- #2.081
İner inş..Yok hepsini yaptım karnım sanki 10 kilo almış gibi sis sinirden deli oldum niye böyle oldum benn ağrım biraz geçti ama acayip gaz ve şişlik var hiç böyle olmamıştım regl de bile...
İner inş..Yok hepsini yaptım karnım sanki 10 kilo almış gibi sis sinirden deli oldum niye böyle oldum benn ağrım biraz geçti ama acayip gaz ve şişlik var hiç böyle olmamıştım regl de bile...
İner inş..
Oku üfle kendine dur bende okuyorum burdan sana...Inşallah
Sebebini yeni idrak ettim sanki jeton düştü
Nazar diyorum hafta sonu görüştüğüm bir ortamdan nazar değdi hep öyle oluyor çünkü kesin birseye nazari değen ark. Var bu sefer bana denk geldi... öyle hissettim çok güzel kilo vermişsin diue diye bitiremediler(( şu an kendimi fil gibi hissediyorum 2 günlük su menü ile bile bana iyi gelmesi gerekiyordu.....
Yarın tartı yüzüme gülmezse brni listeden çıkarır mısın daha da takımı aşağı çekmek istemiyorum..
Okudum....
Tebrikler arkadaşım bravoooo@pamukskr 65 puan
@furkanlipek45 65 puan
@matematik61 62 puan
@Pempik 66 puan
Yine ve yeniden MENÜ KRALİÇESİ
@Pempik
1 puanla kaçırdın.. hadi bu hafta sıra sendeeeTebrikler arkadaşım bravoooo
İnsallİn inşallah kaptanım1 puanla kaçırdın.. hadi bu hafta sıra sendeee
kaptanım cafeye bildirdim gene mi yalnış yer@pamukskr kilo bildirsene buraya da..
Bak aşağı senin için ekledim .. bundan sonra listeye ekleyelim bu şekildeekaptanım cafeye bildirdim gene mi yalnış yer
geçen hafta kafe denmişti
(63,8/63,1/0,70/%1,0971)
Bu arada tebrik ederim cnm.. yüzde 1in üstüne eksi ile gelmişsinkaptanım cafeye bildirdim gene mi yalnış yer
geçen hafta kafe denmişti
(63,8/63,1/0,70/%1,0971)
Bu arada tebrik ederim cnm.. yüzde 1in üstüne eksi ile gelmişsin
Noldu kızz? Eksiye mi sevinmiyorsun deli
☆2. Grup 4. Etap☆
hippocan(66.9)
matematik61(57.5)
Pempik(73.1)
furkanlipek45(63/62.5/0.5/0.79)
neslelf165(79.3)
Pamukskr (63.8/63.1/0.7/%1.097)
Eeccee(73.6)
@hippocan
Tamam kaptanim inşallah .ama bu hafta azcik çiğ köfte bide kurufasulye yiyicem çok canım çekti geçen hafta kısır bike yiyemedimm abartmam ama ..@furkanlipek45 cnm çok tebrik ediyorum. Eksi eksidir
Yarışı kaybettin ama kısmet.. iyi bi mortiydin
Şimdiden itibaren hiç kaçamaksız doğru düzgün yiyerek bi hafta bekliyorum senden.. hadi bakalım görim seni