2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Lehale

Aktif Üye
Tepki
124
Günaydın kızlarrrr bizde geldik.:sila:Bebeğimle pazara çıktık uzun bir aradan sonra ilk defa.taze taze meyveler sebzeler içimizi açtı:utan:
Bugün biraz ev işi yapsak diyorum ama bebeğimee kıyamıyorum.sanki ben yorulunca oda yoruluyormuş gibime geliyor:acep:
tembelliğime uydurduğum kılıf nasıl ama kızlarrrrr:cee

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
Canım zararlı bir şey istiyor:eek:ys:
Yememem lazım,yememem lazım,yememem lazımm:lala:

hepsinden istiyorummm :ayk::ayk::ayk::ayk: allahtan tarifleriyle vermişler şaka bir yana 3. olana bittim çok lezzetli görünüyor :panter::panter:

Hemencik mutfağa uçayım ohalde:nk:nasıl yetiştiririm yoksa değilmi yemekcikleri:nk:
Evet canım yaptığımız yemek yarışmalarının bir kuralıda bu tarifleriyle birlikte ekliyoruz sizlerde deneyebilesiniz değilmi canım:panter:

Lehale

Aktif Üye
Tepki
124
benim tickerın gunleri geri gidiyo galiba niekiiiiiiiii :D

o neden oluyomuş canım bak anlatayım.perlenin 4. sayfada verdiği tarife göre yaptıysan eğer muhtemel doğum tarihi yerine son sat ımızı yazmalıymışız.bendede aynı sorun var.değiştircem fırsat bulunca:panter:
perle sonradan farkedip düzeltmişti onu.tekrar çizelge hazırlamalıyız yani:panter:

Tepki
21
o neden oluyomuş canım bak anlatayım.perlenin 4. sayfada verdiği tarife göre yaptıysan eğer muhtemel doğum tarihi yerine son sat ımızı yazmalıymışız.bendede aynı sorun var.değiştircem fırsat bulunca:panter:
perle sonradan farkedip düzeltmişti onu.tekrar çizelge hazırlamalıyız yani:panter:

ay nerde o sayfa link yazsana canım valla sinir geldi:cee

Tepki
67

ahahaha cok komik oluyo amaa:D ben bakim bugun ne oldum die bi giridm anam geriyeden geliyo benim kuzuuu:D

Lehale

Aktif Üye
Tepki
124
canım diğer ticker sitelerinden yapamadım ama burdan yaptım ben;

ordan en üstten pregnancy seçin beğendiğinizi işaretleyin her ikisinde de

count date : son regl tarihinizi yazın in weeks işaretleyin mesajınızı yazın rengini seçin create my ticker and get the cod a tıklayın

sonra bb code bölümünü kopyalayın.. profilime gelin sonra orda imzayı düzenle varorda çıkan mesaj bölümüne yapıştırın kaydedin bukadar

Bak tatlım burda var tarifi.ben burdan yapmıştım:panter:

kansekeri

Aktif Üye
Tepki
221
KIZLAR ŞU MESAJA BİR GÖZ ATIN;

lithium84
Annen seni bekliyor kuzum

Giriş tarihi
Nov 2009

herkese hayırlı hamilelikler diliyorum öncelikle. ben "eski" topikten.
"eski" arkadaşlarımızdan bizleri merak edenler olmuş. bütün arkadaşlar bizim muhabbetlerimizi saçma buldugunu ifade eden bir arkadaşa beğenmiyorsan okuma dedikleri için çok adil bir şekilde buradan ceza gördüler veya atıldılar.ceza görenlere şimdi de yüzsüzlüğün bu kadarı diye msj atmış buranın "idarecileri" dolayısıyla kızlar artık burada yoklar.bu kadar senelik üyelikleri olan arkadaşları sanki bişey olsun da şutlayalım gibi en ufak açıklaırnı beklerlermişcesine bu kadar amatör şeylere maruz bırakan anlayışı anlayamıyorum.

ferhat sen de millet gitsin de topik bana kalsın diye bekliyormuşsun maşallah ilk sayfadaki bize ait şeyleri bile değiştirme ihtyacı hissetmeden topiği almışsın.iyi hoş da en azından bizi merak edip sorgulayan arkadaşlara da eski-yeni topik yok, gebelik dışında konuşmayın deme hakkına da sahip değilsin.

özel msjlara bile müdahale eden adminler, beni de silebilirsin en azından bahaneniz olur kendi isteğiyle diye:)

benimki daha komik ben ne oldu diye sordum banladılar...
amaaan çok ta umrumdaydı :nanik:
sizi yine buldum ya
ayrıca burası daha güzelmiş... :panter:

kansekeri

Aktif Üye
Tepki
221
Günaydın kızlarrrr bizde geldik.:sila:Bebeğimle pazara çıktık uzun bir aradan sonra ilk defa.taze taze meyveler sebzeler içimizi açtı:utan:
Bugün biraz ev işi yapsak diyorum ama bebeğimee kıyamıyorum.sanki ben yorulunca oda yoruluyormuş gibime geliyor:acep:
tembelliğime uydurduğum kılıf nasıl ama kızlarrrrr:cee

ay bende bayılıyorum taze taze meyvelere..
bu arada ben hamileliğim sürecince çilek çıktı çıkalı belki 20 kilo yemişimdir.
bizim kız çilek dudaklı mı olacak acaba....

Tepki
67

degistirdim ama oldumu bilemicem:D

OP
perle

perle

Daimi Üye
Tepki
400

:eek:ys::eek:ys::eek:ys::eek:ys::eek:ys::eek:ys::eek:ys:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.487
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar