2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

karanfilimm

Aktif Üye
Tepki
247
kızlar illa yeni pike takımı almak gerekirmi bnm pembeli bir örgü battaniyem var serin olursa diye olmaz ama olursada nomal pike takımlarımdan birini yaysak olmazmı ben beyaz sremem yaa bnm kocam kıl döker birde onunla uğraşamam buarada bnm kayınvalidem 40 gün yatakları ayırın dedi ama adamı evdenmi kovcam ayırmasak olmazmıı

pike takımını den dedııgın gıbı yap zaten beyaz dayanamz canım
yatak ayırmak mı oda ne _?yok kuuzm oyle bırsey yaa sadece ablamdan bılıyom ılk gunler sen hasta olacagın ııcn we bebekle yatacagınmz ıcın kocıslere yer kalmayacak ama bız toparlanınca yatılır bırlıkteee

karanfilimm

Aktif Üye
Tepki
247
heran acıl cıkıs yapabılrımm kocıs gelecekte kahwaltı yapıp hastaneye gıdecegz renklı ıcın randewu almıstım bakalım yaptıracakmıyım bugunn

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
yatakları ayırmak mı yok canım hiç duymadım ben öyle
kaynanammı bizi ayırmak istior acabaaaa:acep:
bebeğin umarım iyidir canım sen nasılsın iyimisin

biz çok iyiyiz ana kız fatmacım maşallah siz nasılsınıızzzz

kızlarr annem bana geçen gün bir takım almış kırık beyaz ama ben sölemişmiydim bnmannem benden daha açıktır ben okdr açık giyinemem eşimin ailesi tutucudur çünkü annemin aldığı geceliği iade etmek zorunda kaldık o yüzden bende pembe gecelik istiorum sabahlıkla birde pijama takımı idare etmezmii ya tek takıntım içimi göstermesin sonuçta yürüyeceğiz yaa koridorlarda

sevbor

Aktif Üye
Tepki
177
kızlar illa yeni pike takımı almak gerekirmi bnm pembeli bir örgü battaniyem var serin olursa diye olmaz ama olursada nomal pike takımlarımdan birini yaysak olmazmı ben beyaz sremem yaa bnm kocam kıl döker birde onunla uğraşamam buarada bnm kayınvalidem 40 gün yatakları ayırın dedi ama adamı evdenmi kovcam ayırmasak olmazmıı

cnm yaa biz şimdiden ayırdık :)) benim hamile yastığıma sinir olan eşim artık benimle yatmıyor:D dün akşam bebek doğup ilk eve geldiğimizde yatağımızda yatacağımızdan ve bebeği yanımıza yatıracağımızdan falan bahsediyordu adamcağızdaki hayallere bak :) ay acıdım şimdi anlatırken kocişime yaaa ama baba olmak kolay değil:dill:

karanfilimm

Aktif Üye
Tepki
247
inş.yaptırırsın canım...
İNŞ CANIMMM
kaynanammı bizi ayırmak istior acabaaaa:acep:

biz çok iyiyiz ana kız fatmacım maşallah siz nasılsınıızzzz

kızlarr annem bana geçen gün bir takım almış kırık beyaz ama ben sölemişmiydim bnmannem benden daha açıktır ben okdr açık giyinemem eşimin ailesi tutucudur çünkü annemin aldığı geceliği iade etmek zorunda kaldık o yüzden bende pembe gecelik istiorum sabahlıkla birde pijama takımı idare etmezmii ya tek takıntım içimi göstermesin sonuçta yürüyeceğiz yaa koridorlarda

cok mantıklı canımm dedıgın gıbı yap yanı zaten halımız cok yerınde olmayacak kı kendımıze sahıp olalaım en ıyısı derlı toplu gıymekk

elmakurdumusun

Daimi Üye
Tepki
295
ewet takımları bende sordum cok pahalı yaaa:uzgun:
ama dedıgın gıbı sart canım almamz gerekk
allahım yaaaa o sahne bıle hosunamı gttı serapcıgım

Bunlar çok kıymetli ve özel anlar her zaman yaşayabileceğimiz bir durum değil.
İnan bana sancılar içinde kıvrandığım anları dahi şimdi tebessümle hatırlıyorum çok hoş şeyler yaşayınca hak vereceksiniz...

Evde varsa almaya gerek yok tabi ben aldım ama benim yeni takımım yoktu.
Birde ben yatak falan ayırmam belki 1-2 gün en fazla sonra ben nereye kocam oraya...Onlarında bazı özel anları yaşaması gerek öyle havadan çocuk sahibi olunmuyor...

