- #12.861
bnde ne ararsan var : bnm Cv de pek parlak yokmu oyun bölümünüz fln
CV : Oyun havası(heryöreninki oynanır),kolbastı,halay,roman havası, rap,rock,pop .. ne ararsan var
şemmamme,mircan varmı
bnde ne ararsan var : bnm Cv de pek parlak yokmu oyun bölümünüz fln
CV : Oyun havası(heryöreninki oynanır),kolbastı,halay,roman havası, rap,rock,pop .. ne ararsan var
[DM]video/x6usjm_didem-s-roman-havasi-dance_music[/DM]
şemmamme,mircan varmı
ay onları unuttum mircanı bilmiyomda şemmamme varmircanda en yakın zamanda itinayla öğrenir
ay kıyamam ben sana ingilizce bölüm olursa kesin seni alcam
teşekkür ederim kuzummm belki bi bakarsın ben burda müdür olurum inş.
mircanda öğrenmemn lazım bak benim en sevdiğim oyunlar
gülsemin hamilemisin kız
OHH MİRCANIDA ÖĞRENİRİM BEN SEN MERK ETMEEBEN PEK SEVERİM OYNAMAYI ODA HAREKETLİ BİŞEYMİŞ
yna3
asudeyi bilmiyomusun? bilmemezlktenmi geliyosunzuzumm
inşallah bebeğim inşallah o zaman yine oynarız kutlarız
valla bebeğim ben unutkanım burda herkes bilir beni tanıyan anında unutuyorum öyle bir rahatsızlığım var
gülsemin hamilemisin kız
heeee şimdi hatırladım pardon kızlar yaaa doğru doğru valla
Zuzum evleneceğin günü unutmazsın dimi
ay inşallah yaaa....
bak sana ne anlatıcam baya oluyo bir sene falan bir kız arkadaşımla buluşucam dedim tamam bakırköyde buluşalım saat kararlaştırdık şu saatte buluşuruz diye neyse sonra ben bastım bir arkadaşıma kahve içmeye gittim baktım bu arkadaşım arıyo diyo bana nerdesin bende dedim arkadaşımda oturup kahve içiyorum bana diyo bende seni salak gibi bakırköy de bekliyorum senin şu an orda değil burda olman lazımdı diyip kapattı tabi ben unutmuşum tabi o esnada arkadaşım suratıma kapattı tlf haklı olarakama sonra gönlünü aldım biliyo unutkanlığımı