bugun bi sessizlik var sizdeeeeeee...
sen yemek saatinde geldin tatlım

bugun bi sessizlik var sizdeeeeeee...
haklısın tatlım. benim ikilim kotu cıkmıstı.. o yuzden tedirgindim.. dun aldık sonuclari ii dedi ama anne ruhu iste ne etsen bossss:nk:
Canım zararlı bir şey istiyorys:
Yememem lazım,yememem lazım,yememem lazımm
hepsinden istiyorummm :ayk::ayk::ayk::ayk: allahtan tarifleriyle vermişler şaka bir yana 3. olana bittim çok lezzetli görünüyor
haklısın tatlım. benim ikilim kotu cıkmıstı.. o yuzden tedirgindim.. dun aldık sonuclari ii dedi ama anne ruhu iste ne etsen bossss:nk:
benim tickerın gunleri geri gidiyo galiba niekiiiiiiiii
o neden oluyomuş canım bak anlatayım.perlenin 4. sayfada verdiği tarife göre yaptıysan eğer muhtemel doğum tarihi yerine son sat ımızı yazmalıymışız.bendede aynı sorun var.değiştircem fırsat bulunca
perle sonradan farkedip düzeltmişti onu.tekrar çizelge hazırlamalıyız yani
o neden oluyomuş canım bak anlatayım.perlenin 4. sayfada verdiği tarife göre yaptıysan eğer muhtemel doğum tarihi yerine son sat ımızı yazmalıymışız.bendede aynı sorun var.değiştircem fırsat bulunca
canım diğer ticker sitelerinden yapamadım ama burdan yaptım ben;
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
ordan en üstten pregnancy seçin beğendiğinizi işaretleyin her ikisinde de
count date : son regl tarihinizi yazın in weeks işaretleyin mesajınızı yazın rengini seçin create my ticker and get the cod a tıklayın
sonra bb code bölümünü kopyalayın.. profilime gelin sonra orda imzayı düzenle varorda çıkan mesaj bölümüne yapıştırın kaydedin bukadar
kızlarrr şu elektronik imzayı yapamadımmm yaa küçük çıkıyo neden yaa ben mi yapamadım
teşekkürler canım...
KIZLAR ŞU MESAJA BİR GÖZ ATIN;
lithium84
Annen seni bekliyor kuzum
Giriş tarihi
Nov 2009
herkese hayırlı hamilelikler diliyorum öncelikle. ben "eski" topikten.
"eski" arkadaşlarımızdan bizleri merak edenler olmuş. bütün arkadaşlar bizim muhabbetlerimizi saçma buldugunu ifade eden bir arkadaşa beğenmiyorsan okuma dedikleri için çok adil bir şekilde buradan ceza gördüler veya atıldılar.ceza görenlere şimdi de yüzsüzlüğün bu kadarı diye msj atmış buranın "idarecileri" dolayısıyla kızlar artık burada yoklar.bu kadar senelik üyelikleri olan arkadaşları sanki bişey olsun da şutlayalım gibi en ufak açıklaırnı beklerlermişcesine bu kadar amatör şeylere maruz bırakan anlayışı anlayamıyorum.
ferhat sen de millet gitsin de topik bana kalsın diye bekliyormuşsun maşallah ilk sayfadaki bize ait şeyleri bile değiştirme ihtyacı hissetmeden topiği almışsın.iyi hoş da en azından bizi merak edip sorgulayan arkadaşlara da eski-yeni topik yok, gebelik dışında konuşmayın deme hakkına da sahip değilsin.
özel msjlara bile müdahale eden adminler, beni de silebilirsin en azından bahaneniz olur kendi isteğiyle diye
Günaydın kızlarrrr bizde geldik.:sila:Bebeğimle pazara çıktık uzun bir aradan sonra ilk defa.taze taze meyveler sebzeler içimizi açtı
Bugün biraz ev işi yapsak diyorum ama bebeğimee kıyamıyorum.sanki ben yorulunca oda yoruluyormuş gibime geliyor:acep:
tembelliğime uydurduğum kılıf nasıl ama kızlarrrrr:cee
Kızlar lilypie sitesinden çizelge eklemek isteyenler için konu açtım;
https://www.hanimefendi.com/gebelik/50319-lilypie-sitesinden-cizelge-eklemek.html
Takıldığınız yer olursa o konu üzerinden konuşuruz. :sirin:
rica ederim
terazi burcunu da ekledim özgem
Tickerlarını düzeltmek isteyenler göz atsın kızlar.
Ayrıca ayrı bir göbüş ve ciciş konusu açmak istemişsiniz. Açabilirsiniz.Sonuçta diğer ay annelerine göre sayı olarak üstünlüğünüz var
sonunda becerdimmmmmm)))))))) ticker ım büyüdü resim olarak eklemiyecekmişiz bb code da yazanın hepsini imzaya yapıştırmak yetiyor kızlar