Zuzunun Kahvehanesi:)))))))))))))))

OP
zuzu44

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
şükür görebildin o kadar msj attım resimlere bak diye senden cvp gelmeyince dahada yazmadım

H

Hera

Misafir
Ohh inciraltı güzeldir iyi etmşsiniz Zuzum ben Resimlerin altına yazdım da onlardan haberin olur die baktığıma ses etmemiştim görürsün die ne bileyim ay kusurma bakma yaaa :cokkomik: çok tatlı çıkmışsınız

OP
zuzu44

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
vala heracım görmedim yaaa dur bi bakem arada gözden kaçırdım sanırım bebişimmmmm

şekercim parecim nasılsın bakem

H

Hera

Misafir
Anacım görünmedimi dur bakam bende merak ettim yahu niekine çıkmadıki :durbun: bekle geliyorum

H

Hera

Misafir
zuzuşum yorum yaptım sende sağol demişin ya gozelim diğer resimlerede bakıcam ocak ta yemeğime bakıp geliyorum İsteme resimlerine bakıcam :1:

OP
zuzu44

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
he bi tanesine yapmışsın onada saol dedim onu hatırlıyorum bebeğim olsun canım ne zaman müsait olursn o zaman bakarsın sen çok merak ediyordun ya resimler ondan söylemiştim

H

Hera

Misafir
yook bir tanesine yazmadım bu günde yazdım ben çok severim resim bakmayı senin üstelik en değerli günün paylaştığın için Teşekkür ederim bende bakarken aynı Heycanı yaşaım inan zuzuşummm

OP
zuzu44

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
tamam canım evet bugün yazdıklarını biraz önce gördüm tamam bebeğim ne zaman istersen daha stüdyo fotolarını koyucam

gülsemin

Daimi Üye
Tepki
1.284
Başkan Basın Yayına gönderiyo, müdür burda bayan çalıştırmıyorum gazateciler gelince asılıyolar o yüzden halkla ilişkilere git diyo kaldım arada ağlamak istiyorum :uzgun: :sinifsinif:

gülsemin

Daimi Üye
Tepki
1.284
Belediyede çalışıyorum ya ben. basın yayın müdürlüğüne verdiler beni. basın yayın ve halkla ilişkiler bir müdürlük. ama basın yayında herkes erkek ve gelen giden gazeteci çok oluyo. bayanlara sarkıyolarmış bayanların olduğu yerde de dedikodu oluyomuş ondan sen basın yaında değil de halkla ilişkilerde dur dedi müdür. itiraz edemedim :( ama benim işim basın yayın hem başkan da oraya gönderdi offf yaaaaa :aglayan:

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.503
Belediyede çalışıyorum ya ben. basın yayın müdürlüğüne verdiler beni. basın yayın ve halkla ilişkiler bir müdürlük. ama basın yayında herkes erkek ve gelen giden gazeteci çok oluyo. bayanlara sarkıyolarmış bayanların olduğu yerde de dedikodu oluyomuş ondan sen basın yaında değil de halkla ilişkilerde dur dedi müdür. itiraz edemedim :( ama benim işim basın yayın hem başkan da oraya gönderdi offf yaaaaa :aglayan:

çok üzüldüm canım :uzgun: belki senin için hayırlı olan bölüm halkla ilişkilerdir :dertli: okuduğun bölümle mi alakalı basın yayın.Oyüzdenmi istiyorsun bu bölümü? :deli:

gülsemin

Daimi Üye
Tepki
1.284
Bölümüm değil ama ayrı eğitimini aldım bu işin hem halkla ilişkiler de bölümüm değil. ortada kalmak daha çok üzüyo beni. işe gireli 2.5 ay oldu hala yerim netleşmedi canımı sıkıyo bu durum :uzgun:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar