Arama sonuçlarınız

1. Aşk Sancısı

Bugün Ne Yemek Yapacağız?

Afiyet olsun bitter çikolatam
  2. Aşk Sancısı

İrem Derici'nin pasaport fotoğrafları

Bende beğenmıyorum çok kaba bır tarzı var :acep:
  3. Aşk Sancısı

Aşk-ı Memnu'yu Hollywood'da Kimler Oynar?

Vuu tıpa tıp aynılar sankı bunlarrr :D merak ettım doğrusu fılmı
  4. Aşk Sancısı

Supernatural

hiç izlemedım ama anlatılanlara göre guzel bır fılm :)
  5. Aşk Sancısı

Göğüs Sarkmasına Çözümler

Göğüs derisi ince bir deridir bu yüzden yaşa ve kilo vermeye bağlı olarak gevşeyebilir. Özellikle hamilelik döneminde doğum yaptıktan sonra oldukça değişiklik gösterebilir. Özen gösterilmesi gereken şeyde sütyen kullanımıdır. Göğsünüze yakışanı değil en uygun ve toparlayıcı kaliteli sütyenleri...
  6. Aşk Sancısı

Üzeri Taşlı Alyans Modelleri

Rica ederim canım fikir olsun sana da :)
  7. Aşk Sancısı

2015 Düğün Davetiyeleri

Aynen onlar benımde çok hoşuma gıttı ya :istebu:
  8. Aşk Sancısı

Toz Fondöten Nasıl Sürülür

Evet bunların sürülmesi bıraz daha zor .
  9. Aşk Sancısı

Günün Gelin Ayakkabısı

Hoş duruyor ama bende sevmıyorum hıc nasıl olsa bır kere gıyıceksın ben aldıgım seylerı sureklı kullanma taraftarıyım
  10. Aşk Sancısı

Göğüsleriniz Canlansın

Göğüs sarkması yer çekimine bağlı olarak ortaya çıkar. Çok hızla kilo alıp vermek, gebelik, uzun süreli emzirmek ve menapoz dönemi göğüslerin sarkmasına zemin hazırlar.-Göğüslerin güzel durması için göğüslere uygun sütyen kullanılması gerek. İri göğüslere sahip olanlar sütyen mutlaka...
  11. Aşk Sancısı

Brokoli Graten im

ımm buda harıka gorunuyorrr maşallah valla ne kadar becerıklısın
  12. Aşk Sancısı

Diktiğim Bebek Örtüleri (Nk83)

Çok güzel olmuş canım ellerine sağlık:utan:
  13. Aşk Sancısı

Fondöten ile ilgili bunları biliyormusunuz

Artık yüze sürülen yapış yapış bir ürün olmaktan çıkan ve kullanıcısına pek çok alternatif sunan bu ürün, cilt bakımında da önemli rol oynamaya başladı. Zararlı dış etmenlere karşı yüzünüzü koruyacak bir kalkan niteliğinde duvar ören fondötenin farklı ihtiyaç ve kullanım şekillerine göre...
  14. Aşk Sancısı

Sıvı Fondöten Nasıl Sürülür

Sıvı fondöten nasıl sürülmeli bilmiyorsanız arkadaşlar bu yazımızı okumanızı ve sıvı fondöten nasıl kullanılır bilmenizi tavsiye ederim.İşte sizlere fondöten sürerken nelere dikkat edilmeli ve adım adım sıvı fondöten sürme teknikleri :Hangi tip cilde sahip olursanız olun, fondöten...