Zuzunun Kahvehanesi:)))))))))))))))

gülsemin

Daimi Üye
Tepki
1.284
iyi döktürdünüz bayanlar bi yandan asudeciğimle haşır neşir oluyorum büyüteyim de sizlere sunayım biran önce diye ondan çok oynayamıyorum mazur görün :cokkomik:

htc_

Daimi Üye
Tepki
986
ayyy :) iyi yapmışsın on keremi nişanlanıyon döktür valla :) bizm bi akrabalrdan birinin düğünü vardı bn hiç oturmadım hep oynadım hep döktrdm :d arabamzn hayınvalidesi yanıma gelip bizim düğünü sen yaptın maşallah dedi D:D: :huhuu:

OP
zuzu44

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
Zuzum evleneceğin günü unutmazsın dimi :cokkomik:

ay inşallah yaaa....

bak sana ne anlatıcam baya oluyo bir sene falan bir kız arkadaşımla buluşucam dedim tamam bakırköyde buluşalım saat kararlaştırdık şu saatte buluşuruz diye neyse sonra ben bastım bir arkadaşıma kahve içmeye gittim baktım bu arkadaşım arıyo diyo bana nerdesin bende dedim arkadaşımda oturup kahve içiyorum bana diyo bende seni salak gibi bakırköy de bekliyorum senin şu an orda değil burda olman lazımdı diyip kapattı tabi ben unutmuşum tabi o esnada arkadaşım suratıma kapattı tlf haklı olarak:kptmya: ama sonra gönlünü aldım biliyo unutkanlığımı

gülsemin

Daimi Üye
Tepki
1.284
ay inşallah yaaa....

bak sana ne anlatıcam baya oluyo bir sene falan bir kız arkadaşımla buluşucam dedim tamam bakırköyde buluşalım saat kararlaştırdık şu saatte buluşuruz diye neyse sonra ben bastım bir arkadaşıma kahve içmeye gittim baktım bu arkadaşım arıyo diyo bana nerdesin bende dedim arkadaşımda oturup kahve içiyorum bana diyo bende seni salak gibi bakırköy de bekliyorum senin şu an orda değil burda olman lazımdı diyip kapattı tabi ben unutmuşum tabi o esnada arkadaşım suratıma kapattı tlf haklı olarak:kptmya: ama sonra gönlünü aldım biliyo unutkanlığımı

Sakın bana böyle şeyler yapma :kahkaha: :kahkaha: :kahkaha:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar