- #3.041
Cnm sahurun baya az.. bende sahurda yemiyorum fazla günler kısa diye.. ama sen emziriyorsun az bişi daha ye
Spor yapabiliyor olmana sevindim
Puanın 10

Cnm sahurun baya az.. bende sahurda yemiyorum fazla günler kısa diye.. ama sen emziriyorsun az bişi daha ye
dün iftar sonrası hurma topları yedim sahurda tok gibiydim kaptanim bende yemedimCnm sahurun baya az.. bende sahurda yemiyorum fazla günler kısa diye.. ama sen emziriyorsun az bişi daha ye
Spor yapabiliyor olmana sevindim
Puanın 10
Ara fazla mı olmuş diye bi düşündüm ama yok ya iyi
Tamam kaptanim . Pilav yaparken canım çekti ondan şeyettimdiiAra fazla mı olmuş diye bi düşündüm ama yok ya iyi
Cnm akşamki bulgur pilavını yiceğin önceden belli miydi bilmiyorum ama bi dahakine akşam karbon alacaksan kahvaltıda ekmek yeme
Haa olur mu olur ama senin son kilolar olduğu için zor gidiyo o yüzden yoksa sorun değil
Puanın 9
Hayırdır cnm noldu ki??Nasıl bir gün gecirdim
Anlatamam offfff diyorum
Offf yorgunluk tan gözüm bile gormuyor
Menü vereyim
@hippocan
Kahvaltı 8 30
1 ceviz
1 hurma
1 kayisi
Öğle 12
Az salata yiyemedim
Az yoğurt
2 kaşık barbunya tanesi
1 kepçe ezogelin çorbası
Ara 1 muz kucuk
Aksam 18.45
Haslama tavuk göğsü suyu ile
3 kasik ispanak
2 kaşık yoğurt
Su 3
Yesil çay 1
Zencefil 1
Sade türk kahvesi 2
Süper menü cnmHerkese yedikleri afiyet olsun şifa olsun. ♡
06.15
1 dilim tb ekmek
1 yumurta
Peynir
Zeytin
Maydanoz
Ara,
1 kaşık Kuru üzüm
2 ceviz
14.30
Fırın köfte
Ayran
19.30
Fırınlanmis karnıyarık
Yoğurt
Su 2.25
60 dk. Yürürüm çocuklar uyuduktan sonra ..
İş çok yoğun du kaptanımHayırdır cnm noldu ki??
Menün çok güzelmiş.. spor varsa 10 yoksa 6
Hani mısır kızzSabah 11.00
Menemen
Peynir zeytin
Salatalık
Yer fıstığı
Ara kahve
Akşam 18.00
1 kepçe mercimek çorbası
5 et köfte
Salata
Su 2.5 e
Spor 1 saat yürüyüş diğerlerini
Saymıyorum keyfi yürüme idi
Önce alacak oldum sonra boşver bozma dedim eşim alayım mı dedi sonra baktım kararsızımHani mısır kızz
Evde yesen neyse oranın mısırları acaip yağlı ve tuzlu oluyorÖnce alacak oldum sonra boşver bozma dedim eşim alayım mı dedi sonra baktım kararsızım
Dedi boşver sonda yedim diye üzüleceksin
Yemedim kızEvde yesen neyse oranın mısırları acaip yağlı ve tuzlu oluyor
Puanın 10 cnm
Anladım cnm.. iyi yapmışsın demek istedim.. evdekiler neyse sinemada çok yağlı tuzlu oluyoYemedim kız
Ye felan israr kaptanim dedim niyetliydim iftarda çok yemişim tikandim kaldım diyeMaşallah cnm
Vay taktiklere gelYe felan israr kaptanim dedim niyetliydim iftarda çok yemişim tikandim kaldım diye