esila4

Daimi Üye
Tepki
372
kaptım canımm sagolll:hihi:

hadı canımmm gıt yaptr asını bakıyım erteleme

hosgeldınnn canımm nasıl gectı dogum gunu partııııııısıı

heran acıl cıkıs yapabılrımm kocıs gelecekte kahwaltı yapıp hastaneye gıdecegz renklı ıcın randewu almıstım bakalım yaptıracakmıyım bugunn

hoşbulduk canım.doğum günü yorucu ve çok kalabalık geçti
kimseyide tanımıyordum allahtan eşim vardı yanımda siz neler yaptınız ayrıntılın varmış bugün hayırlı haberlerle gel inşallah

karanfilimm

Aktif Üye
Tepki
247
cnm yaa biz şimdiden ayırdık :)) benim hamile yastığıma sinir olan eşim artık benimle yatmıyor:D dün akşam bebek doğup ilk eve geldiğimizde yatağımızda yatacağımızdan ve bebeği yanımıza yatıracağımızdan falan bahsediyordu adamcağızdaki hayallere bak :) ay acıdım şimdi anlatırken kocişime yaaa ama baba olmak kolay değil:dill:

anammm bu ne boyle yaaa kocıslerı yataktan atmalarrrr:zopa:
adamlar bıyere kadr sabreder kızlarrrr alın yataklaraaa:hihi::hihi:

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
kızlar yazdıklarınızdan anlıyorumki benim kayınvalidem bana resmen kumpas kurmuş ya bana dedi ki 40 gün yatakları ayırcaksınız sen bebeğinle ilgileneceksin kocanda uyuyacak hem bebekle ilgilenmek için odana girecekler olacak yasin orda yatıor olacak olmaz öle şey demişti ama benim evimde yer yokki birde ben huyluyum annemle bile aynı odada yatamam böle takıntılı bir insanım

derus

Aktif Üye
Tepki
123

benimkide sürdüğüm yağların kokusuna dayanamıyor :hihi: gitti ayrı yattı dayanamadı sonra .bebeğiimiz doğunca da giderim yanınızdan diiyor bakalım yapabilecek mi:sinifsinif:

karanfilimm

Aktif Üye
Tepki
247
hoşbulduk canım.doğum günü yorucu ve çok kalabalık geçti
kimseyide tanımıyordum allahtan eşim vardı yanımda siz neler yaptınız ayrıntılın varmış bugün hayırlı haberlerle gel inşallah

hmm anladım canımm...
bugun olurmu bılmem kendı hastanemde pahalı dıye dr dedıkı burda yaptrma bende bakırkoyden randewu aldımm bugun ılk olarak muaynemı ederler dırek ayrıntılıyamı alırlar bılmıyorumm yanı canımm

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336

ahahahah yazık yaaa aman ben bunu kocama okutmayayım kocan yastık dikti diye 1 haftadır beynini yiyorum bakk milletde ne marifetler var diyee birde üstüne bölee ayrıldığınızı duyarsa çok dalga geçer bnmle

karanfilimm

Aktif Üye
Tepki
247
kızlar yazdıklarınızdan anlıyorumki benim kayınvalidem bana resmen kumpas kurmuş ya bana dedi ki 40 gün yatakları ayırcaksınız sen bebeğinle ilgileneceksin kocanda uyuyacak hem bebekle ilgilenmek için odana girecekler olacak yasin orda yatıor olacak olmaz öle şey demişti ama benim evimde yer yokki birde ben huyluyum annemle bile aynı odada yatamam böle takıntılı bir insanım

melısımm ya cok tatlısın sen he bayılıyom boyle bıseyı anlatrken kı halıneee:panter:
neyse canım bak sadece 1hafta ayrı yatılır oda bız hasta olacamz ıcın hem bebek ıcın sureklı kalkamayız oyuzden yanımzda yatar bebegımz eee esımızde yer yok ama 1hafta snra bız toparlanınca bebıs yataga gecer kocıs yerıne gelırrr

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
melısımm ya cok tatlısın sen he bayılıyom boyle bıseyı anlatrken kı halıneee:panter:
neyse canım bak sadece 1hafta ayrı yatılır oda bız hasta olacamz ıcın hem bebek ıcın sureklı kalkamayız oyuzden yanımzda yatar bebegımz eee esımızde yer yok ama 1hafta snra bız toparlanınca bebıs yataga gecer kocıs yerıne gelırrr

bebeği ilk hafta kend yatağımızdamı yatırcazzzzzz

sevbor

Aktif Üye
Tepki
177
anammm bu ne boyle yaaa kocıslerı yataktan atmalarrrr:zopa:
adamlar bıyere kadr sabreder kızlarrrr alın yataklaraaa:hihi::hihi:

:))) kendisi gitti cnm biz napalım :d korkuyor adam uyuyamıyor yanımda zaten farketmeden uykusunda karnıma çarpacak diye :)

valla doğum yaprıktan sonra eşimi yanımdan ayırmaya yaşasa kayınvalidemin gücü bile yetmezdi baba olduğunu anlaması lazım adamın bebek uyanınca kim kalkacak kavgasını kaynananla mı yapçaksın melis :))))

benimkide sürdüğüm yağların kokusuna dayanamıyor :hihi: gitti ayrı yattı dayanamadı sonra .bebeğiimiz doğunca da giderim yanınızdan diiyor bakalım yapabilecek mi:sinifsinif:

benimki pehlivan gibi oldun diyor her akşam ama sonrada ne bulursan sür çatlak falan olmasın sonra senin çatlak var diye tutturmanı hiç çekemem diyor :D

karanfilimm

Aktif Üye
Tepki
247
özgee dun sana begendıgım o danın resmını gondermıstım ya onu sılmedıysen buraya eklermısın ben beceremıyomdaaa:ilknur:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar