2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

esila4

Daimi Üye
Tepki
372
kızlar yazdıklarınızdan anlıyorumki benim kayınvalidem bana resmen kumpas kurmuş ya bana dedi ki 40 gün yatakları ayırcaksınız sen bebeğinle ilgileneceksin kocanda uyuyacak hem bebekle ilgilenmek için odana girecekler olacak yasin orda yatıor olacak olmaz öle şey demişti ama benim evimde yer yokki birde ben huyluyum annemle bile aynı odada yatamam böle takıntılı bir insanım

melissss :cicek::cicek: sen boşver kayınvalideni öyle bir kural yok nasıl rahat ederseniz öyle yatarsınız

sevbor

Aktif Üye
Tepki
177
ahahahah yazık yaaa aman ben bunu kocama okutmayayım kocan yastık dikti diye 1 haftadır beynini yiyorum bakk milletde ne marifetler var diyee birde üstüne bölee ayrıldığınızı duyarsa çok dalga geçer bnmle

:))) öldüm gülmekten melis yaaaa
her akşam duygu sömürüsü yapıyo yaaa o yastık daha rahat dimi diye hatta bazen ben kalkınca geçip yastığımda yatıyo fena halde yastık kıskançlığı yaşıyoruz evde :sila:

entube6

Aktif Üye
Tepki
110
kaynanammı bizi ayırmak istior acabaaaa:acep:

biz çok iyiyiz ana kız fatmacım maşallah siz nasılsınıızzzz

kızlarr annem bana geçen gün bir takım almış kırık beyaz ama ben sölemişmiydim bnmannem benden daha açıktır ben okdr açık giyinemem eşimin ailesi tutucudur çünkü annemin aldığı geceliği iade etmek zorunda kaldık o yüzden bende pembe gecelik istiorum sabahlıkla birde pijama takımı idare etmezmii ya tek takıntım içimi göstermesin sonuçta yürüyeceğiz yaa koridorlarda

bizde iyiyiz canım benim biraz ayaklarım şişiyor işte oda normal zaten

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
cess ve gülay:huhuu: nerde kızlarrrr

buarada mehtaappp elmaammmmmm bukkeetttt

Cesss geldi, şeker yüklemem yapıldı, kanlarımı verdim, bebiskomu gordum, ayrıntılı ultrasonumun 28. haftada olacagını ve radyolog tarafından yapılacagını orgendim geldim.

2 gündür herkez kayıp anlamadımki neler oluyor
dış güçler bizi bölmeyemi çalışıyor yoksa :lala: :zopa:

Elmam Askolsuuuun, ben nobetci forumcu olarak dun de burdaydım. hatta aksam gelmissinizdir diye baktım ama yine kimse yoktu. ay bir sıkıldı canım bir sıkıldı kimse girmiyo diye, karalar bağladım resmeeeen.

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
:))) valla doğum yaprıktan sonra eşimi yanımdan ayırmaya yaşasa kayınvalidemin gücü bile yetmezdi baba olduğunu anlaması lazım adamın bebek uyanınca kim kalkacak kavgasını kaynananla mı yapçaksın melis :))))
:D
bnm kaynanam kalmaz zaten rahatını bozup en fazla 1 hafta kalır ondada eşle dostlar görüşür kaçar:hihi:
melissss :cicek::cicek: sen boşver kayınvalideni öyle bir kural yok nasıl rahat ederseniz öyle yatarsınız
akşam b unu yasine sölicemmm annen bizi ayırmak istior dicem zaten geçen gece uyuyorduk ben bunu kurdum beynimde uyandırdım yasini yaa yasin dedim 40 gün ayırmayalım yatakları ben öle istemem dedim adam uyku sersemi tamam dedi inşallah hatırlıordur evet dediğini:hihi:

entube6

Aktif Üye
Tepki
110
kızlar yazdıklarınızdan anlıyorumki benim kayınvalidem bana resmen kumpas kurmuş ya bana dedi ki 40 gün yatakları ayırcaksınız sen bebeğinle ilgileneceksin kocanda uyuyacak hem bebekle ilgilenmek için odana girecekler olacak yasin orda yatıor olacak olmaz öle şey demişti ama benim evimde yer yokki birde ben huyluyum annemle bile aynı odada yatamam böle takıntılı bir insanım

canım seninle ilgilense ilgilense ya annen yada kayınvalden ilgilenecek her gelen seninle ilgilenecek değil ya ayrıca kocişte gece girecek yatağa 24 saat yatmayacakya gecede bir zahmet eşin fedakarlık yapıp ilgilensin seninle dimi:hihi:

sevbor

Aktif Üye
Tepki
177
ben kacıyorumm kızlarrr dua edınnn

hayırlı haberlerle gel cnm

Cesss geldi, şeker yüklemem yapıldı, kanlarımı verdim, bebiskomu gordum, ayrıntılı ultrasonumun 28. haftada olacagını ve radyolog tarafından yapılacagını orgendim geldim.

Elmam Askolsuuuun, ben nobetci forumcu olarak dun de burdaydım. hatta aksam gelmissinizdir diye baktım ama yine kimse yoktu. ay bir sıkıldı canım bir sıkıldı kimse girmiyo diye, karalar bağladım resmeeeen.

cess hoşgeldin cnmmm egemen napıodu başlatn sormaya başlıyayım
1.şeker yüklemesi nasıl yapılıyor
2.egemen kaç kg kaç cm olmuş
3. ayrıntılıya sen hiç girmemişmiydin ki 28. haftada yapılacak bu çok iyiymiş bize 20. haftada yaptılar birde 32 . haftadan sonra yapıcaklarmış ohhh boşu boşuna mı bayıldık paraları yani :D

esila4

Daimi Üye
Tepki
372

hoşgeldin cess sonuçları ne zaman alacaksın
bnm kaynanam kalmaz zaten rahatını bozup en fazla 1 hafta kalır ondada eşle dostlar görüşür kaçar:hihi:

akşam b unu yasine sölicemmm annen bizi ayırmak istior dicem zaten geçen gece uyuyorduk ben bunu kurdum beynimde uyandırdım yasini yaa yasin dedim 40 gün ayırmayalım yatakları ben öle istemem dedim adam uyku sersemi tamam dedi inşallah hatırlıordur evet dediğini:hihi:

hatırlamassada hatırlatırsın sen canım :panter::panter:

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
:))) öldüm gülmekten melis yaaaa
her akşam duygu sömürüsü yapıyo yaaa o yastık daha rahat dimi diye hatta bazen ben kalkınca geçip yastığımda yatıyo fena halde yastık kıskançlığı yaşıyoruz evde :sila:
kendinede diksinn bitanee:hihi:
bende yatamam annem we kocısten baskaaa
neyse cnm bı ozamn gelsınde zaten yasın yalnız bırakmz guzel annecıgını we sırın kızınıı
inşallaahhh
2 gündür herkez kayıp anlamadımki neler oluyor
dış güçler bizi bölmeyemi çalışıyor yoksa :lala: :zopa:
allah korusunn bnm ptesi dr işlerim vardı dünde gündeydim ama geldimmm
bizde iyiyiz canım benim biraz ayaklarım şişiyor işte oda normal zaten
bnmde ya dün güne gitmiştim ya orda oturduğum yerde karşıdaki kadınlar farketti melis bacakların şişior diye şok oldummm
canım seninle ilgilense ilgilense ya annen yada kayınvalden ilgilenecek her gelen seninle ilgilenecek değil ya ayrıca kocişte gece girecek yatağa 24 saat yatmayacakya gecede bir zahmet eşin fedakarlık yapıp ilgilensin seninle dimi:hihi:

bnm kaynana ilgilenmez aman ilgilenmesinde geçen gelişinde dedenin bakıcısı var özbek ona diorki sen yıka bebeği ilgilen ya bir sinir oldum elin özbeğine ben endne bebeğimi emanet edeyim kendi bnm için bişi yapmasın da ne olursa olsun

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
cesimmm hoşgeldin geçmiş olsun anlatsana şeker yüklemeyi için bi fena oldumuuu açlık vurdumuuu uyku yaptımı beklemek sıktımıııı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar