2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
hayırlı haberlerle gel cnm

cess hoşgeldin cnmmm egemen napıodu başlatn sormaya başlıyayım
1.şeker yüklemesi nasıl yapılıyor
2.egemen kaç kg kaç cm olmuş
3. ayrıntılıya sen hiç girmemişmiydin ki 28. haftada yapılacak bu çok iyiymiş bize 20. haftada yaptılar birde 32 . haftadan sonra yapıcaklarmış ohhh boşu boşuna mı bayıldık paraları yani :D

1. aç karnına gidiyosun, hemen kan alıyolar. sonra 1 bardak glikozlu su içiyosun. 1 saat sonra tekrar kan alıyolar. sonuçlarda yarım günde çıkıyomuş, öğlen gibi alıcam sonuçları.
2. 640 gr (haftasıyla tam uyumlu) olmuş, boyu kaç santim bilmiyorum ama bacak kemigi boyuna gore 25 haftalık, 1 hafta onden gidiyo, e malum ben 183 baba 185 oolunca normalmiş. normalden ascık uzun bi bebek olucuk dedi, selvi boolu oglum benim. bu arada o kadar geniş yeri var ki bi bacagını boylu boyunca uzatıp yatmış dedi doktor :)
3. ben ayrıntılıya hiç girmedim. ama kendi doktrum sürekli beyin odaları kalp odaları, mide, idrar torbası onlara bakıp duruyo. bizim kadın dogumcu olarak bu ayrıntılı ultrasonun raporunu yazmaya yetkimiz yok dedi. hem rapor yazdırırsınız hem de sizi baska bi doktor daha gormus olur diye baskasına goderiyorum dedi. 28. haftada olma sebebi de bebegin tam olarak gelismis olarak gorunmesi icinmis. sizin 2 kere gideceginizi de ben bilmiyodum canım.

hoşgeldin cess sonuçları ne zaman alacaksın

hatırlamassada hatırlatırsın sen canım :panter::panter:

oğlen gibi alıcam sonuçlaırmı özgeicm tatlım.

entube6

Aktif Üye
Tepki
110
kendinede diksinn bitanee:hihi:

inşallaahhh

allah korusunn bnm ptesi dr işlerim vardı dünde gündeydim ama geldimmm

bnmde ya dün güne gitmiştim ya orda oturduğum yerde karşıdaki kadınlar farketti melis bacakların şişior diye şok oldummm

bnm kaynana ilgilenmez aman ilgilenmesinde geçen gelişinde dedenin bakıcısı var özbek ona diorki sen yıka bebeği ilgilen ya bir sinir oldum elin özbeğine ben endne bebeğimi emanet edeyim kendi bnm için bişi yapmasın da ne olursa olsun

canım bence sen hiç yatağı falan ayırma boşuna

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
cesimmm hoşgeldin geçmiş olsun anlatsana şeker yüklemeyi için bi fena oldumuuu açlık vurdumuuu uyku yaptımı beklemek sıktımıııı

çok tatlı bişi o içirdikleri, içerken bi fena oluyo insan, belki mide bulantısı yapabilir ama bende olmadı. 4-5 tane dergi okudum bitirdim, sosyetede neler oluyo ogrendim o yuzden de sıkılmadım. uyku falan yapmadı canım hic gayet yolunda gidecek bisi, sizlerin de oyle problemsiz olucak insallah. onemli olan sonucun iyi cikmasi. ben de babannemin agir seker hastasi olmasindan dolayi risk var, insallah cikmaz seker meker. diyetle falan ugrasmak istmeiyorum. bu arada ayda 2.3 kilo almisim.

entube6

Aktif Üye
Tepki
110
1. aç karnına gidiyosun, hemen kan alıyolar. sonra 1 bardak glikozlu su içiyosun. 1 saat sonra tekrar kan alıyolar. sonuçlarda yarım günde çıkıyomuş, öğlen gibi alıcam sonuçları.
2. 640 gr (haftasıyla tam uyumlu) olmuş, boyu kaç santim bilmiyorum ama bacak kemigi boyuna gore 25 haftalık, 1 hafta onden gidiyo, e malum ben 183 baba 185 oolunca normalmiş. normalden ascık uzun bi bebek olucuk dedi, selvi boolu oglum benim. bu arada o kadar geniş yeri var ki bi bacagını boylu boyunca uzatıp yatmış dedi doktor :)
3. ben ayrıntılıya hiç girmedim. ama kendi doktrum sürekli beyin odaları kalp odaları, mide, idrar torbası onlara bakıp duruyo. bizim kadın dogumcu olarak bu ayrıntılı ultrasonun raporunu yazmaya yetkimiz yok dedi. hem rapor yazdırırsınız hem de sizi baska bi doktor daha gormus olur diye baskasına goderiyorum dedi. 28. haftada olma sebebi de bebegin tam olarak gelismis olarak gorunmesi icinmis. sizin 2 kere gideceginizi de ben bilmiyodum canım.

sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
canlarım benim çıkmam lazım yığınla iş beni bekliyo ama sizden kopamıyorum, kopmalıyım ki eppek parası kazanalım de mi ama:) ciciler alcaz daha oğluşaaa:) ha son olarak dogumla ilgili herseyi konustum. doktorum da normal dogumdan yana, çok mutluyum çok. hastaneye, dogum sekline, mudahale zamanlarına herseyine karar verdik, süper hisediyorum kendimi, dogur deseniz dogururum gibi geliyo yane, ama dogurmamaaa zamanını beklicek benim oglum.

sevbor

Aktif Üye
Tepki
177

cnmmmm inşallah sonuçşarında güzel çıkar
anam senin oğlun kocaman olmuş maaşallah benimki 2 hafta önce 420 gr dı 24 cm demişlerdi uzun olsunlar çocuklar ben 1.75 im ve pek memnunum boyumdan dahada uzun olsam olurdu :))))

entube6

Aktif Üye
Tepki
110
çok tatlı bişi o içirdikleri, içerken bi fena oluyo insan, belki mide bulantısı yapabilir ama bende olmadı. 4-5 tane dergi okudum bitirdim, sosyetede neler oluyo ogrendim o yuzden de sıkılmadım. uyku falan yapmadı canım hic gayet yolunda gidecek bisi, sizlerin de oyle problemsiz olucak insallah. onemli olan sonucun iyi cikmasi. ben de babannemin agir seker hastasi olmasindan dolayi risk var, insallah cikmaz seker meker. diyetle falan ugrasmak istmeiyorum. bu arada ayda 2.3 kilo almisim.

inşallah çıkmaz bişeyin ces

Miracle

Aktif Üye
Tepki
58

Hadi gecmis olsun canim sonuclarinda iyi cikar insallah.
Demir hapini icmekte sorun var mi buarada? Icip mi gittim icmeden mi?

elmakurdumusun

Daimi Üye
Tepki
295
canlarım benim çıkmam lazım yığınla iş beni bekliyo ama sizden kopamıyorum, kopmalıyım ki eppek parası kazanalım de mi ama:) ciciler alcaz daha oğluşaaa:) ha son olarak dogumla ilgili herseyi konustum. doktorum da normal dogumdan yana, çok mutluyum çok. hastaneye, dogum sekline, mudahale zamanlarına herseyine karar verdik, süper hisediyorum kendimi, dogur deseniz dogururum gibi geliyo yane, ama dogurmamaaa zamanını beklicek benim oglum.

Del kızzzzz
Maşallah sana canım hade iş başına işleri bitir gel kaynatalım.

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336

senin benden haberin yok dimi geçen salı gitmiştim dr a 65.7 idim sonra ptesi aşıım yaptırmaya sağlık ocağına gittim 68 çıktım inanamadım yaaa bnm sonum felakett

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
cnmmmm inşallah sonuçşarında güzel çıkar
anam senin oğlun kocaman olmuş maaşallah benimki 2 hafta önce 420 gr dı 24 cm demişlerdi uzun olsunlar çocuklar ben 1.75 im ve pek memnunum boyumdan dahada uzun olsam olurdu :))))
daha uzun olsan sıkıntı duyasdın canım, 175'te kalmışsın iyi olmuş, daha uzun olunca kıyafet bulmakta çok güçlük çekiliyo kadın olarak. iyi dilerklerin icin de tesekkur ederim.
inşallah çıkmaz bişeyin ces

Amin canım inşallah.

Hadi gecmis olsun canim sonuclarinda iyi cikar insallah.
Demir hapini icmekte sorun var mi buarada? Icip mi gittim icmeden mi?
sagol canım, ilacı içmeden git canım, sonra içersin.

Tepki
50
melis teşekkürler canım erdemden ben memnunum fatoş özlem hanım ama sadece çok kalabalık oluyo kaıdn acayıp yoğun bı arkadaş daha bırakmış komşunun gelını bugun onlara gıdıcem ay ya ben kıl olurum şimdi sen bıraktın oda bırakmış :deli: bakalım ılk hamıleliğimde baya hastane degıstırdım en son erdemde kalmıştık 6 aylık hamıleydım şimdiki gibi renklı utrosyonda çelişkiliyim bakalım cennetekı doğan hastanesı var orayada sorucam hayırlısı amanın ne zor bu kadın olmak ya :deli:

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
senin benden haberin yok dimi geçen salı gitmiştim dr a 65.7 idim sonra ptesi aşıım yaptırmaya sağlık ocağına gittim 68 çıktım inanamadım yaaa bnm sonum felakett

canım o andaki şişkinlik sonucu o kadar yuksek cikmistir yaaa, kakadır onların bi bolumu :nanik: ama kilo alımı bende de bazen fena oluyo. makarnayı kestim azcık, hemen düşmüş kilo alımı. makarna çok fena bişi.

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
Del kızzzzz
Maşallah sana canım hade iş başına işleri bitir gel kaynatalım.

tamam canım bitiriyim gelelim ama noooolur herkes gelsin de eski günlerimize donelim şanlı şanlıııı.

bu arada boynum içinde boyunluk tak dedi doktor. sizlerden biri soylemisti boyunluk tak diye de dinlememiştim. kim oldugunu hatırlamıyorum ama huzurunuzda kendisinden ozur diliyorum ve kendisine tesekkur ediyorum.

derus

Aktif Üye
Tepki
123

cescim hoşgeldin gözünaydın Maşallah oğluşuna. umarım sonuçların da güzel çıkar.Benimkide pazartesi aç gel falan da demedi drum tatlıyı çok yiyorum umarım bi sorun olmaz Allah hepimizin yardımcısı olsun...

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
paulcummm sen etkilenme bizden sonuçta bnm ki çamlıca erdem biz 3 kişi aynı dr a gidiorduk 1 hafta içinde hepimizin başına bişi geldi ondan kaçtı ordan güven kalmadı ama çakmak erdem seri doğum gibi habire doğum yaptırıor ondan korka ve etkilenme derim ben

cesimmm ben makarna yiyorum evet ama yapabildiğim tek şey o olduğundan kokmuor ya pişirirken ondan tüketiorum açıkcası ama kaka deildir biliorum ben şişkoyum artık:sinifsinif:
buarada öğlen telefonlamı öğrenceksin sonuçlarını birde egemene bak sen yaaa amaa büyümüş maşallahhh

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar