Zuzunun Kahvehanesi:)))))))))))))))

gülsemin

Daimi Üye
Tepki
1.284
kesinlikle bak kendin diyosun bir sene bekledim diye azıcık sabret bebeğim hepimizin işinde çeşitli problemler oluyo ona bakarsan bende her gün istifamı veriyorum:kptmya: bir anlık sinir işte

iyiki varsınız canım ya walla rahatladım biraz oluruna bırakıcam onlar çözsünler ben sonuçta kurs için iznimi aldım benim yapabileceğim bişi yok bu konuda. sen de istifanı bana ver gidip müdüre verme :hihi:

OP
zuzu44

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
iyiki varsınız canım ya walla rahatladım biraz oluruna bırakıcam onlar çözsünler ben sonuçta kurs için iznimi aldım benim yapabileceğim bişi yok bu konuda. sen de istifanı bana ver gidip müdüre verme :hihi:

bebeğim ben zaten müdürüm:kptmya:

bu arada her zaman dinlerim ben seni kendi kendini yeme gel paylaş kafan dağılır

M

madesam

Misafir
ohh sağol canım okula gitmeme yarım saat kaldı ben hala onu mu giysem bunu mu diye düşünüyorum

OP
zuzu44

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
oynarım valla :) ztn sözlümde maşallahh tam ankaralı :D düğünümde döktürcemm :D mutlaka beklerimm herkeşler gelsin :eek:yna3

valla benim nişanlımda çok oynamayı seviyo ne yapıcam ben bilmiyorum bende severim ama roman havasını çok severim bide halay

htc_

Daimi Üye
Tepki
986
valla benim nişanlımda çok oynamayı seviyo ne yapıcam ben bilmiyorum bende severim ama roman havasını çok severim bide halay

bnde ne ararsan var : bnm Cv de pek parlak yokmu oyun bölümünüz fln :)
CV : Oyun havası(heryöreninki oynanır),kolbastı,halay,roman havası, rap,rock,pop .. ne ararsan var :)

OP
zuzu44

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
[DM]video/x77kj4_dansoz-didem-dans-show-33-roman-hav_music[/DM]

haydin bakem geçin kızlar karşımaaaaa

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar