Ticker küçük çıkanlar sanıyorum bilgisayarlarından eklemişler eklenti olarak.. Onun yerine Lilypie sitesinden yapmış olduğunuz tickerın IMG kodunu ekleyeceksiniz. Ben anlatımlı yapayım buraya link bırakırım
pucuk:
tamam canım biliyorum o benim de aklıma geldi aslında eklerim teraziyi de-hmm
rüzgar gülü ekledim listeye seni:gulbis:
hoş geldin cnmmmmm herkesin ortak derdi aynı cnmmm ticker yapmaya çalışıoruz sağlıklı bi şekilde:nanik: sen nasılsın
incimm birde biliyorsun bizim bebişler terazi olacak başak burcunun yanına teraziyide eklesene :zonk::zonk::zonk::zonk::zonk: çokmu oldum nee
günaydııınnnn bal böcüklerimmmmmm...........
ayyy çok eğlenceli yarışmalar.. hepsine oy verdim :sila:
Çook güzel yazdı buket :zonk::zonk::zonk:KIZLAR ŞU MESAJA BİR GÖZ ATIN;
lithium84
Annen seni bekliyor kuzum
Giriş tarihi
Nov 2009
herkese hayırlı hamilelikler diliyorum öncelikle. ben "eski" topikten.
"eski" arkadaşlarımızdan bizleri merak edenler olmuş. bütün arkadaşlar bizim muhabbetlerimizi saçma buldugunu ifade eden bir arkadaşa beğenmiyorsan okuma dedikleri için çok adil bir şekilde buradan ceza gördüler veya atıldılar.ceza görenlere şimdi de yüzsüzlüğün bu kadarı diye msj atmış buranın "idarecileri" dolayısıyla kızlar artık burada yoklar.bu kadar senelik üyelikleri olan arkadaşları sanki bişey olsun da şutlayalım gibi en ufak açıklaırnı beklerlermişcesine bu kadar amatör şeylere maruz bırakan anlayışı anlayamıyorum.
ferhat sen de millet gitsin de topik bana kalsın diye bekliyormuşsun maşallah ilk sayfadaki bize ait şeyleri bile değiştirme ihtyacı hissetmeden topiği almışsın.iyi hoş da en azından bizi merak edip sorgulayan arkadaşlara da eski-yeni topik yok, gebelik dışında konuşmayın deme hakkına da sahip değilsin.
özel msjlara bile müdahale eden adminler, beni de silebilirsin en azından bahaneniz olur kendi isteğiyle diye
günaydııınnnn bal böcüklerimmmmmm...........
:ayk::ayk::ayk::ayk::ayk::ayk:Ayyyyyyyyyyy kıyamam ben sizeeeee hangisinden istiyosunuz hemencik yapıverem sizlere bennnnnn
buarada 3 lu testimiz 5000 kusurlerde cıktı ii dimi arkadaslarrr
bende iyiyim annemdeyim çok hasta grip oldu oda uyuyo bende sizle muhabbetteyim...
Kızlar vermidon,sevkandemirtas dışında kimsemiz kaldımı açıkta...
Ay ne menem bir olay şu eksikleride bir toparlasakta
şurada ağız tadıyla hamişlik günlerimizin tadını çıkarsak.
KIZLAR ŞU MESAJA BİR GÖZ ATIN;
lithium84
Annen seni bekliyor kuzum
Giriş tarihi
Nov 2009
herkese hayırlı hamilelikler diliyorum öncelikle. ben "eski" topikten.
"eski" arkadaşlarımızdan bizleri merak edenler olmuş. bütün arkadaşlar bizim muhabbetlerimizi saçma buldugunu ifade eden bir arkadaşa beğenmiyorsan okuma dedikleri için çok adil bir şekilde buradan ceza gördüler veya atıldılar.ceza görenlere şimdi de yüzsüzlüğün bu kadarı diye msj atmış buranın "idarecileri" dolayısıyla kızlar artık burada yoklar.bu kadar senelik üyelikleri olan arkadaşları sanki bişey olsun da şutlayalım gibi en ufak açıklaırnı beklerlermişcesine bu kadar amatör şeylere maruz bırakan anlayışı anlayamıyorum.
ferhat sen de millet gitsin de topik bana kalsın diye bekliyormuşsun maşallah ilk sayfadaki bize ait şeyleri bile değiştirme ihtyacı hissetmeden topiği almışsın.iyi hoş da en azından bizi merak edip sorgulayan arkadaşlara da eski-yeni topik yok, gebelik dışında konuşmayın deme hakkına da sahip değilsin.
özel msjlara bile müdahale eden adminler, beni de silebilirsin en azından bahaneniz olur kendi isteğiyle diye
bende yaptırdım 3 lüyü ama doktor kontrolümüz haftaya daha elime geçmedi. doktoru arayıp öğrendik. normal çıktı dedi doktor. birde şu değerler kişiden kişiye değişiyor. doktorun ne söylediği önemli