Tm kaptanimOlsun napalım.. akşam salata zati.. 18de yersin tamam..
Tm kaptanimOlsun napalım.. akşam salata zati.. 18de yersin tamam..
Sen bilirsin berna.. ama daha haftaya yeni başladık.. kabakta bişi yok.. sağlıklı beslen sen.. ödemdir belki.. bol su iç gider inş..Ben de sabah arti gorunce moralim bozuldu acikcasi.bugun oglen ton balikli salata aksama kabak mucver yicektim oglen meyve ceviz saat 3 gibi salata yiyip aksam kahve hurma fln mi gecsem 2 ogün mu yapsam napsam
Tamam canim zaten nobetciyim zorlar da beni..3 ogum isini hic sevmiyorum..Sen bilirsin berna.. ama daha haftaya yeni başladık.. kabakta bişi yok.. sağlıklı beslen sen.. ödemdir belki.. bol su iç gider inş..
Yorulacaksın ama bugün.. neyse bakalum yarına yanına mücver alır öğlen yersin akşam salata yersin...Tamam canim zaten nobetciyim zorlar da beni..3 ogum isini hic sevmiyorum..
Zaten okuldakilerle yemege gitmicem..Yorulacaksın ama bugün.. neyse bakalum yarına yanına mücver alır öğlen yersin akşam salata yersin...
Bende kızlardan bakamiyom büyük fena oldu
Cnm otur bi çizelge hazırla.. evdeki malzemelere de bak.. bi haftalık menü hazırla....Kızlar kaptanımım benim bu hafta kertigimi yenmem lazim tüyoları alayim lutfen ne yapayim spor zor yapmam ama deniyeceğim
Bana bir de pazartesi ve salı için iyi bir menü lazim
Cnm anladım.. kısmet.. her zamanki gibi menün güzel..Menüyü vereyim kaptanim @hippocan
9.30
Maydanoz kürü
10
1.5 yumurta peynir salatalık yeşillik zeytin 1dilim tb ekmek
Ara saati bilmiyorum 1bardak ayran
17.30
1 tabak kabak yemeği yoğurt
Su 2.+1lt elma tarçın kürü
3 bardak limonlu su
Spor yok kaptanim 12den 17 ye kadar hastane içinde merdiven in çık oldu
3 hurmanın içlerine yarımşar ceviz koy.. acil bişi olsa telden de sorabilirsin cnm.. buraya bazen hemen göremiyorum..Hippo aksam yemegi yiyemedim gec geldim hazirlayamadim simdi nescafe icecem sutlu yanina 3 hurma yeter mi ya da 1 incir mi yiyim ya da ne yiyim
Cnm keşke o unlu çorbayı yeseydin de akşamki ekmeği yemeseydin.. ekmek tüketmek isterseniz kahvaltıda tüketin@hippocan
Ve sevgi li takım arkadaşları mmmm
Menüm
Kahvaltı 8 15
1 haslanmiş yumurta
Yarım kibrit kutusu
Lor peyniri
Ogle 12
Çorba unlu idi yemedim
Salata
Yoğurt
Yeşil mercimek 3 yemek kaşığı
Aksam 19