Zuzunun Kahvehanesi:)))))))))))))))

gülsemin

Daimi Üye
Tepki
1.284
sanırım pazartesiden itibaren bi süre internetim olmayacak :uzgun: sizden ayrı ne yapıcam ben :aglayan:

gülsemin

Daimi Üye
Tepki
1.284
müdürlük değiştiriyorum kendim için daha verimli olabileceğim bir yere geçiyorum ama masam hazırlanana kadar büyük ihtimal ortada dolaşıcam :uzgun:

gülsemin

Daimi Üye
Tepki
1.284
teşekkür ederim canım sanki evlenme teklifi almış gibi mutluyum :cokkomik: çok istiyordum bu bölümü ama illa burası olsun demiyordum hayırlısı diyordum. oldu çok şükür çok sevindim ben de. en güzeli de başka yere de verebilirdi başkan ama yakınından ayırmadı bu benim için çok hoş bi jest :panter: :lilav:

füreyya

Daimi Üye
Tepki
2.318
merhaba kahvehane ahalisi..
şu anda bende cafe crowwn'un latte sini içiyorum.
güzelmiş yani kahve dünyası türü yerlerdeki tadı veriyomuş he he :hihi:

H

Hera

Misafir
Oo ayser abla kızının yanınamı gidiyosun hadi gözün aydın :1: Zuzuşum naber burası çok sıcak yanıyorum açtım klimaları :dertli:

OP
zuzu44

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
iyiyim hera sen nasılsın evet izmiriniz çok sıcak dün geldik eve ordaydım hafta sonu ama çok yorucuydu paşamın arkadaşının düğünü vardı onlara geldik ve biz ikimiz çıktık arabsı düğün arabası oldu sadıç gibi koşturduk akşama kadar

OP
zuzu44

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
evet valla mahvoldum bide koşturmaca oldu hadi damadı al gelini al kuaföre bırak tekrar al fotocuya götür falan inciraltına bayıldım bu arada fotolar orda çekildi bende paşamla oturdum bişiler yedim mercanda hoşuma gitti bayaaa

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar