- #2.241
Ahh şu pattiş olmadaydı.. ekmek olmadığı için kabul ediyorumKaptanim kusura bakma saatlerdir anca aldim teli elime
Menumu vereyim
Sabah 08.00
1 bardak sut
1 haslanmis yumurta beyazi
7 zeytin
2 dilim hellim
Köz kapya biber
Salatalik
Ara 10.30
Kabak cekirdegi
Leblebi
Yesil cay
1 mandalina
Oglen 12.45
Ton balikli salata
Ara 15.00
1 elma
Ara 18.00
1 avuc leblebi
Aksam 19.30
5 kofte 3 patates(sulu yemek)
Cok salata
Su 2yi gecti
Spor
Jillian level 2(8.gun)=100 puan
@hippocan @begüm75
Cerezler birer avuc flndi canim.aksam olan zaten yemege kadar bastirsin diye.ya birincisi ben pattis maalesef cok seviyorum ve malum afyon patatesiyle unlu koyden 1 cuval aldiydik bi guzel bi guzel..bi de yemek gece kalinca cok acıkiyorum gozum donuyo hep ondanAhh şu pattiş olmadaydı.. ekmek olmadığı için kabul ediyorum
Çerezlerin miktarını yazmamışsın..
Puanın 9
Cerezler birer avuc flndi canim.aksam olan zaten yemege kadar bastirsin diye.ya birincisi ben pattis maalesef cok seviyorum ve malum afyon patatesiyle unlu koyden 1 cuval aldiydik bi guzel bi guzel..bi de yemek gece kalinca cok acıkiyorum gozum donuyo hep ondan
Pattiş♡ benCerezler birer avuc flndi canim.aksam olan zaten yemege kadar bastirsin diye.ya birincisi ben pattis maalesef cok seviyorum ve malum afyon patatesiyle unlu koyden 1 cuval aldiydik bi guzel bi guzel..bi de yemek gece kalinca cok acıkiyorum gozum donuyo hep ondan
Benim de esim afyon emirdagliAyy evet afyon offf çok güzel oluyor eşim afyonlu siz cnm?
Hemen artı geldim kuzum
Benim de esim afyon emirdagli
Cnm bi süre artı gelse bile vucut alışıcak bence gülbiş.. bilemiyorum ki.. senin bu ara dengen bozuk olduğu için..Hemen artı geldim kuzum
Çok üzgünüm ama ama galiba regl şişkinliği bugün yarın bekliyorum
59 muuuuBen seni 59 kusur saniyordum
Gider insAllah du bakalım
Ama az gitsinben kazanayim
Ben 55 ile korumaya gecicem59 muuuukizz 59 olsm ben korumada olurum kiii
Hicccc heveslenme ALLAHin izniyle o is bendeeeeeee