hayırlı haberlerle gel cnm
cess hoşgeldin cnmmm egemen napıodu başlatn sormaya başlıyayım
1.şeker yüklemesi nasıl yapılıyor
2.egemen kaç kg kaç cm olmuş
3. ayrıntılıya sen hiç girmemişmiydin ki 28. haftada yapılacak bu çok iyiymiş bize 20. haftada yaptılar birde 32 . haftadan sonra yapıcaklarmış ohhh boşu boşuna mı bayıldık paraları yani
1. aç karnına gidiyosun, hemen kan alıyolar. sonra 1 bardak glikozlu su içiyosun. 1 saat sonra tekrar kan alıyolar. sonuçlarda yarım günde çıkıyomuş, öğlen gibi alıcam sonuçları.
2. 640 gr (haftasıyla tam uyumlu) olmuş, boyu kaç santim bilmiyorum ama bacak kemigi boyuna gore 25 haftalık, 1 hafta onden gidiyo, e malum ben 183 baba 185 oolunca normalmiş. normalden ascık uzun bi bebek olucuk dedi, selvi boolu oglum benim. bu arada o kadar geniş yeri var ki bi bacagını boylu boyunca uzatıp yatmış dedi doktor
3. ben ayrıntılıya hiç girmedim. ama kendi doktrum sürekli beyin odaları kalp odaları, mide, idrar torbası onlara bakıp duruyo. bizim kadın dogumcu olarak bu ayrıntılı ultrasonun raporunu yazmaya yetkimiz yok dedi. hem rapor yazdırırsınız hem de sizi baska bi doktor daha gormus olur diye baskasına goderiyorum dedi. 28. haftada olma sebebi de bebegin tam olarak gelismis olarak gorunmesi icinmis. sizin 2 kere gideceginizi de ben bilmiyodum canım.
hoşgeldin cess sonuçları ne zaman alacaksın
hatırlamassada hatırlatırsın sen canım
oğlen gibi alıcam sonuçlaırmı özgeicm tatlım.