Pempik seni izne çıkarıyorum çünkü ni süre diyetten uzaklaşman, kafanı toplaman lazım.. gerekirse cıss ye.. patates ye pilav ye.. diyet düşünme... bikaç hafta sonra izne ayrıldığın kilodan aşağı gel listeye geri alıcam...@hippocan kaptanim ve canım arkadaşlarım hepinizden çok özür diliyorum ben artık pes etmek üzereyim hiç olmazsa sizlerinde hakkiniza girmeyeyim kaptanimizida daha fazla üzmek istemiyorum izine ayrilmak değil grubtan çıkmak istiyorum
Neyse yine ortalama felaket değil.. izne çıkarıcam..☆2. Grup 8. Etap☆
Pempik(72/73/+1/%-1.39)
furkanlipek45(61.8/60.8/1/1.61)
pamukskr(61.5/60.6/0.9/%1.46)
Piraye(75.1/74/1.1/%1.46)
2.Grup Ortalaması: %0.785
@hippocan
İzinli yazmak istetsen pembikin yanina kirmiziyla izne ayrilmak istiyor yazarsin kuzum
Ben onları yetmediğim halde artı geliyom yesem ne olur bilmiyorum artikPempik seni izne çıkarıyorum çünkü ni süre diyetten uzaklaşman, kafanı toplaman lazım.. gerekirse cıss ye.. patates ye pilav ye.. diyet düşünme... bikaç hafta sonra izne ayrıldığın kilodan aşağı gel listeye geri alıcam...
Ye cnm vücudu şaşırt.. abartma ama ye.. kafanı rahatlat.. tartılma bikaç gün.. hatta tartıyı sakla..Ben onları yetmediğim halde artı geliyom yesem ne olur bilmiyorum artik
Olur kaptanimYe cnm vücudu şaşırt.. abartma ama ye.. kafanı rahatlat.. tartılma bikaç gün.. hatta tartıyı sakla..
Tamam kaptanım inşallah bende öyle düşünüyorum . Zaten inşallah bian önce 59 olup mezun olurum benimki takti diyetime bayildin zaten diyip duruyo .. Ben zaten bu hafta 4 günlük menuyu yapamadım hastane işlerinden dolayi .. İnşallah bu hafta yaparimmm düşerimm 5 lere@furkanlipek45 cnm şimdi sen 59 ile mezun olmak istiyorsun dimi??
Şöle yapalım mı? Bu hafta spor da yok bizi zorlar.. cumaya kadar normal diyet beslen.. cumartesi sabahı tartı bildirimi yaparsın.. cumartesiden çarşambaya kadar 4 günlük menüyü yapalım.. güzel bir yüzde ile hatta bireysel derece ile mezun ol
Belki cumartesiye kadar spora da başlarsın süper olur..
Tamam cnm.. şimdiden kendini ayarla.. bu hafta ödem yapacak bişiler yeme.. bide ödem atmakla uğraşma.. sık dişini.. cumartesi başlıyorsun şimdiden malzemelerini hazırla.. sonra bahane istememTamam kaptanım inşallah bende öyle düşünüyorum . Zaten inşallah bian önce 59 olup mezun olurum benimki takti diyetime bayildin zaten diyip duruyo .. Ben zaten bu hafta 4 günlük menuyu yapamadım hastane işlerinden dolayi .. İnşallah bu hafta yaparimmm düşerimm 5 lere
Yok kaptanim dikkat ederim edecem bol bol spor yapacamYok kuzum verme.. cafede takıl.. kafanı dağıt.. menü tartı düşünme bi iki hafta.. haa böyle diyorum diye de kıtlıktan çıkmış gibi yeme.. koruma gibi.. canının çektiğini ölçülü ye..
Kız düşünme işte 1 hafta... tartıyı da sakla.. gerekirse 1-2 kilo al.. sonra vermeye başlarsın kırılma da gider inş..Yok kaptanim dikkat ederim edecem bol bol spor yapacam
Ufff kafadan cikmiyorkiKız düşünme işte 1 hafta... tartıyı da sakla.. gerekirse 1-2 kilo al.. sonra vermeye başlarsın kırılma da gider inş..
Kız çıksın diye izne ayırıyorum seni.. bence kilo verememe sebebin tamamen bu..Ufff kafadan cikmiyorki
Çok stres yapiyom şimdi anladımKız çıksın diye izne ayırıyorum seni.. bence kilo verememe sebebin tamamen bu..