2. Zayıflama Grubu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pempik

Daimi Üye
Tepki
24.420
Tebrikler kızlar kontrol tartısı olmasına rağmen güzel eksiler var ama beeenn:mendil:kac gündür ne çektiğimi az çok biliyorsunuz kızlar kafayı yemek üzereyim dunkune göre eksideyim yine bende bu 2gun çok hafif gecirecem gerçi menulerim temiz hep ama yorgunluk uykusuzluk stres kızdan dolayı spora fazla vakit bulamama beni bu hale getirdi :mendil:yinede sağlık olsun

pamukskr

CİLVELİ KAHVEEEEEEE
Tepki
7.749
Tebrikler kızlar kontrol tartısı olmasına rağmen güzel eksiler var ama beeenn:mendil:kac gündür ne çektiğimi az çok biliyorsunuz kızlar kafayı yemek üzereyim dunkune göre eksideyim yine bende bu 2gun çok hafif gecirecem gerçi menulerim temiz hep ama yorgunluk uykusuzluk stres kızdan dolayı spora fazla vakit bulamama beni bu hale getirdi :mendil:yinede sağlık olsun

üzülme :kanka::kanka:
ödem gider iner :denizkizi:
:asikk:

OP
hiçkimse

hiçkimse

Daimi Üye
Tepki
43.879
@hippocan
neden ses etmedin ki
ben o kadar heyecan la beklerken :düsün:
Ayy kuzum valla kusura bakma.. oğlan baş ağrısı ile doktora gitti yeni geldi.. sinüzitmiş.. bende bi yandan küçükle uğraşırken bi yandan pazartesi temizliği yapıyırum.. birazdan oğlanı uyutmak için oturunca hepsine cvp yazıcam..

pamukskr

CİLVELİ KAHVEEEEEEE
Tepki
7.749
Ayy kuzum valla kusura bakma.. oğlan baş ağrısı ile doktora gitti yeni geldi.. sinüzitmiş.. bende bi yandan küçükle uğraşırken bi yandan pazartesi temizliği yapıyırum.. birazdan oğlanı uyutmak için oturunca hepsine cvp yazıcam..

haklısın sen bakma bana ilgiye çok alıştım herhalde o_O
ne demiş doktor inşallah düzelmiştir.:kaalp::papatya:

OP
hiçkimse

hiçkimse

Daimi Üye
Tepki
43.879
günaydınlar :huri:
evet kontrol tartısı
çarşamba 61,5
pazartesi 60,80
@hippocan
Vayyy pambıkım :huri:
Büyük ihtimal yol ödemide var bunda.. az daha sık dişini 2 gün var.. unutma miu yu yicezz :)
Senden bugün güzel bi spor bekliyorum..

Tartı kontrol:duyuru:
Çarşamba 62
Bugün 61.8
Cokkk uykusuzummm ondan ödem oldu resmen:tripppp:
Canım her eksi bizim için kıymetli evet ama 200 gr 5 gün için az :(
Şimdi napıyoruz... gaza basıyıruzzz... çarşambaya kadar bu eksinin üstüne 500 gr daha vermen lazım.. bugün senden de sağlam spor bekliyorum ;)

Çarşamba 72
Bugün 73.2

@hippocan
İnan ki ne desem bilmiyorum pempik.. çünkü ne söylesem verecek bi açıklaman var.. kendince de haklısın tabi..

Ama bak kaç ay oldu doktora git kan ver bi sorun var belli diye kendimi yırttım..

Çarşamba gününe sabit gelmeye çalış.. biraz kafanı toparlaman, kan tahlili yapman ve sorunu çözmen için seni izne çıkarıcam..

Çünkü benim artık sana sunacağım çözümüm kalmadı..

pamukskr

CİLVELİ KAHVEEEEEEE
Tepki
7.749
Büyük ihtimal yol ödemide var bunda.. az daha sık dişini 2 gün var.. unutma miu yu yicezz :)

Şimdi napıyoruz... gaza basıyıruzzz... çarşambaya kadar bu eksinin üstüne 500 gr daha vermen lazım.. bugün senden de sağlam spor bekliyorum ;)

İnan ki ne desem bilmiyorum pempik.. çünkü ne söylesem verecek bi açıklaman var.. kendince de haklısın tabi..

Ama bak kaç ay oldu doktora git kan ver bi sorun var belli diye kendimi yırttım..

Çarşamba gününe sabit gelmeye çalış.. biraz kafanı toparlaman, kan tahlili yapman ve sorunu çözmen için seni izne çıkarıcam..

çok ama çok yorgunum:naslyany: da
spor yapılacak kaptanım merak etme :hımm:
aklımda :harika::harika::harika::harika::harika::harika::harika::harika::harika::harika::harika:

pempik

Daimi Üye
Tepki
24.420

Mazeretimi sunuyorum kaptanim ben bile saskinim iğneye gittiğimde acilde sordum dahiliye ye gitmeniz gerekir dedi yaptıramadım ben yine asm ye gidecem
Su kız iyi olsun da
Nasıl uygun görüyorsan bildiğin gibi yap kaptanim hatta sonra tekrar listeye bile girmeme gerek yok zaten az kaldi

OP
hiçkimse

hiçkimse

Daimi Üye
Tepki
43.879
Mazeretimi sunuyorum kaptanim ben bile saskinim iğneye gittiğimde acilde sordum dahiliye ye gitmeniz gerekir dedi yaptıramadım ben yine asm ye gidecem
Su kız iyi olsun da
Nasıl uygun görüyorsan bildiğin gibi yap kaptanim hatta sonra tekrar listeye bile girmeme gerek yok zaten az kaldi
Liste de seni strese sokuyor olabilir pempik.. bu ara stresli bi dönemdesin.. bikaç hafta şu diyet psikolojisinden çık... kafanı topla rahatlıcaksın.. sonra sabit gelince tekrar alırım listeye..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar