Arama sonuçlarınız

1. Aşk Sancısı

Aşk Sancısı' nın Aşk Bahçesi

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfa1/v/t1.0-9/10868184_10152671620095326_1176316953169029745_n.jpg?oh=757946429e88eb4c125cebf404d986ae&oe=54FB50AD&__gda__=1426407488_ba13f2e46aef1cb413476674ed18da5b[/IMG]
  2. Aşk Sancısı

Umutsuz olmamak lazım. Ayak kırıldımı, Allah c.c. kanat ihsan eder:utan:
  3. Aşk Sancısı

Günün Erkek Kombini.

:kptmya: :kptmya: Adamın karızması var ama yaa ben kılık kıyafetıne bakmadım vücud yapısı ve yüzüne aldanarak ekledımm :D
  4. Aşk Sancısı

İyi ki rabbimiz tek sığınağımız. Ne "usandım" diyor, ne de "yine mi sen?" Hep şefkat, hep merhamet...:utan:
  5. Aşk Sancısı

Brownie Katlı Bisküvi Kek

Çok lezzetli birşeye benziyorr gercektennn :derdimcok:
  6. Aşk Sancısı

Sebzeli Noodle

Sanırım canımcım ınsanın mıdesi bu saatte harekete gecıyor suan bende bırseyler hıssedıyorum bırseyler mıdem de :D hadi nk83 marş marşş yataga :laklak:
  7. Aşk Sancısı

Bayram Pilavı

Böyle karışık lezzetleri pek sevmiyorum ben , ama değişik bir tarif doğrusu :acep:
  8. Aşk Sancısı

Sebzeli ve Tavuklu Fırın Makarna

1 paket fırın makarna – haşlanmış 2 adet tavuk göğüs 1 su bardağı bezelye 2 adet havuç 1 bağ ıspanak 2-3 yemek kaşığı zeytinyağı Tuz Karabiber Beşamel sos için Malzemeler 2 yemek kaşığı tereyağı 2 yemek kaşığı un 500 ml. süt 1 tutam toz muskat 100 gr. taze kaşar Tuz Tavukları...
  9. Aşk Sancısı

Fesleğenli Arpa Şehriye Pilavı

Fesleğenli Arpa Şehriye Pilavı Malzemeleri 3 su bardağı arpa şehriye 4,5 – 5 su bardağı su 10-15 yaprak fesleğen 4-5 dal maydanoz 1 avuç dolmalık fıstık 1 su bardağı zeytinyağı Tuz KarabiberArpa şehriyeyi yağsız tavada renk alıncaya kadar kavurun. Üzerine suyunu koyup pilav gibi...
  10. Aşk Sancısı

Bayram Pilavı

Bayram Pilavı Malzemeleri 2 su bardağı pirinç 1 adet havuç ½ su bardağı nohut – haşlanmış ½ su bardağı bezelye – haşlanmış 1 adet kırmızı biber 2 yemek kaşığı domates salçası 1 adet soğan 3 su bardağı et suyu 2 yemek kaşığı tereyağı Tuz Karabiber Tüm sebzeleri küçük küp doğrayın...
  11. Aşk Sancısı

Sebzeli Noodle

Sebzeli Noodle Malzemeleri 500 gr. yumurtalı noodle 4 litre su 1 adet havuç – ince uzun doğranmış ½ adet kırmızı dolmalık biber – ince uzun doğranmış ½ adet sarı dolmalık biber – ince uzun doğranmış 1 adet yeşil dolmalık biber – ince uzun doğranmış 1 kâse brokoli – çiçeklerine ayrılmış...
  12. Aşk Sancısı

Pesto Soslu Tagliatelle

Pesto sos için malzemeler 1 bağ fesleğen 2 çorba kaşığı dolmalık fıstık 2 çorba kaşığı parmesan 2 diş sarımsak 1 su bardağı zeytinyağı Tuz Karabiber Sunum için mazlemeler 200 gr. makarna hamuru 3 yemek kaşığı krema 2 yemek kaşığı toz parmesan Makarna hamuru tarifine buradan...