Ekli dosyayı görüntüle 7596 Ekli dosyayı görüntüle 7597
bu iki modelden birini diktireyim diyorumüstüne tülden askı yaptırırsam olur sanki? :lululu:
benim de 04 haziranda görümcemin düğünü var, ne giymeyi düşünüyorsun.. ben hiç bişey bulamadım. herşey çok pahalı zaten..
aslında şöyle bir model var üstünü biraz kapalı diktirsem olur gibi ama kim uğraşacak.
Ekli dosyayı görüntüle 7595
nasıl?
/B]
bilmem güzel bi renk bakiciz artık.. ya bugün çok canım sıkılıyoıoooooooooo...
eve gidip yatmak istiyoruuuuuuuuuuuuuuum :lululu:
ahh ahh seni okdr iyi anlıorumki ve bende sırtüstü yatabiliorum artık sadece diğer türlü ağrıdan duramıorumtüm kemiklerim sızlıyo yaw. yatamıyorum artık. birde sırt üstü yatmak tehlikelimiymiş. kaynanam korkuttu bnei kordon boğazına dolanır dedi. sadece sırt üstü yatınca rahat ediyorumda
düğüne daha 1 ay var gülay 1 2 hafta sonra boyasanda diplerin çıkmasa bizde düğünler öle kötü durumdaki her ay saç boyamak zorunda kalcam bnm randevuda dr dibimi görünce böle gezmeyi düşünmüorsun dimi burdan çık hemen git boyat dedi ki bu dr cidden çok ünlü çok iyi bir drkızlar dün palettenin 5.0 açık kahvesini ve 5.6 Sıcak çikolatasını aldım karıştırıp yapıcam yarın.. bakim nasıl bi facia olacak :iyyyy:
adün birden adana da bir yağmur bastırdı neye uğradığımızı şaşırdık. bugünse açık güneşli görünüyor. aciiilll yaz gelmesi lazım çünkü giyecek hiçbir şeyim kalmadı. badiler kazaklar göbek üstü bendeelbiselerle yazı çıkarıcam umarımm
bnm yyengelerden biri verdi o kotla haziran ortasına kdr idare ederim çünkü kendileri 62 kilo ile doğuma girmiş:1: ben ise salı günü 66 idim şimdi kaç oldum allah bilir bari pantolon bulana kadr eşortmanla ida re et incibenim de giysi problemim varlmaz: pantolonlarım göbeğimi sıkıyo artık giyemiyorum hamile pantolanına ihtiyacım var ama istediğim gibi de bulamıyorum:gitme:
istanbulda ki arkadaşlarr nerden aldınız hamile pantolonlarınıı:1::1::1:
bende bende eşim şoklarda bunlar daha ne kdr büyüyebilir dio ben taşıyamıorum çok cnm acıor elbiselerime güveniordum ama bu göğüslerden hiçbirine sığamam yaa ufffayyy şöyle efil efil elbiseler giysek. o değil iri yarı uzun bir hatun değilim. memişlerde bende ona göreydii takiii ali arslan gelene kadar. koca yaz bu memişleri nereye saklayıp nereye sığdırıcam bilemiyorum. benim cüssede çok dikkat çekmeye başladıdays:
alıntılayarak geldim başarmışmışın diye hala olmamış dilekBen seçerken orda kedi yoktu ya nerden çıktı.
açok teşekkür ederim.
komik bişi anlatıyım size...
kınada erkek kardeşimle gelini ortaya oturtturdular... çevresinde dönüyor.kızın arkadaşları ışıklar kapalı felan bizde bir köşede oturuyoruz...
yüksek yüksek tepelere...
ben başla ağlamaya... bizimkilerde beni görünce ağla ağla...
ışıkları yaktılar... gelin elini açmıyor diye bize doğru bi döndüler...
ne görsünler.. erkek tarafı hüngür hüngür ağlıyor...
kız tarafından ağlayan yok...
bizimkiler diyor ki sen ağlamasaydın biz ağlamazdık....
bende dedim siz bana ne bakıyorsunuz... hamile kadınım ben.... :böö::böö:
gelin bile ağlamadı
benim göbek pek kocaman olmadı... o kadar dar giyinmeme rağmen hamile olduğumu kimse anlamadı....
ona rağmen en az dört sefer alışverişten eli boş döndüm...
çok kötü bişi kıyafet meselesi sen şimdiden ne giyiceğini düşün yada diktirmeye başla bence....
Ekli dosyayı görüntüle 7596 Ekli dosyayı görüntüle 7597
bu iki modelden birini diktireyim diyorumüstüne tülden askı yaptırırsam olur sanki? :lululu:
tühhh size bide erkek tarafı olcanız :lululu: :lululu: :lululu:
doğru söylüyorsun.ben pazartesi aldım kıyafeti bakalım pazar günü olucakmı onu bile düşünüyorum...:cicikadin::cicikadin: gelin ve kız evi olmuşsunuz işte fena mı, cok hoş ya
şimdidien nasıl alsın düğün kıyfatini, göbeğinin ne kadar olacagı belli değil ki, belirlesin o zamana diktirsin ya da alasın bence :gulbis:
umarım istediğin şeyi bulursun hemen...:1::1:Ayy bi an canlandı da gözümün önünde çok güldüm ya
Ben o zaman tam 7 aylık olacağım,göbeğimin olmaması imkansız olur yani.
Hiç kıyafet falan da bakmadım.
Son hafta bakar alırım sanırım.
ahh len ben kız tarafı olsam ne dedikodu yapardım tüühh oğullarını veriorlar diye ne ağladılar bee reziller derdim:1: buarada kardeşine ömür boyu mutluluklaarrr
saat kaça kadar ordasın
ahh ahh seni okdr iyi anlıorumki ve bende sırtüstü yatabiliorum artık sadece diğer türlü ağrıdan duramıorum
düğüne daha 1 ay var gülay 1 2 hafta sonra boyasanda diplerin çıkmasa bizde düğünler öle kötü durumdaki her ay saç boyamak zorunda kalcam bnm randevuda dr dibimi görünce böle gezmeyi düşünmüorsun dimi burdan çık hemen git boyat dedi ki bu dr cidden çok ünlü çok iyi bir dr
ah oh canıma değsin diyesim geldi deniz geçen yağmur yağarken eşime seni sölemiştim denizler yazlıkalrla gezior bize bak kabanlayız diye:3:
bnm yyengelerden biri verdi o kotla haziran ortasına kdr idare ederim çünkü kendileri 62 kilo ile doğuma girmiş:1: ben ise salı günü 66 idim şimdi kaç oldum allah bilir bari pantolon bulana kadr eşortmanla ida re et inci
bende bende eşim şoklarda bunlar daha ne kdr büyüyebilir dio ben taşıyamıorum çok cnm acıor elbiselerime güveniordum ama bu göğüslerden hiçbirine sığamam yaa ufffys:
alıntılayarak geldim başarmışmışın diye hala olmamış dilek
ahh len ben kız tarafı olsam ne dedikodu yapardım tüühh oğullarını veriorlar diye ne ağladılar bee reziller derdim:1: buarada kardeşine ömür boyu mutluluklaarrr
ikiside güzelde açık renk olan için göğüslerin küçük olmalı gülaayyyy
buarada dün burda elevit muhabbeti yapılmıştı ya gece ilaçlarımı içmek için kalktım dedimki elevite tekrardan başlayayaım elime kutusunu aldım vee olduğum yere ne var ne yok çıkarttımm uff bu ilacıgörmek bile beni mahvedio yaa
ahh ahh seni okdr iyi anlıorumki ve bende sırtüstü yatabiliorum artık sadece diğer türlü ağrıdan duramıorum
gelecek aylar daha zor olucak bize canım yaa
ah oh canıma değsin diyesim geldi deniz geçen yağmur yağarken eşime seni sölemiştim denizler yazlıkalrla gezior bize bak kabanlayız diye:3:
çok sewinme hava açtıkiiineeeeee. haftaya ohh soyunup dökünücezz yazlıklarla. ay hava durumuna bakayım. meteorolojide tutturamıyoki anacım
kardeşim kız gibi çocuktur...
düzenli, titiz , anlayışlı bir kadınlar birlikte tüm gün yardımcı olarak alışverişe çıkabilir.şuraya da bakalım diyebilir.... ayrıca hesabını bilir..
cimri değildir ama hesaplıdır,akıllı alışveriş yapar...
fizik okudu.. kızda edebiyatçı....
kardeşim geldi okuldan eve geldi.. 4 sene sonra... eşyalarını getirdi...
bir baktım çorapları için minik hurç... kazakları için orta boy hurç... eşyalarını düzenlemiş... nevresimlerini felan...
böyle düzenli yani...
light değildir ama...
o yüzden de ağlamış olabiliriz...
kızımız gitti diye...
çok sewinme hava açtıkiiineeeeee. haftaya ohh soyunup dökünücezz yazlıklarla. ay hava durumuna bakayım. meteorolojide tutturamıyoki anacım
Ben hep soluma yatıyorum bebeğe kan akışı açısından daha faydalıymış. Bu arada benim kk daki rumuzum talihsizdi pek yazmıyordum ama yazdıklarınızı okuyordum arkidişlerim.Sizi tekrar bulduma çok sevindim.
bnm eski drumda hemen boyat demişti belki ben çakma sarışınım ya dibim hemen belli oluor sendeöle olmayabilir doğru dene şimdi en mantıklısı olası bir sıçma durumunda müdehale edebilirsin5-6 arası çıkarım iş olmazsa.. :deli:
açık renk olanın memiş kısmını büyük yaptırcaz artık)))) :lululu: yaptırırsak..
boya için doktor söyledi haaaa, vaaaaay çok sevindim... -ciko
20-25 günde dip çıkar mı ki, renk nasıl olur bilmiyorum yaaa ne olur ne olmaz erken boyayaım dedim.. ne bilim .. napsam acaba :dertli:
ya hap fobisi deilde ben çok zor geçirdim ilk4.5 ayı çok kustum hiç ilaç içemedim midemi kaldırıor diye sanırım herşeyi elevite yükledim psikolojik olarak kusturuor o hap beniSende de mi hap fobisi var?Bende de var.Ben de çok zor içiyorum.Üzerine hemen muz çokolata gibi bişey yemem gerekiyor.Yoksa hemen bende çıarıyorum.Çok kötü.Psikolojik sanırsam.
dilek kedii doğurcaaakkkkkkkkkk:1:Allah'ım tıckerımda yine o kedi bir de göz kırpıyor sinir etti beni
:zopa::zopa:
hakkatten mi kızzzzzz...
anammmmmm ne derli topluymuş valla ben yanlız yaşasaydım, don bi yanda atlet biyanda olurdu kesin