- #2.581
perlemmmmmmmmmm.. benim cinsiyetim erkek diil artik sanirsam galibaaa. kız gibi dedi doktor.. simdilik kalsin madem erkek .. kıza donunce haber edim sana
tamam canım şimdi de değiştirebilirim istersen:gulbis:
perlemmmmmmmmmm.. benim cinsiyetim erkek diil artik sanirsam galibaaa. kız gibi dedi doktor.. simdilik kalsin madem erkek .. kıza donunce haber edim sana
sabah ekledim cnm ama 1 sayfa sonra arada kaynadı malum
kaçıncı haftada dedi bunu doktor bktdndr? ben 18. haftadayım erkek dedi gecen hafta,değişebiliyor muymuş hala
ay nası yaptın canım bi tarif et büyütemedim ben valla ağlıcam şimdi :acep:
kızlar biraz yazmayınca bu site ikidebir beni atıyo sürekli kullanıcı adı, şifre giriyorum sonra da topici buluyorum. sinir oldum yaaaaaaaaaa
Tickerlarını düzeltmek isteyenler göz atsın kızlar.
Ayrıca ayrı bir göbüş ve ciciş konusu açmak istemişsiniz. Açabilirsiniz.Sonuçta diğer ay annelerine göre sayı olarak üstünlüğünüz var
canim 10 12 14 erkek denildi. 16 da kız dedi ertesi gun tekrar erkek dedi baska bi doktor.. dun yine kız dedi kendi doktorum
canim 10 12 14 erkek denildi. 16 da kız dedi ertesi gun tekrar erkek dedi baska bi doktor.. dun yine kız dedi kendi doktorum
o zaman hemen yeni topiğimize eklede görelim maşallah diyelim içimiz açılsın
ben bayılıyorum almayada bakmayada
göstermiyo mu ki canım bebek ? yoksa doktor tecrübeli değil mi acaba daha? benim de 15. hafta da büyük ihtimal kız demişlerdi biliyosun.. dün de kesin kız dedi-hmm bu hafta da netleşirmiş artık...
beni hatırla dedin mi cnm şifreni girerken
valla benim ev pipi resmi doldu bilen doktor biliyor bence başka bir doktora göster artık sen kuzunu kesin bişi desin yoksa bi kız bi erkek çocuk ne renk giycek
valla benim ev pipi resmi doldu bilen doktor biliyor bence başka bir doktora göster artık sen kuzunu kesin bişi desin yoksa bi kız bi erkek çocuk ne renk giycek
Kızlar vermidon,sevkandemirtas dışında kimsemiz kaldımı açıkta...
Ay ne menem bir olay şu eksikleride bir toparlasakta
şurada ağız tadıyla hamişlik günlerimizin tadını çıkarsak.
göstermiyo mu ki canım bebek ? yoksa doktor tecrübeli değil mi acaba daha? benim de 15. hafta da büyük ihtimal kız demişlerdi biliyosun.. dün de kesin kız dedi-hmm bu hafta da netleşirmiş artık...
dün crizantem bana özel mesaj attı mail adresine burayı yazdım ama hala gelmedi sanırım aramıza sonra benide attılar forumdan
Sanada sinir gelmiş belli canım bu tempoda :nanik::nanik:
Yoksa neden hergün doktora gidesin
Sağlıkla gelsin boşver rahat ol sen beyaz beyaz zıbınlar tulumlar al 3 aydan sonra alırsın cinsiyetine göre