2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.487

Su78

Aktif Üye
Tepki
95
Tickerlarını düzeltmek isteyenler göz atsın kızlar.

Ayrıca ayrı bir göbüş ve ciciş konusu açmak istemişsiniz. Açabilirsiniz. :hhhhhh: Sonuçta diğer ay annelerine göre sayı olarak üstünlüğünüz var:hihi:

-ayse-ayse-ayse:huri::huri:

canim 10 12 14 erkek denildi. 16 da kız dedi ertesi gun tekrar erkek dedi baska bi doktor.. dun yine kız dedi kendi doktorum:D

16 da kız, ertesi gün erkek ha :)
hadi bakalım,hangisinde karar kılacak miniş :bebecik:bebecik

OP
perle

perle

Daimi Üye
Tepki
400
canim 10 12 14 erkek denildi. 16 da kız dedi ertesi gun tekrar erkek dedi baska bi doktor.. dun yine kız dedi kendi doktorum:D

göstermiyo mu ki canım bebek ? yoksa doktor tecrübeli değil mi acaba daha? benim de 15. hafta da büyük ihtimal kız demişlerdi biliyosun.. dün de kesin kız dedi-hmm bu hafta da netleşirmiş artık...

hndrdl

Aktif Üye
Tepki
74

Sanada sinir gelmiş belli canım bu tempoda :nanik::nanik:
Yoksa neden hergün doktora gidesin :hihi::hihi::hihi:
Sağlıkla gelsin boşver rahat ol sen beyaz beyaz zıbınlar tulumlar al 3 aydan sonra alırsın cinsiyetine göre

sevbor

Aktif Üye
Tepki
177
göstermiyo mu ki canım bebek ? yoksa doktor tecrübeli değil mi acaba daha? benim de 15. hafta da büyük ihtimal kız demişlerdi biliyosun.. dün de kesin kız dedi-hmm bu hafta da netleşirmiş artık...

valla benim ev pipi resmi doldu bilen doktor biliyor bence başka bir doktora göster artık sen kuzunu kesin bişi desin yoksa bi kız bi erkek çocuk ne renk giycek

Tepki
8.217
Kızlar müsadenizle kısa bir reklam geçmek istiyorum:sutarafa:

İşte marifetli hanımlarımızdan bir yarışma daha bu emekleri oylamadan olmaz değil mi-kop:catalbicak:Yemek yarışmamız için tıklayın

Burda da en güzel profili seçiyoruz gönlünüz hangisinden yanaysa seçim sizin kızlar hadi parmaklar klavyeye :sirin:en güzel profil için tıklayın

Sitemizin starını seçiyoruzzzzz yok mu kendine güvenenler nerde hanımefendi starımız olmak yada yarışmayı takip etmek için tıklayın :keman :sarki::sarki::sarki:

Kızlar verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür diliyorum bu mesaj haberi olmayan arkadaşlarımızı bilgilendirmek içindir.:panter:

esra1980

Aktif Üye
Tepki
197
Kızlar vermidon,sevkandemirtas dışında kimsemiz kaldımı açıkta...
Ay ne menem bir olay şu eksikleride bir toparlasakta
şurada ağız tadıyla hamişlik günlerimizin tadını çıkarsak.

dün crizantem bana özel mesaj attı mail adresine burayı yazdım ama hala gelmedi sanırım aramıza sonra benide attılar forumdan:hihi:

Tepki
67

gostermek ne kelime kor olan gorurde bisey diyemiyo doktorlar bende anlamadim...

Tepki
67
Sanada sinir gelmiş belli canım bu tempoda :nanik::nanik:
Yoksa neden hergün doktora gidesin :hihi::hihi::hihi:
Sağlıkla gelsin boşver rahat ol sen beyaz beyaz zıbınlar tulumlar al 3 aydan sonra alırsın cinsiyetine göre

valla ole yapiyoz bizde sari ve beyz alıyoruz:D allahım saglıkla gelmeleeirni nasip etsinde gerisi fasa fisooo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar