2. Zayıflama Grubu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
hiçkimse

hiçkimse

Daimi Üye
Tepki
43.879
@hippocan kaptanim ve canım arkadaşlarım hepinizden çok özür diliyorum ben artık pes etmek üzereyim hiç olmazsa sizlerinde hakkiniza girmeyeyim kaptanimizida daha fazla üzmek istemiyorum izine ayrilmak değil grubtan çıkmak istiyorum
Pempik seni izne çıkarıyorum çünkü ni süre diyetten uzaklaşman, kafanı toplaman lazım.. gerekirse cıss ye.. patates ye pilav ye.. diyet düşünme... bikaç hafta sonra izne ayrıldığın kilodan aşağı gel listeye geri alıcam...

OP
hiçkimse

hiçkimse

Daimi Üye
Tepki
43.879
☆2. Grup 8. Etap☆

Pempik(72/73/+1/%-1.39)
furkanlipek45(61.8/60.8/1/1.61)
pamukskr(61.5/60.6/0.9/%1.46)
Piraye(75.1/74/1.1/%1.46)

2.Grup Ortalaması: %0.785

@hippocan
İzinli yazmak istetsen pembikin yanina kirmiziyla izne ayrilmak istiyor yazarsin kuzum
Neyse yine ortalama felaket değil.. izne çıkarıcam..

pempik

Daimi Üye
Tepki
24.420
Pempik seni izne çıkarıyorum çünkü ni süre diyetten uzaklaşman, kafanı toplaman lazım.. gerekirse cıss ye.. patates ye pilav ye.. diyet düşünme... bikaç hafta sonra izne ayrıldığın kilodan aşağı gel listeye geri alıcam...
Ben onları yetmediğim halde artı geliyom yesem ne olur bilmiyorum artik

OP
hiçkimse

hiçkimse

Daimi Üye
Tepki
43.879
@furkanlipek45 cnm şimdi sen 59 ile mezun olmak istiyorsun dimi??

Şöle yapalım mı? Bu hafta spor da yok bizi zorlar.. cumaya kadar normal diyet beslen.. cumartesi sabahı tartı bildirimi yaparsın.. cumartesiden çarşambaya kadar 4 günlük menüyü yapalım.. güzel bir yüzde ile hatta bireysel derece ile mezun ol :)

Belki cumartesiye kadar spora da başlarsın süper olur..

İpeekk

Ehli keyf :)
Tepki
13.482
@furkanlipek45 cnm şimdi sen 59 ile mezun olmak istiyorsun dimi??

Şöle yapalım mı? Bu hafta spor da yok bizi zorlar.. cumaya kadar normal diyet beslen.. cumartesi sabahı tartı bildirimi yaparsın.. cumartesiden çarşambaya kadar 4 günlük menüyü yapalım.. güzel bir yüzde ile hatta bireysel derece ile mezun ol :)

Belki cumartesiye kadar spora da başlarsın süper olur..
Tamam kaptanım inşallah bende öyle düşünüyorum . Zaten inşallah bian önce 59 olup mezun olurum benimki takti diyetime bayildin zaten diyip duruyo .. Ben zaten bu hafta 4 günlük menuyu yapamadım hastane işlerinden dolayi .. İnşallah bu hafta yaparimmm düşerimm 5 lere:)

OP
hiçkimse

hiçkimse

Daimi Üye
Tepki
43.879
Tamam kaptanım inşallah bende öyle düşünüyorum . Zaten inşallah bian önce 59 olup mezun olurum benimki takti diyetime bayildin zaten diyip duruyo .. Ben zaten bu hafta 4 günlük menuyu yapamadım hastane işlerinden dolayi .. İnşallah bu hafta yaparimmm düşerimm 5 lere:)
Tamam cnm.. şimdiden kendini ayarla.. bu hafta ödem yapacak bişiler yeme.. bide ödem atmakla uğraşma.. sık dişini.. cumartesi başlıyorsun şimdiden malzemelerini hazırla.. sonra bahane istemem :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar