len sen onu baya baya kızına almışsın üçkağıda bak hehe şaka bi yana bende sevmem öle şeyler almak hep bir anlamı olmalı derim buarada o ayıcığı nerden aldın kocama babalar gününde alayım bende bari birde ben geçen sene 30 olmuştu yasin hediye denizinden bir gömlek almıştım yaka içine en yakışıklı 30 gibi bişi yazdırmıştım manşetlerede ad ve soyad baş harflerini aklında bulunsun bu da hoş bir hediye oluorbu arada sölemiştim pazartesi kocacımın doğum günü.. hediyesini dün aldım iki aynı ayıcık biri büyük biri küçücükküçükte happy birthday yazıyo büyükte de elinde kalp var I love you yazıyo biri ben biri kızımız dicem artık verirken
kızımızın odasına koyarım sonra onları:1: hatıra olur..düşündüm düşündüm aklıma değişik bi fikir gelmedi:dertli: sevmiyorum öle elektronik eşya,gömlek vs almayı normal günlerde de alıyorum onları zaten:gulbis:
çok haklısın ne günaha giriorum esasında buram böle diyerekben senin gibi düşünmüyorum. güzel bir kadın güzel bir annesin. boy dersen hiiiiç önemli değil önemli olan güzellik. yüzüne bakanın boyuna takılacağını sanmıyorum. hem rabbim hepsini bir arada vermiyo dimi:zuzu:
BÖHÖHÖHÖHHYT yapma be gülüm, fıstık gibisin maşaallah..
koyu renk ten rengi çorap giyersin köylü karıları gibi :lululu: :lululu:
bu da kendine hediye almış kocama aldım diyo :3::3::3:
a