Arama sonuçlarınız

1. Aşk Sancısı

Geçim Sıkıntısında Okunacak Dua

Rasulüllah şöyle buyurmuştur:"Biriniz geçim işi zorlaşınca, evinden çıktığı zaman şöyle demesine mani olan nedir? :"Nefsim, malım ve dinim üzerine Allah'ın adını okurum. Ey Allah! Beni senin kazana razı kıl ve hakkımda takdir edilen şeyleri bana mübarek kıl ki, geciktirdiğini acele...
  2. Aşk Sancısı

Panik Atak İçin Okunacak Dualar nelerdir?

Panik atak tedavisinde Allah’a olan inanç/inancımız (iman) tedaviyi kolaylaştırır ve kitaplarda geçen özellikle korku ve endişe için okunması gereken şifalı dualar vardır.Gusül abdesti alındıktan sonra Allah’a önce panik ataktan kurtulmak için niyet edilir ve aşağıdaki dualar okunur, çok...
  3. Aşk Sancısı

Günün Duası (Hep Birlikte Birbirimize Dua Edelim)

"Yâ Rabbî! Bana hayırlı işler yapmak, çirkin şeyleri terk etmek ve fakirleri sevmek nasip eyle! Kavmim arasında fitne çıkacağı zaman, fitneye karışmadan canımı al! Ya Rabbi, bana sevgini, seni sevenlerin sevgisini, sevgine yaklaştıracak amellerin sevgisini nasib et! "
  4. Aşk Sancısı

Hasbinallah ve Ni'mel Vekil, ve Ni'mel Mevla, ve Ni'mel Nasir...

HASBİNALLAH VE Nİ'MEL VEKİL,VE Nİ'MEL MEVLA, VE Ni'MEL NASİR
  5. Aşk Sancısı

Esselamü Aleyküm

Aleyküm selamSelamün aleyküm
  6. Aşk Sancısı

Kelime-i Tevhid Çekelim

La ilahe illallah muhammedun resulullah
  7. Aşk Sancısı

Kelime-i Şahadet Getirelim

Eşhedu en lâ ilâhe illellâh ve eşhedü enne Muhammeden abdühü ve Resûlü
  8. Aşk Sancısı

Hadi Tevbe Istiğfar Getirelim

Estağfirullah.Estağfirullah.Estağfirullahe'l-azîm
  9. Aşk Sancısı

Günün Nişan&Kına Elbisesi.

https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xap1/t31.0-8/s960x960/1957946_934961506528271_4816538775372658296_o.jpg[/IMG] https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/t31.0-8/s960x960/10919458_934961466528275_8014017669664514748_o.jpg[/IMG]
  10. Aşk Sancısı

Aşk Sancısı' nın Aşk Bahçesi

"Allah, hüzünlü kalbi sever."