondan sonra ferrum fort,captafer,ve elevit içiyorum...
hepsindede demir var. kansızlığım da yok...
doktora sordum dahiliyeciydi sorduğum..
doktor bana bu kadar vitamin verdi fazla değilmi dedim...
o da fazlası vücüttan atılır.endişelenmeyin dedi... :sila:

kansekeri

Aktif Üye
Tepki
221
bende öyle kansekeri,cok da dahilolamıyorum burdaki muhabbetin içine ama eşime anlatıyrum burdan duyduklarımı,ögrendiklerimi.dün kakao yağı al dedim mesela,aramış beni,bu bozuk gibi bulanık biraz sorsana forumdaki kızlara böyle mi oluyomuş bu diyo :) :) :) cok güldüm bende,hemen geldim sorudm evet öyle oluyomuş,ısınınca cözünüyomuş dedim :)

evet gerçekten de öyle....

Su78

Aktif Üye
Tepki
95
::
ŞINGIRDAK..
zürefaya bayıldım yauu.. :sila:

kızzzz ne kandırıyon bebeleri verde oynasınlar (bebeye niyet kendi oynamaya almış.. :dill: )

şıngırdak mı :besik::besik:
bende severim zürafaları,oğlum dayısına benzerse farkı olmuycak zürafadan zati 190 boyla :dusun:
iyi günlerde gülün o zaman o şıngırdadıkca ikinisde :ayna:

esra1980

Aktif Üye
Tepki
197

son 1 aydır oligefer

ben ilk 3 ay folbiol kullandım sonra 4. ayda elevit verdi doktorum bide ferplex kan şurubu. haa bide bebeğin zekası gelişsin diye balık yağı içiyorum

mymel

Daimi Üye
Tepki
371

son 1 aydır oligefer

ilk aylar fobliol corasprin
kanam oldu progestan
hergün innohep iğne kullanıyorum.elevit demir hapı magnezyum
arada karıştırıyorum hepsinin saati var robot gibiyim inan.

ardila

Üye
Tepki
16
kızlarrr ben geldimmm sabah sabah bi sürü travma yaşadı bebeğim ya bir köye gönderdiler beni aklınız durur yollar asfalt bile değildi,çukurların içine gire çıka gittik en son girdiğimiz yol o kadar kaygandı ki dünkü yağmurdan sonra çamur deryası olmuştu,uçuyoduk neredeyse çok moralim bozuldu ya benden başka gönderecek kimse yokmuydu beddua etmiyorum ama bana ve bebeğime bunları yaşatanları Allah bildiği gibi yapsın

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
Ben ilk ay gittiğimde folik kes dedi vitaminlerde ilaç ben önermiyorum dedi, sonra 2. ayın sonlarına doğru kan sayımı testinden sonra günde 3 defa içilen ilacımsı kan bişey verdi 2 ay kadar içtim sonra geçen ayda folik ve demir içerin bi vitamin verdi o kadar başkada bişi içmiyom hee bide midem için verdi o çok gerekliydi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar