Arama sonuçlarınız

1. Aşk Sancısı

Düğün Şafaklarımız :)

Düğün tarihim 1 hafta ileri atıldı . 7 haziranda genel şecim olacagı için , 14 haziranda olucak düğünüm Şafağımda :utan:146 :sevindirikasli:
  2. Aşk Sancısı

Bu isim neyin olur

TanımıyorumNihal
  3. Aşk Sancısı

101.Haftanın Konuğu -> bitter_im

:utan: Nasılsın bugun çikolatam ? :utan: En sevdiğin çiçek hangisi? :utan: En nefret ettiğin böcekler hangileridir? :utan: Hiç fidan diktin mi? Çevreci misin? :utan: Sahipli veya sahipsiz köpek ya da kedi gördüğünde ne yaparsın? :utan: Merhametli misin? :utan: Basina gelen komik yada ilginc bir...
  4. Aşk Sancısı

101.Haftanın Konuğu -> bitter_im

Erkekler hakkında ne düşünüyorsun bayanlar mı kıskanç erkekler mi? Burnuna estetik yaptırmak ister miydin? Yanıma gelmek misafirim olmak ister misin? :D Beni merak ediyor musun? :D Hayatta öğrendiğin en önemli ders nedir? Hiç otelde kaldın mı? Hiç telefon sapığın oldu mu? Çeyizin hazır mı...
  5. Aşk Sancısı

Keyifsizim, olumsuzum, nedensizim

Cümlemizden razı olsun canımcım .:utan: bende aynı durumdayken sürekli uygularım o an ki mutluluk ferahlığı hıcbırseye degısmem doğrusu :sirin: Birde sanırım benım gıbı sende çok takıyorsun rahat bırak kendını nedense hep kendımıze biz zarar verıyouz böyle yaparak :interest:
  6. Aşk Sancısı

Bu isim neyin olur

TanımıyorumBüşra
  7. Aşk Sancısı

Beyazıt Öztürk & Candan Erçetin'den "Git" Klibi (Rövanşlı :))

Beyazda buhafta çok güzel hazırlanmış :kptmya: candana güzel kapaklar gitti :D haftaya daha heyecanlandı ya merakla beklıyorum candanın klıbını :D
  8. Aşk Sancısı

Keyifsizim, olumsuzum, nedensizim

Havalardanda olabılıyor bazen simge benden sana tavsiye ; Abdest alıp RABBİME yönel o zaman ne dert kalıyor ne sıkıntı
  9. Aşk Sancısı

Günün Nişan&Kına Elbisesi.

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfp1/v/t1.0-9/1924368_1522208481369805_3841172501469943374_n.jpg?oh=baf54e14c053b2ebfd2abd06905ae279&oe=552896BD&__gda__=1428331316_8dfb71a56856ff0ab7cc3d4862dcc4e3[/IMG]
  10. Aşk Sancısı

"Çocuklarımıza Özel Menüler - 2 " Oylaması Başladı!

Tebrık ederim .. bende 3. numaraya vermıştım oyumu :selam:
  11. Aşk Sancısı

Günün Yatak Odası Dekorasyonu.

Yatagın üzerindekı perde kısmını begenmedım daha hafıf bırseyler olabılırdı çok agır kaçmış
  12. Aşk Sancısı

Günün Çocuk & Bebek Odası Dekorasyonu.

Oyy çok şeker yaa böyle bır odam olsun ısterdım dogrusu :)
  13. Aşk Sancısı

Günün Ayakkabısı

altından mı o ayakkabı :D
  14. Aşk Sancısı

nk'den Hergüne Bir Abiye Elbise

Muhtesem abıye elbıseler varmış burdaa :) teşekkürler canım hangısını begenecegımı sasırdım ;)
  15. Aşk Sancısı

Gelinlik Detayları

En sondakı fotonun sırtındakı detay harika :utan:
  16. Aşk Sancısı

2 Ayda 20 kilo verdiren diyet

Bunu denesem mi acaba :D
  17. Aşk Sancısı

Günün Takısı

Sevmem büyük küpeleri hiç
  18. Aşk Sancısı

'Topuklu ayakkabı giyenler alfabe egzersizi yapsın'

Nişanlım gelınce genelde gıyerım topuklu :D başlıcam yakında gıymeye zaten :)teşekkürler canım paylasımın için
  19. Aşk Sancısı

Günün Gelin Ayakkabısı

Gelinlik için bence sıradan bır ayakkabı rengını hıc sevmedım :derdimcok: