2. Zayıflama Grubu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
hiçkimse

hiçkimse

Daimi Üye
Tepki
43.879
@hippocan bi maruzatım olacak komutanım seyyy kaptanim:hımm: yarin esim ameliyat olacak ara öğün ne alayim sence hastaneye salata yapamam
Çok geçmiş olsun cnm ya.. ne ameliyatı? Saat kaç aralarında?

Bi kutu süt yada 1 kaselik boylarda yoğurt alabilirsin yanına.. 1 muz yada mandalina.. 2 ceviz... kafeteryadan türk kahvesi alabilirsin..

İpeekk

Ehli keyf :)
Tepki
13.482
Geçmiş olsun ortim eniste miz hemencecik toparlasin inşallah :papatya:
Coooookkkkk tesekkur ederimmmm orticanimmmm:asikk::asikk:

Çok geçmiş olsun cnm ya.. ne ameliyatı? Saat kaç aralarında?

Bi kutu süt yada 1 kaselik boylarda yoğurt alabilirsin yanına.. 1 muz yada mandalina.. 2 ceviz... kafeteryadan türk kahvesi alabilirsin..
Cok sagol hippom . Göz ameliyati lazer olacak inşallah yarin kapalı olacak gözleri felan ..... :aglama: 13 13.30 gibi alacaklar 2 3 saat hastanede kalicaz muhtemelen tam öğlen zamanı olacak sut muz yapayım o zaman .. yarin aktif olamam muhtemelen oğlum ben esim .. yanlizimm .. öyle iste .. neden aglamam geldiki simdi .. neyseeeee aksama gelir menümü yazarım inşallah olmadı özelden yazarım ..

OP
hiçkimse

hiçkimse

Daimi Üye
Tepki
43.879
Coooookkkkk tesekkur ederimmmm orticanimmmm:asikk::asikk:

Cok sagol hippom . Göz ameliyati lazer olacak inşallah yarin kapalı olacak gözleri felan ..... :aglama: 13 13.30 gibi alacaklar 2 3 saat hastanede kalicaz muhtemelen tam öğlen zamanı olacak sut muz yapayım o zaman .. yarin aktif olamam muhtemelen oğlum ben esim .. yanlizimm .. öyle iste .. neden aglamam geldiki simdi .. neyseeeee aksama gelir menümü yazarım inşallah olmadı özelden yazarım ..
Ağlama kuzum ufak bir operasyon.. çocuklar için oyun yeri vardır illa hastanede.. oğlunla oynarsınız orda..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar