Gulbe seker
❤️ Cilveli Kahve❤️
Çok şükür canım daha iyi hücreler taze ya hemen topluyor@Gulbe seker kızını merak ettim daha iyidir inşallah.
Çok şükür canım daha iyi hücreler taze ya hemen topluyor@Gulbe seker kızını merak ettim daha iyidir inşallah.
Pembik baroni salatasi ne bilmiyorum detayli yazar misin? Su guzel spor da var menun guzel. Baroniye gore puanlicamSelamlar
9.30
1.5yumurta peynir zeytin salatalık yeşillik
12.30
1 elma
17.30
1kase mercimek çorbası (bogazim çok sis kaptanim yumusatmasi için mecbur içtim)
1kucuk tabak baroni salata
Su 2.5 daha içerim
Spor
500 ip
Hedefim 1000 yapmaktı akşama kadar kız kötüydü yapamadım şimdide eşim bakarken agliyorken yaptım
@hippocan @begüm75 @Çakıl80
Pambikkk menu ve su cok guzel ama spor yokMerhaba arkadaşlar
Anca yaziyor um temizlik yaptım
Gece yola cikacagız evimizi ozledik gidelim görelim
Menü vereyim
Kahvaltı 8 30
1 haslanmiş yumurta
3 zeytin
Az peynir
Öğle 12
Salata
Az yogurt
Firinda tavuk but
Akşam 19
Haşlanmış tavuk az
Cacık
Az ıspanak
Su 3
Yeşil çay 2
@hippocan
Iskenderin ekmeğini yemedin dimi? Spor var su güzel iskender ekmekli ve sosluysa 5 ekmeksizse 10 puanIyi akşamlar
06.30
Yumurta
Peynir
Zeytin
Maydanoz
12.30
1 avuç çiğ kuruyemiş
1 bardak proteinli süt
( öğlen yemek istemedi canım )
19.20
1 porsiyon iskender
Ayran
Su 2.5 lt.
Spor Leslie3
Cigkofteler kovalasin seni ipek.ocagina cig kofte agaci dikecemMenum:
11:Ekli dosyayı görüntüle 25929
15.30:3 sıkım kadar çiğköfte
2 bardak ayran salata marul nane
18.30:avuç ici kadar tavuk göğüs
Küçük bi kaseE yoğurt
Su:2 .5
Spor:2 0 dk oryantel
@hippocan @23Zeyno
Yoğurtlu ıspanak canım normalde bulgur veya pirinç atılıyor ama ben bı tava ispanaga 1yk kısırlık bulgur attım bulgurun olup olmadığı fark etmiyor bile salata ayriPembik baroni salatasi ne bilmiyorum detayli yazar misin? Su guzel spor da var menun guzel. Baroniye gore puanlicam
Pambikkk menu ve su cok guzel ama spor yok
Puanin 6
Sag salim evine kavus insaallah
Iskenderin ekmeğini yemedin dimi? Spor var su güzel iskender ekmekli ve sosluysa 5 ekmeksizse 10 puan
Cigkofteler kovalasin seni ipek.ocagina cig kofte agaci dikecem
Su guzel spor var puan 8
Iyiymis o zaman ama yine de artida oldugun ve tarti gununu 3 gun gectigimiz icin 1 puan kircam puanin 9Yoğurtlu ıspanak canım normalde bulgur veya pirinç atılıyor ama ben bı tava ispanaga 1yk kısırlık bulgur attım bulgurun olup olmadığı fark etmiyor bile salata ayri
Benden rica etti bi süre. gelir yakindaKaptanımız yok mu @hippocan
tm canım ellerine sağlıkIyiymis o zaman ama yine de artida oldugun ve tarti gununu 3 gun gectigimiz icin 1 puan kircam puanin 9
Ya sorma bernaaaa tek vazgecemedigim seeeyyyyPembik baroni salatasi ne bilmiyorum detayli yazar misin? Su guzel spor da var menun guzel. Baroniye gore puanlicam
Pambikkk menu ve su cok guzel ama spor yok
Puanin 6
Sag salim evine kavus insaallah
Iskenderin ekmeğini yemedin dimi? Spor var su güzel iskender ekmekli ve sosluysa 5 ekmeksizse 10 puan
Cigkofteler kovalasin seni ipek.ocagina cig kofte agaci dikecem
Su guzel spor var puan 8
Çok şükür canımÇok şükür canım daha iyi hücreler taze ya hemen topluyor
Ben asiri seviyorum diye arada izin veriyo 3 4 sıkım kadar
Ben asiri seviyorum diye arada izin veriyo 3 4 sıkım kadaraciyo bana
Ben gecen sene zayiflama surecindeyken oglumun dogum gunubde hic yenek temeden sadece kisir yemistimYahut kısır yemek istiyorum
Yanın da turşu falan
Ben gecen sene zayiflama surecindeyken oglumun dogum gunubde hic yenek temeden sadece kisir yemistim