- #1.781
Aynen.. sporu cumartesi pazar yapabildiğin kadar yap bakalım nolacak pazartesi tartısı?Gerçek diyom kaptanim sabah Leslie yapıp yapabilirsem ip atlayıp öyle tartilacam
Aynen.. sporu cumartesi pazar yapabildiğin kadar yap bakalım nolacak pazartesi tartısı?Gerçek diyom kaptanim sabah Leslie yapıp yapabilirsem ip atlayıp öyle tartilacam
Öyle şişmez mi insanGerçek diyom kaptanim sabah Leslie yapıp yapabilirsem ip atlayıp öyle tartilacam
Pazartesi de yaparım eşim evde 3 gün kızlara bakarkenAynen.. sporu cumartesi pazar yapabildiğin kadar yap bakalım nolacak pazartesi tartısı?
Sabah ödemi iner sporla..Öyle şişmez mi insan
Resmi tartı günü değil ya fırsat bulurum sabah inşallahÖyle şişmez mi insan
Pembikim regl oldun mu gebelik riski felan var miiKaptanim dur ben ilk sayfadaki formu doldurup ilk başlıyor gibi tekraren bismillah diyeyim kızlar belki inanmazsiniz ama fena sinir basıyor bakın 2 gündür kabağa sabah nasıl çıkacak kendimi davul gibi hissediyom eşimde diyor göbek şişmiş hayırdır diye
Yok canım yeni bitti regl ayın 1den sonra oluyom geneldePembikim regl oldun mu gebelik riski felan var mii
@Ausencia nolur bi yardim et ya.. pempik ile bi çözüm bulamadık.. şimdi kahvaltı ile akşam yemeğini yer değiştirip vücudu şaşırtalım dedik..Kaptanim dur ben ilk sayfadaki formu doldurup ilk başlıyor gibi tekraren bismillah diyeyim kızlar belki inanmazsiniz ama fena sinir basıyor bakın 2 gündür kabağa sabah nasıl çıkacak kendimi davul gibi hissediyom eşimde diyor göbek şişmiş hayırdır diye
Yardım istedim kaptanim yazık benim 1haftalik menumu felan toplamış az yiyorsun neden kisacaz dedi@Ausencia nolur bi yardim et ya.. pempik ile bi çözüm bulamadık.. şimdi kahvaltı ile akşam yemeğini yer değiştirip vücudu şaşırtalım dedik..
Menün çok güzel.. akşamki ekmek olmasa da olurmuş..İyi akşamlar
Menü bildirimim
Sabah 9:30
2 haşlanmış yumurta
1 domates, Salatalık
Fırında pişmiş domates ve biber yağsız
1 dilim çavdar ekmeği
1 bardak yeşil çay
Ara 12:30
Sade türk kahvesi
1 kuru kayısı
5 tane çiğ fındık
Ara 15:00
Yeşil çay
Yarım elma
Akşam 18:30
Domatesli kabak yemeği
Salata
1 bardak ayran
Yarım dilim çavdar ekmeği
Su 3 lt.
Spor : 40 dk tempolu yürüyüş
30 dk leslie
200 ip
@hippocan
Bende bakıyorum inan.. nerden neyi napıcaz diye.. yani gitmesi lazım..Yardım istedim kaptanim yazık benim 1haftalik menumu felan toplamış az yiyorsun neden kisacaz dedi
Sabah ola hayrolaBende bakıyorum inan.. nerden neyi napıcaz diye.. yani gitmesi lazım..
Buyun naptim biliyon mu.okuldan cikiyodum tam saate baktim 5.dedim eve git pazara git 6.eve gel sofra hazirla yemek ye olacak 7.arada acikacagim icin en az 1 meyve de yerim.Dedim berna mucverin yaninda oglen yemedin.Aksam yemegimi okulda yedim geldimCanım menün güzel.. sadece 4 ceviz biraz çok geldi ama o da toplasan 1 avuç etmez..
Sporun jilian 2 hadi bakalım
Puanın 10
İşte bu be bernaBuyun naptim biliyon mu.okuldan cikiyodum tam saate baktim 5.dedim eve git pazara git 6.eve gel sofra hazirla yemek ye olacak 7.arada acikacagim icin en az 1 meyve de yerim.Dedim berna mucverin yaninda oglen yemedin.Aksam yemegimi okulda yedim geldim