Zuzunun Kahvehanesi:)))))))))))))))

gülsemin

Daimi Üye
Tepki
1.284
biraz beklicem en azından bu hafta bi geçsin hala oturmazsa düzen mecbur tekrar aşındırıcam kapısını :uzgun: bu işi hiç sevmiyorum kendim çözemiyorum problemleri :aglayan:

OP
zuzu44

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
Belediyede çalışıyorum ya ben. basın yayın müdürlüğüne verdiler beni. basın yayın ve halkla ilişkiler bir müdürlük. ama basın yayında herkes erkek ve gelen giden gazeteci çok oluyo. bayanlara sarkıyolarmış bayanların olduğu yerde de dedikodu oluyomuş ondan sen basın yaında değil de halkla ilişkilerde dur dedi müdür. itiraz edemedim :( ama benim işim basın yayın hem başkan da oraya gönderdi offf yaaaaa :aglayan:

canım benim dün çıkmıştım şimdi gördüm msj söylesen yetkili kişiye konuşsan anlatsan durumu

OP
zuzu44

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
turkish-tea-istanbul2.jpg

buyrun kızlar çaylarrrrrrrr

gülsemin

Daimi Üye
Tepki
1.284
canım benim dün çıkmıştım şimdi gördüm msj söylesen yetkili kişiye konuşsan anlatsan durumu

Canımm çok karıştı durum kendimi sorunlu çalışan gibi hissetmeye başladım :uzgun: Eski müdürlüğüm cumartesi de çalıştırıyordu ben de kpss ye gidiyorum diye müdürlük değiştirmeyi talep ettim basın yayına verdi başkan ama müdür basın yayında çalıştırmak istemiyo bayanım diye halkla ilişkilere yönlendiriyo bu sefer de halkla ilşkiler vardiyalı çalıştığı için eski müdürlüğümle aynı konumda kalıyorum. yani çözüm sıfır. bugün başkanın sekreterini gördüm karşılaştık anlattım hemen durumu başkan kızıcak ama oflamaya başladı dedi ama benim suçum yokki nereye gideyim walla sıkıldım işi bırakıcam nerdeyse :uzgun: :aglayan:

OP
zuzu44

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
Canımm çok karıştı durum kendimi sorunlu çalışan gibi hissetmeye başladım :uzgun: Eski müdürlüğüm cumartesi de çalıştırıyordu ben de kpss ye gidiyorum diye müdürlük değiştirmeyi talep ettim basın yayına verdi başkan ama müdür basın yayında çalıştırmak istemiyo bayanım diye halkla ilişkilere yönlendiriyo bu sefer de halkla ilşkiler vardiyalı çalıştığı için eski müdürlüğümle aynı konumda kalıyorum. yani çözüm sıfır. bugün başkanın sekreterini gördüm karşılaştık anlattım hemen durumu başkan kızıcak ama oflamaya başladı dedi ama benim suçum yokki nereye gideyim walla sıkıldım işi bırakıcam nerdeyse :uzgun: :aglayan:

dur bakalım bebeğim hemen kendini bırakma biraz zaman ver bakalım herşey yoluna girer belki canım biraz sabır öyle işi falan bırakmayıda düşünme sanki çabuk buluyoruz işi

gülsemin

Daimi Üye
Tepki
1.284
dur bakalım bebeğim hemen kendini bırakma biraz zaman ver bakalım herşey yoluna girer belki canım biraz sabır öyle işi falan bırakmayıda düşünme sanki çabuk buluyoruz işi

Bir yıl beklemiştim buraya girmek için ama çok bunaldım 2.5 ay oldu gireli hala ayaktayım yerim yok yurdum yok :uzgun: ama az daha sabır benlik bir şey yokki sonuçta başkan beni buraya kursa gidebilmem için koydu vardiyayı da takmıcam onlar düşünsün çözsün :acep:

OP
zuzu44

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
Bir yıl beklemiştim buraya girmek için ama çok bunaldım 2.5 ay oldu gireli hala ayaktayım yerim yok yurdum yok :uzgun: ama az daha sabır benlik bir şey yokki sonuçta başkan beni buraya kursa gidebilmem için koydu vardiyayı da takmıcam onlar düşünsün çözsün :acep:

kesinlikle bak kendin diyosun bir sene bekledim diye azıcık sabret bebeğim hepimizin işinde çeşitli problemler oluyo ona bakarsan bende her gün istifamı veriyorum:kptmya: bir anlık sinir işte

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar