Hemen bakayım bendeee ama sarjim bitiyoMenü puanlarınızı alalım.. gerçi bu hafta baya boldu puanlar.. bikaç kişi tam puan mı alacak nee
Hemen bakayım bendeee ama sarjim bitiyoMenü puanlarınızı alalım.. gerçi bu hafta baya boldu puanlar.. bikaç kişi tam puan mı alacak nee
Evet canım .. bende oruclu olunca spor yapamıyorumSüper bişi demi
Bende oruçlarım bitsin 4 günlük liste ile spora başlıcam.. oruçlu iken spora halim kalmıyo
Sakin ol ipek yaaa... o duygu arada hepimize geliyo...Ben geçen gün yedim ya kaptanım o kesti beni . Ama ben sana bisey dicemmm benim herseyi yiyesim varrrr böyle ekmeklere saldirasim var yani bildiğin ağzım sulaniyo yani deli gibi yemek yiy3sim varkurtar beni bu duygudannn k
kocam cayın yaninda mozaik pasta yiyecekkk imdaaaaaaattttt
Tahinli çörekBen geçen gün yedim ya kaptanım o kesti beni . Ama ben sana bisey dicemmm benim herseyi yiyesim varrrr böyle ekmeklere saldirasim var yani bildiğin ağzım sulaniyo yani deli gibi yemek yiy3sim varkurtar beni bu duygudannn k
kocam cayın yaninda mozaik pasta yiyecekkk imdaaaaaaattttt
Ayy pastane mi? Ben senin yerinde olsam ölürdüm heraldeTahinli çörek
Ve
Kabak tatlısı yiyecek mutfak ta duruyor
Şirket te hergun var kabak tatlısı ve ben dehşet severim yiyor muyum hayır
Mutlu muyum
Kısmen evet kısmen hayır
Zor bir süreçten geçiyoruz
Zor
Dün akşam onceki akşam hep ayni
Sikintı kayınpederim pastahane de çalışıyor
Bende mi ağliyim
Ağliyim mı
Mozaik pasta koyarken hemen oğlum alerjiyken yaptigim diyeti düşündüm .. oğlum için bırak yemeyi 8 ay parmagimi yalamadim . Dedim şimdi kendim için yapacaksin ipek ... ve şimdi cay içiyorum kocm mozaik pasta yiyo olsuuuunnnnnnn bende 2 3 kilo sonra yerim korumaya gecmce ..Sakin ol ipek yaaa... o duygu arada hepimize geliyo...
Şimdi kapat gözlerini ve hayal et.. tıka basa kusana kadar yedin.. ve karnın ağrıyo.. ne hissediyorsun??
Mutluluk?
Yoksaaaaaa
Pişmanlık mı??
Keşke yetmeseydim ne gerek vardı.. aylarca verdiğimiz emeği çöp etmeye değdi mi? Bi düşün...
Cevabi kendinde bulacaksın
Yokkk aglamaaaaa bizde yicezzzz hedef kilomuza ulasalimmmmm yeriz.. güzel fit hatunlar olucazzzzzz inşallahTahinli çörek
Ve
Kabak tatlısı yiyecek mutfak ta duruyor
Şirket te hergun var kabak tatlısı ve ben dehşet severim yiyor muyum hayır
Mutlu muyum
Kısmen evet kısmen hayır
Zor bir süreçten geçiyoruz
Zor
Dün akşam onceki akşam hep ayni
Sikintı kayınpederim pastahane de çalışıyor
Bende mi ağliyim
Ağliyim mı
Ölüyor um zatenAyy pastane mi? Ben senin yerinde olsam ölürdüm heralde
Evde varken yememek aşırı zor.. ben eve sokmuyorum..
İnşallah olacagiz hemde fıstık gibi olacagizMozaik pasta koyarken hemen oğlum alerjiyken yaptigim diyeti düşündüm .. oğlum için bırak yemeyi 8 ay parmagimi yalamadim . Dedim şimdi kendim için yapacaksin ipek ... ve şimdi cay içiyorum kocm mozaik pasta yiyo olsuuuunnnnnnn bende 2 3 kilo sonra yerim korumaya gecmce ..
Yokkk aglamaaaaa bizde yicezzzz hedef kilomuza ulasalimmmmm yeriz.. güzel fit hatunlar olucazzzzzz inşallah
Ara bana çok geldiGelsinmi menüm
Evde olduğum için geç kahvaltı dolayısıyla 2 öğün oldu bugün .
11.30
1 dilim tb ekmek
1 yumurta
Peynir
Zeytin
Maydanoz
Ara
2 mandalina
3 ceviz
17.30
Izgara köfte
Yoğurtlu pancar