2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tepki
19
aaa dilek sen o musun nasıl buldun bizii peki bride ben ordaki nickine kızıordumneden böle olumsuz bir nicki var diye iyi olmuş burda deiştirmen

Ben KK ya çok uzun zamandan beri üyeydim. O zamanlar kendimi çok talihsiz görüyordum. :) Çok şükür herşey düzeldi hayatımda. Google a 2011 eylül anneleri yazdım.Tesadüfen buldum.

Bu arada kedi doğurmıycam.Değiştirdim.Oğlan anasıyım inşallah. :cokkomik:

OP
perle

perle

Daimi Üye
Tepki
400
ahh ahh seni okdr iyi anlıorumki ve bende sırtüstü yatabiliorum artık sadece diğer türlü ağrıdan duramıorum

düğüne daha 1 ay var gülay 1 2 hafta sonra boyasanda diplerin çıkmasa bizde düğünler öle kötü durumdaki her ay saç boyamak zorunda kalcam bnm randevuda dr dibimi görünce böle gezmeyi düşünmüorsun dimi burdan çık hemen git boyat dedi ki bu dr cidden çok ünlü çok iyi bir dr

ahahah oh canıma değsin diyesim geldi deniz geçen yağmur yağarken eşime seni sölemiştim denizler yazlıkalrla gezior bize bak kabanlayız diye:3:

bnm yyengelerden biri verdi o kotla haziran ortasına kdr idare ederim çünkü kendileri 62 kilo ile doğuma girmiş:1: ben ise salı günü 66 idim şimdi kaç oldum allah bilir bari pantolon bulana kadr eşortmanla ida re et inci

bende bende eşim şoklarda bunlar daha ne kdr büyüyebilir dio ben taşıyamıorum çok cnm acıor elbiselerime güveniordum ama bu göğüslerden hiçbirine sığamam yaa ufff:eek:ys:

alıntılayarak geldim başarmışmışın diye hala olmamış dilek

ahahahh len ben kız tarafı olsam ne dedikodu yapardım tüühh oğullarını veriorlar diye ne ağladılar bee reziller derdim:1: buarada kardeşine ömür boyu mutluluklaarrr

ikiside güzelde açık renk olan için göğüslerin küçük olmalı gülaayyyy

evet evet ben de öle yapıyorum melis dışarda giyebileceğim sıkmayan 2-3 eşofman altım var birini çıkarıp diğerini giyiyorum:deli::deli: ya havalar ısınsa da kızların da dediği gibi rahat rahat elbiseleri giysekk:1:

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
Ben KK ya çok uzun zamandan beri üyeydim. O zamanlar kendimi çok talihsiz görüyordum. :) Çok şükür herşey düzeldi hayatımda. Google a 2011 eylül anneleri yazdım.Tesadüfen buldum.

Bu arada kedi doğurmıycam.Değiştirdim.Oğlan anasıyım inşallah. :cokkomik:
ahaha temem olmuş başardın:1:
evet evet ben de öle yapıyorum melis dışarda giyebileceğim sıkmayan 2-3 eşofman altım var birini çıkarıp diğerini giyiyorum:deli::deli: ya havalar ısınsa da kızların da dediği gibi rahat rahat elbiseleri giysekk:1:
yaa bnm ordadabir sorunum var yaa bnm bacakalrım branz deilken iğrenç gözüküor çok utanırım elbise giymeye o sorunu nasıl çözücem bilmiorum buarada dr bu hafta bana en yüksek faktörlü koruyucuyu sür dışarı çıkarken bakkala bile gitsen dedi ben evde varmıydı bakmayı unuttum yaa

OP
perle

perle

Daimi Üye
Tepki
400

yaa bnm ordadabir sorunum var yaa bnm bacakalrım branz deilken iğrenç gözüküor çok utanırım elbise giymeye o sorunu nasıl çözücem bilmiorum buarada dr bu hafta bana en yüksek faktörlü koruyucuyu sür dışarı çıkarken bakkala bile gitsen dedi ben evde varmıydı bakmayı unuttum yaa

neden acaba öle dedi? :acep:

