yap bakalım... ama fotosunu yükle heee... merak ederiz sonra...
tmm cnm söz aldıklarımın bir kısmını ekleyebildim geçen gün vakit olmuyorki eve gidince
yap bakalım... ama fotosunu yükle heee... merak ederiz sonra...
havuzlu hana sormuştum eminönünde 70 tl idi, lohusa pijaması dimi içinde sabahlığı bile yok gerçe ben beyaz bir pijama alırsam saten sabahlığım var eğer olursa alayım diyorum...
ben kaç gündür damla ya rastlamıyorum
günaydınnn 2011 in en guzel en ttalı annlerııı we mınıklerıııı
günaydın cnm hoş geldinizzzzzzzzzzzzzzys:
günaydın elma bende aynı şeyi düşünüyorum kimsecikler yok artık
cnm bende kıyafet bornoz ve battaniye işlerini hallettim 2 hafta sonra c.teside eminönüne gidip bebek şekeri yapacağım malzemeleri beşiği kaplıyacağımız kumaşı ve kendime gecelik takımı alacağım ya takımlar çok pahalı gecelik sabahlık 100 tlden başlıyor sen naıl bişi aldın ?
naptın kıızz.. ben daha bir don bile almadım kızanıma....
hayırlı olsun erkenden bitirmişsin...
resimlerini eklemiycekmisin...
Serapçım nike dan nasıl bir çanta aldın?
ben hastane için küçük bir bavul , bebeiş çantası içinde sırt çantası arıyorum herkes daha kullanışlı diyor.
bide kızlar burda bi arkdaşım var doğum yapmış olan dediki sabahlığı muhakkak al yürütüyorlar koridorda lazım oluyor birde evde giymek için eşofman altı al dedi çok lazım oluyor dedi en az 2 adet al der evde de rahat edersin dedi
selam kızlar ben de geldim:sirin: umarım herkes iyidir
Kızlar biraz işim vardı cevap veremedim kusura bakmayın.
Ben çanta işini netten hallettim resimlerimi koyamadım çünki beceremedim biraz uğraşayım belki olur.Kızlar erken diyoruzda ben 24 haftadayım ve erken doğum riskim var her an hazırlıklı olmalıyım.
Mehtap gecelik+pijamalar çok pahalı evet ben size resim eklerim ve sabahlık kesinlikle lazım ben en son hastaneye gittiğimde odaları gezerken 2 hamiş gördüm ikiside tek elinde serum tek kolunda kocaları geziyorlardı koridorda
İkiside beyaz gecelik+sabahlık giymişti çok hoş görünüyordu
hosgeldın canımmm ben ıyıyım cok sukur sen nasılsınnn
kızlar hepinize günaydınnn
paulsucumm erdemi toptan bıraktım geçenlerde sana yazdım ama sen çıktın ben cvp verene kadar bebeğin gelişimi geride dediler kanımda mikrop varmış bakma zahmetinde bile bulunmadılar çok üzdüler beni onca ay beslenemedim kaiile bile almadılar biliosun bende eski dr uma geçtim özel göztepe gülşen barçınlı baya pahalı ama yasinde başka yere izin vermior en son dün gece kavgasını yaptık itiraf etti meğersem rüyasında benim öldüğümü görmüş doğum esnasında ondan bukdr takıntı yapmış ben ödeyeceğim bu bnm borcum herşeyde cimrilik yap ama hastanede yapamam dedi kaldık orda gülşen hanıda sonomedde yaptırıor ayrıntılıyı bnm özel sigortam var 132 tl ye geldi ayrıntılım ama normal fiyat ne bilmiorum canım birde ben buarası olmasaydı afiyette yaptırcaktım ayrıntılıyı bir orayada sorsana sonuçta ucuz hastane orası
ben de iyiyim canım tşk aşımı yaptırayım diyorum ama korkuyorum sen yaptırmışmıydın
kızlar illa yeni pike takımı almak gerekirmi bnm pembeli bir örgü battaniyem var serin olursa diye olmaz ama olursada nomal pike takımlarımdan birini yaysak olmazmı ben beyaz sremem yaa bnm kocam kıl döker birde onunla uğraşamam buarada bnm kayınvalidem 40 gün yatakları ayırın dedi ama adamı evdenmi kovcam ayırmasak olmazmıı
kızlar hepinize günaydınnn
paulsucumm erdemi toptan bıraktım geçenlerde sana yazdım ama sen çıktın ben cvp verene kadar bebeğin gelişimi geride dediler kanımda mikrop varmış bakma zahmetinde bile bulunmadılar çok üzdüler beni onca ay beslenemedim kaiile bile almadılar biliosun bende eski dr uma geçtim özel göztepe gülşen barçınlı baya pahalı ama yasinde başka yere izin vermior en son dün gece kavgasını yaptık itiraf etti meğersem rüyasında benim öldüğümü görmüş doğum esnasında ondan bukdr takıntı yapmış ben ödeyeceğim bu bnm borcum herşeyde cimrilik yap ama hastanede yapamam dedi kaldık orda gülşen hanıda sonomedde yaptırıor ayrıntılıyı bnm özel sigortam var 132 tl ye geldi ayrıntılım ama normal fiyat ne bilmiorum canım birde ben buarası olmasaydı afiyette yaptırcaktım ayrıntılıyı bir orayada sorsana sonuçta ucuz hastane orası
hosbuldukk canımmmm konu ney baklaım hemen balıklama dalalımmm:dill:
yaptırdım acımıyo degıl ama ckta fena degıl yanı
bana yapan hemsırenın elı cok hafıfıtı canım ondan da cok acımadı
ama sonradan cok agrım oldu 1 2gun sonra gectı
yaptr canım yaaa bız dogum yapacagız inş aşıdanmı korkcan
kızlar illa yeni pike takımı almak gerekirmi bnm pembeli bir örgü battaniyem var serin olursa diye olmaz ama olursada nomal pike takımlarımdan birini yaysak olmazmı ben beyaz sremem yaa bnm kocam kıl döker birde onunla uğraşamam buarada bnm kayınvalidem 40 gün yatakları ayırın dedi ama adamı evdenmi kovcam ayırmasak olmazmıı