Sevgi neydi?? Sevgi yüzde 1 in üstünde yüzdeyle gelen sevinçti
Bilmem anlatabildim mi
Fena açım ama kaptanim ne guzelMenün güzel cnm.. 10
Cnm aç kalmadan zayıflanmıyo.. acaba senin öğünlerin dolu dolu yaa.. vucut artık açlık hissetmiyo ondan mı gitmiyo kilo??Fena açım ama kaptanim ne guzel
Cnm öğlenki meyveler hiç olmamış ama..
Hasta olucam diye yedim birazCnm öğlenki meyveler hiç olmamış ama..
Hepsi ayrı ayrı birer porsiyon meyve
Onun dışında güzel cnm ...
Meyveyi bu kadar tüketmeyelim
Puanın 9..
Aç kalıyorsan az mı su içiyorsun? Yada çay kahve tüketmeyo musun??Hasta olucam diye yedim birazyani fazla ve ben çok acikiyorum yaaaaaaa halim kalmiyo resmen yani nasıl yapcsm bilmiyorum
Hadi inşallahAyy çok heyecanlandım bernaapempiki tahtından et
Bide hedefine ulaşan prenses olursan varyaaa
Cnm menü güzel... yazamadım.. sen kilo mu vermeye başladınSabah 11.00
Yarım elma küçük mandalina
2 yağda yumurta
Peynir zeytin
Domates salatalık
Yer fıstığı
Akşam 18.45
1 küçük kase tavuk suyu çorba
Büyük boy yeşilmercimekli ton balıklı salata
Kahve içeceğim birde
Su 2.5 lt
Spor 30 yürüyüş
Suyu 2.5 a tamamlıyorum hergun . Sadece kahve içiyorum yaninda bisey yeniyorum ondan miki . Bugün sut, granul kahve, çiğ findik aldım arayi sütlü neskafe findik yapayim artik bari meyve daha çok acıktıriyi sankiAç kalıyorsan az mı su içiyorsun? Yada çay kahve tüketmeyo musun??
Bak öğlen türk kahvesi hurma ceviz beni acaip tok tutuyo..
Elma yeme bence bi süre.. elma beni çok acıktırır ...Suyu 2.5 a tamamlıyorum hergun . Sadece kahve içiyorum yaninda bisey yeniyorum ondan miki . Bugün sut, granul kahve, çiğ findik aldım arayi sütlü neskafe findik yapayim artik bari meyve daha çok acıktıriyi sanki
Bilmiyorum ki kaptanim gorecez artikCnm aç kalmadan zayıflanmıyo.. acaba senin öğünlerin dolu dolu yaa.. vucut artık açlık hissetmiyo ondan mı gitmiyo kilo??
Evet şok oldum bende değerlerim de bayağı bir düzelme var çok şükürCnm menü güzel... yazamadım.. sen kilo mu vermeye başladın
Gülbe valla kalbim çarptıEvet şok oldum bende değerlerim de bayağı bir düzelme var çok şükür