Kuzum zati artısın ekmek niye yedin ki? Ödem suyu yaptın mı?
Yapamadım kaptanim bende bilmiyorum niye yedimKuzum zati artısın ekmek niye yedin ki? Ödem suyu yaptın mı?
Paunın 4 maalesef
Bende oylemi yapsam kimsenin hakkına girmek istemiyorumKuzum neticede senin ibadetin bişi demek istemiyorum ama ben oruç tutmak için mezuniyeti bekledim.. sen bilirsin
Yani vucut alışmaz mı ki??Bende oylemi yapsam kimsenin hakkına girmek istemiyorum
Öyle kaptanim hazır gitmeye başlamışken düzenini bozmayayim tm kaptanim pür dikkat diyete devam hedef 65Yani vucut alışmaz mı ki??
Yani aslında normalde sorun değilde pempik sen daha duraklamayı kırdın.. 1-2 hafta daha bekle bence 6ları görmene ne kaldı?
Cnm kahvaltına bayıldımDiyarbakirli arkadasimiza yemeğe davetliyiz.. yedik yemegimizi sohbet muhabbet güzel geçiyor. Balkona çıktım sigara içmeye menümü paylaşayım bu arada aklimdayken.
11.00
Soğanlı, biberli , maydanozlu omlet
Peynir
Zeytin
Ara,
Sütlü menengic kahve
19.00
2 içli köfte
Ayran
Salata
(Içli köfteler büyük değil Diyarbakır usulü ince ve küçük ve haşlama)
Şimdiye kadar yedigim en başarılı içli köfte.
Cnm kahvaltına bayıldım
Hatayda içli köfte ince ve kızartma yapılıyor hıımm canım çekti
Cnm ara menengiç kahvesinin kalorisi bi tık yüksek cnm.. kontrollü olmakta fayda var ve sen kontrollü içmişsin
Puanın 10
Evet ben çok üzülüyorum iki coookkkk samimi arkadasimin eşleri de meslektasin bayaa yoğunlar haberi duyunca sevindim sizler adina . malesef buralarda biraz mesleki olarak önyargı var .. benim esim maliyede çalışıyor canım ama bizi bile yadirgiyorlar bazennn malesef .... dislaniyoruz ..12 saat genelde polis memurları. .
Ama ben akademi mezunuyum lisans oluyor. Amir pozisyonunda olduğum için. Bir tık daha esnek...
Bir de 24 saat ara gece nobetinden sonra oluyor.
Çok sevindirici bir durum tabii ....
Gerçekten çok çalışılıyor ve takdir görmeyen bir meslek. Genelde doğuda pek sevilmiyor.
Sebep elbette sistem ama kişisel algılanılıyor nedense..
Senin esin askermi?
Inşallah canım istikrarlı bir şekil de ilerliyeyim. .
Behzat Ç nin bacısı
Ben buralı değilim kiBiliyorum oranın da çok güzel oluyor.
Sen yapabiliyormusun?
kontrollü yemek sartiyla sağlıklı yiyecek..
Karbonhidrat protein bir arada
Menengiç kahve yüksek kalorili haklısın.
Yağlı bi kahve çünkü ..
Sık içmiyorum o yüzden
Cnm bugün tartı kontroldü bildirmedinSabah 08.00
1 elma
Biraz yer fıstığı
Saat 12.00
Menemen
Peynir zeytin
Salatalık
Çay
Ara 17.00 yarım muz
Akşam 19.00
1 kase tarhana çorbası
1 tabak fırunda kabak patlıcan
4-5 yk yoğurt
Su 2.5 lt
Spor 30 dk yürüyüş
Ooo akşam baya geç olmuş.. orda düğünlerde urfa kebap mı veriyorlarAyyy gelmişken menümü birakayim düğünden geldikkkkkurfada ilk düğünümüze de gittik halaylarrrr
Menumm:
11:2 yumurta ile kaşarlı omlet
Yarim dilim tbe
Salata(domates salatalik roka maydanoz nane yeşil soğan )
Çökelek az zeytin
16: yarim kase çorba
1 küçük patlican karniyarik
3 kaşık yoğurt
19.45(düğün olduğu için geç oldu)
urfa kebap (lavasi felan yemilmedi sadece eti)
Sogan salatası yarim köz biber
Su:2
Spor:45 dk yürüyüş
Bugün heeppp dışarıdaydık yeni geldik düğünden ondan az sporm eğer yaparsam dha yazarim kaptanimm
@hippocan @23Zeyno
Ayyyy kaptanım sormaaaaaa menü harikaydı bak sayımmm sana inden mercimek çorba , urfa kebap lavasi salataları ayrıca ezme salata, kola fanta felan da vardı ardindan pasta ama şaşırdım ben tabi yemek urga kebapOoo akşam baya geç olmuş.. orda düğünlerde urfa kebap mı veriyorlar
Aslında menü güzel ama akşam çok geç o yüzden 9