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410

EE Şekerim sende uzun yazlık elbiselerden alırsın.. :deli:

arslananası

Aktif Üye
Tepki
204

uzun çiçekli veee boyundan bağlı elbise altına sandalet. saçlar sarıııı kıvırcıkkk. süpper olur meliss. bende 8. ayımda balyajlarımı tazeleticem. bebek olduktan sonra kuaföre gidip yaptıramam. bebeği 3-4 saat bi yere bırakamam. yanımda da götüremem. ben tümden boyatmadığım için sakınca yokk. zaten organik boyayla yaptırıyodum balyajlarımıda.

arslananası

Aktif Üye
Tepki
204
giycez deee kızım bnm sen gibi bir boyum yok bildiğin pigmeyim ben hem koca göbek hem uzn elbisee kıyafet giymiş fok balığı gibi olucam

öyle düşünme benimde boyum 1.67 falan. uzun değilim. çiçekli bol renkli elbiselerde bıyun dikkat çekmez elbisene bakar millet. hem hamileliğin verdiği güzelliği sewimliliği unutma

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
öyle düşünme benimde boyum 1.67 falan. uzun değilim. çiçekli bol renkli elbiselerde bıyun dikkat çekmez elbisene bakar millet. hem hamileliğin verdiği güzelliği sewimliliği unutma

leennn döverim seni 1.67 diorsun ya gayet uzun boyun bnm boy 1.60 hem ölee br hamileiğin verdiği güzellikte olmayacak yaa ödemlerden şişicemm ıyykkkkk şu ahlimi bile sevmiorum o halimi hiçsevmicem

OP
perle

perle

Daimi Üye
Tepki
400
bu arada sölemiştim pazartesi kocacımın doğum günü.. hediyesini dün aldım iki aynı ayıcık biri büyük biri küçücük:huhuu: küçükte happy birthday yazıyo büyükte de elinde kalp var I love you yazıyo biri ben biri kızımız dicem artık verirken:cokkomik::cokkomik:
kızımızın odasına koyarım sonra onları:1: hatıra olur..düşündüm düşündüm aklıma değişik bi fikir gelmedi:dertli: sevmiyorum öle elektronik eşya,gömlek vs almayı normal günlerde de alıyorum onları zaten:gulbis:

arslananası

Aktif Üye
Tepki
204
leennn döverim seni 1.67 diorsun ya gayet uzun boyun bnm boy 1.60 hem ölee br hamileiğin verdiği güzellikte olmayacak yaa ödemlerden şişicemm ıyykkkkk şu ahlimi bile sevmiorum o halimi hiçsevmicem

ben senin gibi düşünmüyorum. güzel bir kadın güzel bir annesin. boy dersen hiiiiç önemli değil önemli olan güzellik. yüzüne bakanın boyuna takılacağını sanmıyorum. hem rabbim hepsini bir arada vermiyo dimi:zuzu:

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
giycez deee kızım bnm sen gibi bir boyum yok bildiğin pigmeyim ben hem koca göbek hem uzn elbisee kıyafet giymiş fok balığı gibi olucam

BÖHÖHÖHÖHHYT yapma be gülüm, fıstık gibisin maşaallah..
koyu renk ten rengi çorap giyersin köylü karıları gibi :lululu: :lululu:

bu arada sölemiştim pazartesi kocacımın doğum günü.. hediyesini dün aldım iki aynı ayıcık biri büyük biri küçücük:huhuu: küçükte happy birthday yazıyo büyükte de elinde kalp var I love you yazıyo biri ben biri kızımız dicem artık verirken:cokkomik::cokkomik:
kızımızın odasına koyarım sonra onları:1: hatıra olur..düşündüm düşündüm aklıma değişik bi fikir gelmedi:dertli: sevmiyorum öle elektronik eşya,gömlek vs almayı normal günlerde de alıyorum onları zaten:gulbis:

bu da kendine hediye almış kocama aldım diyo :3::3::3:

OP
perle

perle

Daimi Üye
Tepki
400
BÖHÖHÖHÖHHYT yapma be gülüm, fıstık gibisin maşaallah..
koyu renk ten rengi çorap giyersin köylü karıları gibi :lululu: :lululu:

bu da kendine hediye almış kocama aldım diyo :3::3::3:

:gul: :gul:

yok ben kendime de değil kızıma aldım onları:3:
ama napayım gülay dün sordum size akıl veren olmadı çok biliyoduysan neden sölemedin hııı:hihh::hihh: hoş hala tavsiyelere açığım yaniii

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar