kızlar yazdıklarınızdan anlıyorumki benim kayınvalidem bana resmen kumpas kurmuş ya bana dedi ki 40 gün yatakları ayırcaksınız sen bebeğinle ilgileneceksin kocanda uyuyacak hem bebekle ilgilenmek için odana girecekler olacak yasin orda yatıor olacak olmaz öle şey demişti ama benim evimde yer yokki birde ben huyluyum annemle bile aynı odada yatamam böle takıntılı bir insanım
melissss :cicek::cicek: sen boşver kayınvalideni öyle bir kural yok nasıl rahat ederseniz öyle yatarsınız
ahah yazık yaaa aman ben bunu kocama okutmayayım kocan yastık dikti diye 1 haftadır beynini yiyorum bakk milletde ne marifetler var diyee birde üstüne bölee ayrıldığınızı duyarsa çok dalga geçer bnmle
yanı sureklı kalkıpta onu yatagına koyamazyı dıye dedı ama yanında bırınn yatmasına ızın werrsen huylanmazsan eger o ksıı yatırrı bebegı yatagına canımm
olmazzzzzzz yatırmam kimseyi yatağımda zaten 1 saatlik uykuya talim etcez ondada kriz geçirmeyeyeim
cess ve gülaynerde kızlarrrr
buarada mehtaappp elmaammmmmm bukkeetttt
2 gündür herkez kayıp anlamadımki neler oluyor
dış güçler bizi bölmeyemi çalışıyor yoksa:zopa:
kaynanammı bizi ayırmak istior acabaaaa:acep:
biz çok iyiyiz ana kız fatmacım maşallah siz nasılsınıızzzz
kızlarr annem bana geçen gün bir takım almış kırık beyaz ama ben sölemişmiydim bnmannem benden daha açıktır ben okdr açık giyinemem eşimin ailesi tutucudur çünkü annemin aldığı geceliği iade etmek zorunda kaldık o yüzden bende pembe gecelik istiorum sabahlıkla birde pijama takımı idare etmezmii ya tek takıntım içimi göstermesin sonuçta yürüyeceğiz yaa koridorlarda
2 gündür herkez kayıp anlamadımki neler oluyor
ahanda noktayııı akıllı arkadasım koyduuuu:nanik::nanik:
bnm kaynanam kalmaz zaten rahatını bozup en fazla 1 hafta kalır ondada eşle dostlar görüşür kaçar)) valla doğum yaprıktan sonra eşimi yanımdan ayırmaya yaşasa kayınvalidemin gücü bile yetmezdi baba olduğunu anlaması lazım adamın bebek uyanınca kim kalkacak kavgasını kaynananla mı yapçaksın melis
)))
akşam b unu yasine sölicemmm annen bizi ayırmak istior dicem zaten geçen gece uyuyorduk ben bunu kurdum beynimde uyandırdım yasini yaa yasin dedim 40 gün ayırmayalım yatakları ben öle istemem dedim adam uyku sersemi tamam dedi inşallah hatırlıordur evet dediğinimelissss :cicek::cicek: sen boşver kayınvalideni öyle bir kural yok nasıl rahat ederseniz öyle yatarsınız
kızlar yazdıklarınızdan anlıyorumki benim kayınvalidem bana resmen kumpas kurmuş ya bana dedi ki 40 gün yatakları ayırcaksınız sen bebeğinle ilgileneceksin kocanda uyuyacak hem bebekle ilgilenmek için odana girecekler olacak yasin orda yatıor olacak olmaz öle şey demişti ama benim evimde yer yokki birde ben huyluyum annemle bile aynı odada yatamam böle takıntılı bir insanım
ben kacıyorumm kızlarrr dua edınnn
ben kacıyorumm kızlarrr dua edınnn
Cesss geldi, şeker yüklemem yapıldı, kanlarımı verdim, bebiskomu gordum, ayrıntılı ultrasonumun 28. haftada olacagını ve radyolog tarafından yapılacagını orgendim geldim.
Elmam Askolsuuuun, ben nobetci forumcu olarak dun de burdaydım. hatta aksam gelmissinizdir diye baktım ama yine kimse yoktu. ay bir sıkıldı canım bir sıkıldı kimse girmiyo diye, karalar bağladım resmeeeen.
hoşgeldin cess sonuçları ne zaman alacaksınCesss geldi, şeker yüklemem yapıldı, kanlarımı verdim, bebiskomu gordum, ayrıntılı ultrasonumun 28. haftada olacagını ve radyolog tarafından yapılacagını orgendim geldim.
Elmam Askolsuuuun, ben nobetci forumcu olarak dun de burdaydım. hatta aksam gelmissinizdir diye baktım ama yine kimse yoktu. ay bir sıkıldı canım bir sıkıldı kimse girmiyo diye, karalar bağladım resmeeeen.
bnm kaynanam kalmaz zaten rahatını bozup en fazla 1 hafta kalır ondada eşle dostlar görüşür kaçar
akşam b unu yasine sölicemmm annen bizi ayırmak istior dicem zaten geçen gece uyuyorduk ben bunu kurdum beynimde uyandırdım yasini yaa yasin dedim 40 gün ayırmayalım yatakları ben öle istemem dedim adam uyku sersemi tamam dedi inşallah hatırlıordur evet dediğini
kendinede diksinn bitanee)) öldüm gülmekten melis yaaaa
her akşam duygu sömürüsü yapıyo yaaa o yastık daha rahat dimi diye hatta bazen ben kalkınca geçip yastığımda yatıyo fena halde yastık kıskançlığı yaşıyoruz evde :sila:
inşallaahhhbende yatamam annem we kocısten baskaaa
neyse cnm bı ozamn gelsınde zaten yasın yalnız bırakmz guzel annecıgını we sırın kızınıı
allah korusunn bnm ptesi dr işlerim vardı dünde gündeydim ama geldimmm2 gündür herkez kayıp anlamadımki neler oluyor
bnmde ya dün güne gitmiştim ya orda oturduğum yerde karşıdaki kadınlar farketti melis bacakların şişior diye şok oldummmbizde iyiyiz canım benim biraz ayaklarım şişiyor işte oda normal zaten
canım seninle ilgilense ilgilense ya annen yada kayınvalden ilgilenecek her gelen seninle ilgilenecek değil ya ayrıca kocişte gece girecek yatağa 24 saat yatmayacakya gecede bir zahmet eşin fedakarlık yapıp ilgilensin seninle dimi