ahh ahh seni okdr iyi anlıorumki ve bende sırtüstü yatabiliorum artık sadece diğer türlü ağrıdan duramıorum
düğüne daha 1 ay var gülay 1 2 hafta sonra boyasanda diplerin çıkmasa bizde düğünler öle kötü durumdaki her ay saç boyamak zorunda kalcam bnm randevuda dr dibimi görünce böle gezmeyi düşünmüorsun dimi burdan çık hemen git boyat dedi ki bu dr cidden çok ünlü çok iyi bir dr
a

h oh canıma değsin diyesim geldi deniz geçen yağmur yağarken eşime seni sölemiştim denizler yazlıkalrla gezior bize bak kabanlayız diye:3:
bnm yyengelerden biri verdi o kotla haziran ortasına kdr idare ederim çünkü kendileri 62 kilo ile doğuma girmiş:1: ben ise salı günü 66 idim şimdi kaç oldum allah bilir bari pantolon bulana kadr eşortmanla ida re et inci
bende bende eşim şoklarda bunlar daha ne kdr büyüyebilir dio ben taşıyamıorum çok cnm acıor elbiselerime güveniordum ama bu göğüslerden hiçbirine sığamam yaa ufff

ys:
alıntılayarak geldim başarmışmışın diye hala olmamış dilek
a

hh len ben kız tarafı olsam ne dedikodu yapardım tüühh oğullarını veriorlar diye ne ağladılar bee reziller derdim:1: buarada kardeşine ömür boyu mutluluklaarrr
ikiside güzelde açık renk olan için göğüslerin küçük olmalı gülaayyyy