Arama sonuçlarınız

1. Aşk Sancısı

Bayat Ekmekten Yapılan Yemekler

Ben en çok bayat ekmek koftesi ve galate unu yapıyorum evde bayat ekmek olunca
  2. Aşk Sancısı

Nohutlu Etli Patlıcan Tarifi

Malzemeler500 gr. dana kuşbaşı et 1 adet soğan – yemeklik doğranmış 7 – 8 diş sarımsak 2 yemek kaşığı zeytinyağı 1 yemek kaşığı domates salçası 1 tatlı kaşığı biber salçası 2 adet domates Tuz Karabiber 2 su bardağı su 3 – 4 adet patlıcan – iri küp doğranmış 2 adet sivri biber 1 su bardağı...
  3. Aşk Sancısı

Sebzeli Çanak Köfte Tarifi

Malzemeler500 gr. köftelik kıyma 1 adet kırmızı soğan – rende Tuz Karabiber Pul biber Kimyon 2 yemek kaşığı ketçap 1 avuç maydanoz – ince kıyılmışİç Harcı için Malzemeler 2 yemek kaşığı zeytinyağı 1 adet patates 1 adet havuç 1 adet kapya biber ½ su bardağı bezelye 1 diş sarımsak Tuz...
  4. Aşk Sancısı

Mantar Soslu Bonfile Tarifi

MalzemelerZeytinyağı 500 gr. bonfile – ince şeritler halinde kesilmiş 1 adet kuru soğan – yemeklik doğranmış 1 diş sarımsak – ince dilimlenmiş ¼ muskat rendesi Tuz Karabiber 2 su bardağı su 10 – 15 adet mantar 1 yemek kaşığı tereyağı 2 su bardağı krema 1 su bardağı suYapılışıBonfileyi...
  5. Aşk Sancısı

Sebze Yatağında Misket Köfte Tarifi

Malzemeler1 su bardağı ince bulgur 3 adet kabak 3 adet havuç 4 adet haşlanmış patates 3 yemek kaşığı un tuz karabiberKöftesi için;2 adet kuru soğan 300 gr. dana kıyma 1 çay bardağı galeta unu 1 yumurta tuz karabiberYapılışıRendelenmiş havuç ve kabakları soteleyin. Yoğurma kabına ince...
  6. Aşk Sancısı

Şimdi Sağınıza Bakın ve Ne Var Söyleyin :P

heryere serpilmiş oyuncaklar ::D
  7. Aşk Sancısı

Hanımlar kahvehanesi

çok uzagız ne yazıkkı:( bende kocaelınde oturuyorum
  8. Aşk Sancısı

Hanımlar kahvehanesi

afıyet olsun sana ablacım nerde oturuyorsun sen
  9. Aşk Sancısı

Hanımlar kahvehanesi

Koşa koşa gelırım hemde bugun çok sıcaktı hava hıc esmedı resmen buharlanıp ucuyordum :krizz:
  10. Aşk Sancısı

Hanımlar kahvehanesi

evet bu ara bende gıremedım evde ıslerım vardı bayramda ufak bır tatıl yaptık derken vakıt ayıramadım . ama ıhmal etmıcem buraları vakıt buldum an gelıcem :harika: