2. Zayıflama Grubu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
hiçkimse

hiçkimse

Daimi Üye
Tepki
43.879
Günaydın canlar

Akşam kafedeyken ütü yapıyordum bitince menü yazarim dedim sonra onu yap bunu yap menü yazarken yattığım yerden uyuya kalmışım;(( mobil de açık kalmış...

Dünki menüm
Sabah 10.00 da
Rezene çayı içtim midem ağrıyordu birşey yiyemedim

Öğlen 13.00
2 yumurta ile yapılmış peynirli yumurta ve
Zeytin

Akşam 19.30
2 kaşık kadar çorba
1 adet fırında pişmiş karnıyarık
Cacık
2 yudum t.b ekmeği

3 litre su
1 saate yakın da işten çıkınca tempolu yürüdüm
Yatana kadar da evde islendim

@hippocan akşamı yeyince yazacağım artık cnm kusura bakma uyuya kaldim:((
Cnm geçmiş olsun.. sabah rezenenin yanına ağzına bi ceviz falanda atsaydın meta çalışmaya başlasın..

Kahvaltı baya geçe kalmış.. kahvaltıya domates salatalık yeşillik flnda ekle canım..

Arayı özellikle mi yapmadın bilmiyorum ama arada bi porsiyon meyve kahve hurma yapabilirsin..

Çorba niye 2 kaşık canım? 1 kepçe içebilirdin... karnıyarık tamam.. cacıkta iyi seçim... ama 2 lokma da olsa akşam ekmek yememeye çalış nesli.. ekmek istiyorsan kahvaltıda 1 dilim yiyebilirsin.. bide akşam saati çok geç olmuş cnm .. günü 19da kapatmış olmamız lazım.. o yüzden de 1 saat erken yesen süper olur yani 18.30da.. ner kadar erken yersen o kadar iyi olur..

Sporun var :)

Puanın 8 cnm :huri:

Puanını kaydet haftanın menü kraliçesi seçiyoruz.. salıya kadar yarış var..

Aslında ertesi güne kalan menüleri yorumlamıyorum ama bu istisna olsun bi daha aynı gün içinde ilk iş menü vermek olsun :)

OP
hiçkimse

hiçkimse

Daimi Üye
Tepki
43.879
Günaydın çok özür dilerim
Misafir in yaninda elime aldım ama ikimiz oldugumuz için ayıp diye bıraktım
Spor yapildı kızla beraber yaptık
Turşu 1 orta dal lahana
Nohut 3 yemek kaşığı tanesi suyu yenmedi
Yeşil çay 3 iyi diye biliyordum artık 2 içerim
Çok yorgunum 3 de yattım nikah var iş var bitse bugün
Tamam cnm verdim puanını ama malum ölçüler önemli..

Sadece yeşil çay içmiyoruz ki cnm.. çay kahve de var gün içinde.. fazla kafein almış oluyorsun..

neslelf165

Cilveli Kahve
Tepki
4.403
Cnm geçmiş olsun.. sabah rezenenin yanına ağzına bi ceviz falanda atsaydın meta çalışmaya başlasın..

Kahvaltı baya geçe kalmış.. kahvaltıya domates salatalık yeşillik flnda ekle canım..

Arayı özellikle mi yapmadın bilmiyorum ama arada bi porsiyon meyve kahve hurma yapabilirsin..

Çorba niye 2 kaşık canım? 1 kepçe içebilirdin... karnıyarık tamam.. cacıkta iyi seçim... ama 2 lokma da olsa akşam ekmek yememeye çalış nesli.. ekmek istiyorsan kahvaltıda 1 dilim yiyebilirsin.. bide akşam saati çok geç olmuş cnm .. günü 19da kapatmış olmamız lazım.. o yüzden de 1 saat erken yesen süper olur yani 18.30da.. ner kadar erken yersen o kadar iyi olur..

Sporun var :)

Puanın 8 cnm :huri:

Puanını kaydet haftanın menü kraliçesi seçiyoruz.. salıya kadar yarış var..

Aslında ertesi güne kalan menüleri yorumlamıyorum ama bu istisna olsun bi daha aynı gün içinde ilk iş menü vermek olsun :)

Tmm cnmmm anlaşılmıştır doğru diyorsun

Ya ara yapmaya biraz karşıyım ben bunyem çok sevmiyor lepitin çalışmıyor sanki ben de cnm

Akşam da çarşamba diye yedim ekmeği cnm yoksa yemem normalde bildirim günü ve ertesi gün dışında hiç ekmek yemiyordum Akşam ları değil sabaha çekerim cnm ayarlayacağım sanki yıllardır ara vermiş gibiyim herşeyi unuttum

OP
hiçkimse

hiçkimse

Daimi Üye
Tepki
43.879
Tmm cnmmm anlaşılmıştır doğru diyorsun

Ya ara yapmaya biraz karşıyım ben bunyem çok sevmiyor lepitin çalışmıyor sanki ben de cnm

Akşam da çarşamba diye yedim ekmeği cnm yoksa yemem normalde bildirim günü ve ertesi gün dışında hiç ekmek yemiyordum Akşam ları değil sabaha çekerim cnm ayarlayacağım sanki yıllardır ara vermiş gibiyim herşeyi unuttum
Tamam bünyeni en iyi sen bilirsin. Ara bana iyi gelmiyor diyorsan yapma.. ben merak ettim senin düzeni bilim diye..

neslelf165

Cilveli Kahve
Tepki
4.403
Tamam bünyeni en iyi sen bilirsin. Ara bana iyi gelmiyor diyorsan yapma.. ben merak ettim senin düzeni bilim diye..

Ben normalde sabah hafif hurma süt
Ya da t.b ekmeği ile küçük içi dolu sand. Ya da 1yumurta ekmeksiz kahvaltı ile başlıyorum

Ara şekersiz türk kahvesi içerim ve aralarda bitki çayı içerim cnm

Öğlen ekmeksiz ne varsa olmasına gerekenleri yeyip

Akşam da ofisten çıkmadan bi iki şey atıştırarak mesela köyü bir ayran (cunku yogurt yiyemiyorum) ysninda meyva ve crviz vs yiyordum eger ofiste yenecek yemek yoksa böyle bir menü yapıp akşamı 18 de kapattim hep cnm

Öyle verdim ama sıkı spor yapmam lazım onun farkındayım normalde çok sıkıbir bedenim vardur yumuşamaya başladım

Spor ve bunların dışında neler yeyip neler yapabilirim senin fikirlerin neler cnm

OP
hiçkimse

hiçkimse

Daimi Üye
Tepki
43.879
Ben normalde sabah hafif hurma süt
Ya da t.b ekmeği ile küçük içi dolu sand. Ya da 1yumurta ekmeksiz kahvaltı ile başlıyorum

Ara şekersiz türk kahvesi içerim ve aralarda bitki çayı içerim cnm

Öğlen ekmeksiz ne varsa olmasına gerekenleri yeyip

Akşam da ofisten çıkmadan bi iki şey atıştırarak mesela köyü bir ayran (cunku yogurt yiyemiyorum) ysninda meyva ve crviz vs yiyordum eger ofiste yenecek yemek yoksa böyle bir menü yapıp akşamı 18 de kapattim hep cnm

Öyle verdim ama sıkı spor yapmam lazım onun farkındayım normalde çok sıkıbir bedenim vardur yumuşamaya başladım

Spor ve bunların dışında neler yeyip neler yapabilirim senin fikirlerin neler cnm
Nesli cnm ben senin çalıştığını bilmiyorum ne iş yapıyorsun?

pempik

Daimi Üye
Tepki
24.420
Şimdi ben sabah sodalı maydanozu içtim sonrada 1bardak ılık limonlu suyumu içip 10 da kahvaltı yaptım ara yapıp akşama kabakmi yapayım yoksa 2 3 gibi kabak yiyip akşama salata mi yiyeyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar